Stakelogic producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Mayan Rush gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mayan Rush

Producator

Stakelogic

Rating

4/5 - 8 voturi

Descoperă comorile unei civilizații pierdute cu Mayan Rush gratis! Astăzi îți arătăm cum te joci și la ce să te aștepți din partea jocului de păcănele creat de Stakelogic. Este un slot inedit, cu un mod diferit de funcționare, așa cum te poți aștepta de la acest furnizor. Vezi mai multe jocuri gratis Stakelogic pe Joc Păcănele pentru a te convinge!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,60% 5×5 3125 Totem Rush Mode, Super Stake

Mayan Rush gratis – aspecte generale

Chiar de la prima vedere, Mayan Rush gratis te va impresiona cu structura sa unică. Pe grila sa de 5×5, câte 3 poziții de pe cele 4 colțuri sunt acoperite. Astfel, pozițiile libere formează structura unui romb. Cele acoperite se pot debloca, dar despre această funcție vom vorbi cu altă ocazie.

Grafica Mayan Rush demo este excelentă, la un nivel pe care puțini furnizori îl pot atinge. Fiecare detaliu al jocului este inspirat din lumea misterioasă a mayașilor. Stakelogic știe să creeze jocuri tematice care captivează. Sunt mai multe exemple în acest sens, precum: Voodoo Reels, Black Gold Megaways și Book of Cleopatra. Dacă ești fan păcănele cu temple, încearcă și Book of Ra Temple of Gold free pe Joc Păcănele! Nu-i de la același provider, dar e super bun!

Muzica din slotul Mayan Rush online este și ea în ton cu tema, pentru a completa aventura exotică. Astfel, având toate aceste aspecte, vei ști că cel puțin în versiunea gratis te vei distra de minune. Dar ce putem spune despre plățile jocului? Să vedem în capitolul următor!

Păcănele Mayan Rush gratis – plăți

Mayan Rush gratis poate avea între 45 și 3125 linii de plată. Variația se datorează tocmai pozițiilor blocate/deblocate de la colțuri. Coeficientul RTP este unul bun, de 95,60%, iar specialele plătesc excelent. Plăți decente sunt și la simbolurile clasice, după cum vei observa mai jos:

 • Exploratorii: până la 1.200 de fise;
 • Regii mayași: până la 600;
 • Animalele cu cristale: plăți maxime cuprinse între 60 și 96 de fise.

Păcănele gratis Mayan Rush online – speciale

Jocul ca la aparate de păcănele Mayan Rush gratis impresionează prin specialele sale. Acestea aduc plăți excelente și multă adrenalină:

 • Eliminarea blocurilor: blocurile din colțurile ecranului de joc se elimină atunci când se formează combinații câștigătoare cu animale. Numărul de blocuri eliminate coincide cu cel al simbolurilor câștigătoare. După eliminare are loc o reînvârtire cu noua structură.
 • Mayan Rush: dacă în timpul reînvârtirilor sunt eliminate toate blocurile, se declanșează secvența Mayan Rush. Aceasta include un număr infinit de reînvârtiri cu grila 5×5. În coloana/totemul din stânga, se vor aduna cristalele cu nuanțe de albastru pentru a crește multiplicatorul de câștig. În totemul din dreapta, se vor aduna cele cu nuanțe de roșu care dau vieți. Se scade o viață la fiecare rundă necâștigătoare și se crește cu una atunci când contorul de 5 simboluri se umple.
 • Super Stake: activează funcția care îți dublează pariul la Mayan Rush free, dar care îți mărește șansele de câștig.
 • Gamble: după fiecare câștig în jocul de bază, îți poți dubla suma dacă o joci la mini jocul de risc. Alege o carte, iar dacă culoarea acesteia va corespunde, suma câștigată va fi dublată.

Slotul Mayan Rush demo – cum joci?

Păcăneaua Mayan Rush gratis are funcțiile de joc clasice ale sloturilor, după cum urmează:

 • Setează pariul cu „-” și „+”: ai la dispoziție valori de la 0,25 la 60 de fise.
 • Butonul de spin din Mayan Rush gratis se găsește în partea din dreapta.
 • Poți juca și automat cu butonul din stânga jos.
 • În colțul din stânga sus, poți accesa meniul care conține informații și setări generale.
 • La orice câștig, în partea de jos apar butoanele de colectare a câștigului și ”Gamble”.
 • Butonul ”Super Stake” se găsește în dreapta jos.

Unde joci Mayan Rush casino pe bani reali?

Dacă vrei să joci Mayan Rush gratis „pe bune”, cu bani reali, îți recomandăm NetBet. Are un portofoliu de jocuri căruia nu-i lipsește nimic. Pe orice joc de păcănele ai pune ochii, aici ai cele mai mari șanse să-ți cunoști mai bine norocul. 

De asemenea, promoțiile NetBet sunt la cel mai înalt nivel. Poți câștiga sume frumoase, iar condițiile de retragere sunt extrem de avantajoase. Ba chiar te poți delecta cu turnee care au premii în bani reali! Deschide-ți un cont (durează doar câteva minute) și joacă-te Mayan Rush online, alături de multe alte jocuri de la Stakelogic și de la alți provideri consacrați.

Concluzii

Cu Mayan Rush gratis ai parte de o aventură în lumea exotică a templelor din America Centrală. Datorită graficii și modului interactiv de funcționare, experiența de joc este la un nivel care se apropie de cel din jocurile video. Astfel de sloturi spectaculoase se găsesc la tot pasul pe Joc Păcănele. Poți încerca și Book of Adventure: Super Stake demo. Joacă gratuit, fără descărcare, fără cont, oricând dorești!

Alte sloturi


Swipe And Roll
4/5 - 2 voturi
Egyptian Sun
3.4/5 - 14 voturi
Shining King Megaways
4.3/5 - 23 voturi
Hunter’s Spirit
4.5/5 - 4 voturi
Emoji Planet
5/5 - 2 voturi
Cheeky Fruits Split
3.5/5 - 18 voturi