Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
temple of secrets demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Temple of Secrets

Producator

Novomatic

Rating

4.3/5 - 15 voturi

Intră în lumea plină de mister a jocului Temple of Secrets gratis! Acest ghid îți prezintă tot ce trebuie știut despre păcănea, de la butoane la funcții speciale. Mai mult decât atât, aici poți încerca versiunea demo a jocului oricât dorești, fără a fi nevoie să îți faci un cont. La noi este simplu să te familiarizezi cu orice joc, deci caută și altele! Dacă îți place această temă, sigur și Mayan Rush gratis este pe gustul tău.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,3%5×450Scatter Jackpot, Runde bonus

Temple of Secrets gratis – informații generale

Temple of Secrets gratis are o temă inspirată din civilizațiile pierdute ale Americii Centrale. Vei explora temple mayașe pline de secrete și de comori. Jocul are numeroase simboluri care duc cu gândul la această lume și sigur nu te vei plictisi nicio clipă în această nouă aventură. De fapt, toată grafica este inspirată din civilizația mayașă – și pe fundal poți vedea un templu superb.

Creatorul jocului este Novomatic, ceea ce aduce și mai multă încredere. Păcănelele acestui furnizor sunt întotdeauna de o calitate ireproșabilă. Acesta se bazează, de obicei, pe structuri simple și pe un mod de joc intuitiv. Novomatic nu schimbă locul și funcțiile butoanelor. Astfel, le poți găsi pe toate în partea de jos a ecranului Temple of Secrets demo!

În ceea ce privește acest joc, în particular, Temple of Secrets free are structura de 4 rânduri și 5 role. Este optimizat excelent și pentru jocul de pe mobil. Îl poți încerca fără probleme de pe orice browser sau chiar din aplicațiile cazinourilor. Dacă vrei să te convingi de creativitatea acestui furnizor, îți recomandăm încă o păcănea, tot cu temple și civilizații dispărute: Book of Ra Temple of Gold gratis.

Cum se joacă Temple of Secrets demo?

Cum am zis, să joci Temple of Secrets gratis este simplu. Poți să începi să dai Spin chiar dacă ești începător, pentru că vei înțelege în doar câteva minute cum funcționează aceste păcănele Novomatic.

Pentru început, apasă pe JOACĂ GRATIS și începe aventura! Stabilește valoarea unei rotiri la Temple of Secrets free din butoanele „-” și „+” sau treci direct pe Miză Maximă. Și gata! Ești pregătit pentru primul Spin. Învârte tu rolele cu START sau activează Autoplay. După activarea lui, poți să urmărești liniștit grafica superbă și câștigurile! Îți recomandăm să consulți și tabelul cu informații, pentru a vedea exact cum plătesc simbolurile.

Temple of Secrets gratis – plăți

Slotul Temple of Secrets gratis are nu mai puțin de 50 de linii de plată. Dar poți juca și cu mai puține! Coeficientul RTP este de 95,3%, deci avantajos, iar simbolurile aduc următoarele câștiguri:

  • Exploratorul: până la 1.000 de credite
  • Cimpanzeul și Jaguarul: până la 400 de credite
  • Templul: până la 200 de credite
  • Diamantul și Statuia: până la 100 de credite
  • A și K: până la 80 de credite
  • Q, J, 10 și 9: până la 40 de credite

Temple of Secrets free – speciale

În Temple of Secrets gratis te poți delecta cu un număr consistent de simboluri și funcții speciale. Acestea sunt:

  • Scatter: declanșează funcția de rotiri gratuite atunci când apare de cel puțin 3 ori într-o rundă. Poate aduce câștiguri de până la 5.000 de fise, indiferent de pozițiile pe role. Câștigi la minim 3 simboluri Scatter.
  • Rotiri gratuite: au un multiplicator de câștig de la x2 la x10. Secvența conține 10 jocuri gratuite, deci Temple of Secrets gratis îți poate aduce câștiguri fascinante numai din rotiri. 
  • Jackpot: e un jackpot progresiv, care crește odată cu pariul tău. Se declanșează atunci când toate cele 20 de poziții sunt ocupate de Explorator. Valoarea jackpotului este de 1.000x miza. Dacă se declanșează în secvența de rotiri gratuite, jackpotul este înmulțit cu multiplicatorul de câștig actual. Astfel, la rotiri gratuite valoarea jackpotului poate deveni 10.000x pariul.

Temple of Secrets slot – unde joci pe bani reali?

Fiind un joc de la un furnizor renumit, Temple of Secrets online se găsește la numeroase cazinouri. Noi îți recomandăm NetBet datorită bonusurilor foarte atractive. Pachetul NetBet bonus de bun venit este unul dintre cele mai avantajoase. După ce vei profita de acest bonus te așteaptă o serie bogată de oferte și promoții. Doar fii cu ochii pe ele!

De asemenea, portofoliul de jocuri NetBet conține peste o mie de păcănele la fel de captivante precum Temple of Secrets slot. Sunt prezenți în el numeroși furnizori, fiecare cu stilul său, deci sigur vei găsi jocuri magnifice. Interfața simplă a site-ului și aplicația de mobil sunt alte argumente pentru deschiderea unui cont. Orice proces este simplu și poți începe să te joci după doar câteva minute. Trebuie să-ți creezi un cont și să faci primul depozit, apoi vei da „start” distracției!

Concluzie

Jocul de păcănele Temple of Secrets gratis este unul ideal pentru pasionații de mister și de aventură. Încearcă-l și tu, pentru a te familiariza cu funcțiile sale! Apoi, nu îți mai rămâne decât să te încumeți la jocul cu pariuri reale. Vei avea numai de câștigat cu Temple of Secrets online, datorită RTP-ului suficient de mare, dar și funcțiilor care îți vor da boost la distracție. Succes!

Alte sloturi


Book of Magic
3.8/5 - 13 voturi
Mega Joker
4.2/5 - 34 voturi
Boost Racers City Edition
2.6/5 - 5 voturi
Secret of the Stones
4.5/5 - 2 voturi
Great Adventure
3.9/5 - 18 voturi
Queen Cleopatra
5/5 - 3 voturi