Yggdrasil producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran holmes and the stolen stones gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Holmes and the Stolen Stones

Producator

Yggdrasil

Rating

3.5/5 - 4 voturi

Aventurează-te în lumea lui Holmes and the Stolen Stones gratis pentru a fi parte din una dintre cele mai palpitante povești! Jocul de păcănele de la Yggdrasil urmărește drumul unui detectiv în căutarea diamantelor pierdute. Iar tu îl poți ajuta! Ai nevoie de motivație, convingere și puțin noroc. Și, dacă vrei mai multe păcănele cu tematici unice și interesante, ai nevoie doar de pagina noastră de păcănele noi.

Holmes and the Stolen Stones gratis, păcănele cu diamante pierdute

Principalul obiectiv din Holmes and the Stolen Stones gratis este, la fel ca în alte păcănele, câștigurile cât mai mari. Totuși, în acest joc poți face asta prin mai multe metode. Prima este cea tradițională. Învârți rolele și speri la o combinație norocoasă, care să îți aducă cât mai multe credite. 

Aici te ajută funcțiile speciale și plata fiecărui simbol, despre care vom vorbi puțin mai încolo. A doua metodă este jackpotul. În Holmes and the Stolen Stones online poți ajunge să revendici mai multe jackpoturi. Vei face acest lucru colectând fragmente de pietre prețioase de-a lungul jocului. Deci, cu cât joci mai mult, cu atât ai mai multe șanse la un premiu mare!

Holmes and the Stolen Stones – simboluri și plăți

După cum am menționat și mai sus, jocul de păcănele Holmes and the Stolen Stones gratis are mai multe simboluri. Acestea au valori diferite, deci formațiile câștigătoare te vor recompensa cu un număr diferit de credite. Iată lista completă:

  • Simbolul Holmes: până la 4000 de credite;
  • Simbolul Watson: până la 2000 de credite;
  • Simbolul carte: până la 1000 de credite;
  • Simbolul lupă: până la 750 de credite;
  • Simbolul as: până la 200 de credite;
  • Simbolul inimă: până la 175 de credite;
  • Simbolul carou: până la 150 de credite;
  • Simbolul treflă:  până la 125 de credite.

Poți observa că valorile asociate simbolurilor variază destul de mult. Cu puțin noroc, vei nimeri o formație ce plătește bine, oferindu-ți un plus de distracție. Citește în continuare pentru a afla care sunt funcțiile speciale a acestui joc.

Holmes and the Stolen Stones – caracteristici speciale

Funcțiile speciale sunt din ce în ce mai comune, deci era normal ca producătorul să introducă câteva în Holmes and the Stolen Stones gratis. Aceasta este secțiunea în care vom trece prin toate, partea articolului în care îți prezentăm tot ce este de știut despre ele. 

  • Jocul Bonus – acesta începe atunci când nimerești 3 sau mai mult simboluri bonus pr o linie de plată. Declanșarea bonusului schimbă scena de joc într-o altă încăpere. De aici vei putea deschide cutii, care conțin tot felul de premii. Bonusul se încheie atunci când găsești o bombă într-una din cutii. 
  • Rotirile gratuite – 3 sau mai multe simboluri Free Spins vor declanșa 10 rotiri gratuite. În timpul rundelor gratuite rolele se vor învârti fără să îți afecteze balanța de credite. Deci, poți câștiga premii fără să pariezi. În plus, vei putea găsi bucăți de pietre prețioase care îți completează colecția și te aduc mai aproape de câștigarea unui jackpot.

Cum joci Holmes and the Stolen Stones gratis?

Deci, vrei să joci Holmes and the Stolen Stones gratis. Odată ce s-a încărcat, vei controla tot din partea de jos a ecranului. Vei găsi acolo următoarele: numărul de linii, valoarea fisei, pariul, butonul „Max Bet”, butonul „Spin”, butonul „Joc Automat”, afișajul ultimului câștig și afișajul balanței creditelor. De aici e simplu. Setează valoarea fisei în funcție de creditele din balanță și apasă „Spin”. Mult noroc!

Concluzii

Sperăm că ți-am prezentat tot ce căutai despre Holmes and the Stolen Stones. Nouă ne place deoarece este un joc de păcănele ce atrage jucătorii atât prin grafică și tematică cât și printr-o structură avantajoasă și distractivă. Astfel de jocuri sunt foarte interesante. Dar mulți jucători le considera și mai interesante atunci când le joacă pe bani reali. Dacă și tu te afli în această categorie, ar trebui să știi că vei putea juca păcănele Holmes and the Stolen Stones în cadrul unui cazino online. Iar dacă ești nou în lumea cazinourilor online, atunci ai noroc. 

Multe dintre ele au oferte de tip bonus cu rotiri gratuite, de care pot profita în cele mai multe cazuri doar clienții noi. Revendicând un astfel de bonus vei putea să explorezi sloturile cazinoului fără vreun risc. Succes!

 

Alte sloturi


Berryburst MAX
4.5/5 - 4 voturi
Sweet Alchemy
4.2/5 - 5 voturi
Almighty Jackpots Garden of Persephone
4.1/5 - 11 voturi
Pearl of the Orient
3.3/5 - 12 voturi
Lucky Wild
3.8/5 - 79 voturi
Million Coins Respin
4.4/5 - 13 voturi