NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Space Wars

Producator

NetEnt

Rating

Space Wars gratis este un joc Netent de calitate, plin de adrenalină şi suspans. Îţi plac tematicile SF, însă nu ai descoperit încă slotul care să îţi satisfacă toate cererile? Dacă da, atunci trebuie să îl încerci şi tu chiar acum, fie că vrei să o faci pe bani reali sau gratuit. Vrei să faci parte din echipa militară a extratereştrilor? Atunci nu mai pierde nicio secundă şi joacă-te unul dintre cele mai fierbinţi jocuri de păcănele netent 2019.

Care sunt cele mai generoase simboluri Space Wars gratis şi ce caracteristici speciale oferă?

Eşti fan al jocurilor de păcănele netent? Dacă cunoşti destul de bine produsele oferite de acest producător, atunci ştii cât de apreciat este simbolul Wild de fiecare jucător în parte. Apasă pe butonul: “PAYTABLE” pentru a vedea care este tabela de plăţi. Între timp, hai să aflăm ce face ca Wildul să fie atât de important.

În primul rând, simbolul Wild îşi va face apariţia pe rolele cu numărul 2 şi 4 şi va putea să înlocuiască restul simbolurilor, astfel încât să creeze un număr cât mai mare de combinaţii câştigătoare.  Deşi jocul nu oferă un simbol scatter, este important de menţionat că poţi pune mâna pe RE-SPINS. Ele sunt activate în momentul în care obţii combinaţii câştigătoare consecutiv.

Extraterestrul care te va plăti cel mai bine în Space Wars gratis este caracatiţa. Pentru 5 simboluri prinse pe aceiaşi linie poţi intra în posesia a 400 de monezi. Apoi, te poţi întâlni cu un marţian de culoare verde care oferă 200 de monezi şi cu un monstruleţ ce se va asigura să primeşti măcar 175 de credite. Bineînţeles, mai există şi alte caractere simpatice care îţi vor atrage atenţia, plătindu-te de la 2 până la 150 de credite.

Dacă nu vrei să roteşti rolele de fiecare dată, nu uita că jocul Space Wars gratis are Autoplay. Pur şi simplu alege un număr de rotiri pe care să le foloseşti în funcţie de bugetul alocat.

Cum pariez?

Înainte de a te juca trebuie să fii sigur că miza folosită va fi cea mai bună opţiune pentru tine. De ce? Pentru că în funcţie de ea vei putea să îţi testezi norocul, formând combinaţii fierbinţi, gata să îţi pună la picioare oferte incredibile. Începe prin a alege valoarea minimă/maximă a monezii cu care să te joci.

Atenţie! Poţi paria un minim de 0.01 credite până la 0.5 credite.

După ce ai trecut de acest pas, trebuie să ştii că este necesar să mizezi pe toate cele 40 de linii de plată. Nu uita, jocul este împărţit pe 4 rânduri şi 40 de linii de plată fixe. Dacă eşti destul de curajos şi vrei să te joci cu bani reali la adrenalină maximă, apasă butonul Max Bet și plasează un pariu maxim.

Verdict

Dacă nu ai mai încercat până acum un joc de inspiraţie SF, este timpul să o faci! De ce? Pentru că este destul de amuzant, oferindu-ţi entertainmentul la care ai visat mereu! Iar jocul de față este și foarte generos, așa că te poți alege cu premii bune.

Alte sloturi


Super flip
40 Super Hot
Shining Crown
Spinning Stars
Theme Park
Game of thrones