Yggdrasil producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran hanzos dojo gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hanzo’s Dojo

Producator

Yggdrasil

Rating

5/5 - 2 voturi

Joacă Hanzo’s Dojo gratis și distrează-te cu un joc de păcănele cu temă japoneză! În acest joc te poți bucura de câștiguri mari și o structură inedită, totul în standardele de calitate Yggdrasil. Producătorul este unul de top cu sute de jocuri publicate, care sunt îndrăgite de milioane de jucători. Îvârte rolele sub florile de cireș japonez și vezi ce surprize te așteaptă!

Joc Păcănele este plin de astfel de jocuri. Vei găsi la noi sute de păcănele, care de care mai interesante. Avem mai mulți producători pe site, care au la rândul său au mai multe categorii. Noi îți recomandăm să încerci și Easter Island gratis. Acesta este un joc de păcănele de la Yggdrasil cu o grafică foarte interesantă, ce te va ține prins în joc.

Hanzo’s Dojo gratis, păcănele cu tema Japoniei feudale

Primul element care diferențiază Hanzo’s Dojo gratis de competiție este grafica. Producătorul a decis să abordeze tema Japoniei feudale, o perioadă foarte interesantă din istoria țării. Există și alte păcănele care folosesc teme specifice Asiei de est, dar niciuna care s-o facă într-o manieră similară jocului Hanzo’s Dojo online. Se poate observa cu claritate atenția la detalii, de la imaginea de fundal până la simbolurile de pe cele 5 role. Până și simbolurile cu plată mai mică sunt ilustrate frumos, cu motive tradiționale japoneze. 

Dar, grafica nu este totul. Funcțiile speciale din acest joc sunt și ele foarte profitabile. Chiar ai 3 role separate, doar pentru simboluri speciale. Acestea vor afecta jocul de bază într-o manieră pozitivă, dar sunt și ele aleatorii. Citește în continuare pentru a afla care sunt caracteristicile speciale și ce fac ele în detaliu.

Păcănele Hanzo’s Dojo: simboluri și plăți

La fel ca în alte jocuri de păcănele, în Hanzo’s Dojo gratis simbolurile sunt cele ce vor dicta numărul de credite pe care îl primești. Orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice pe una sau mai multe linii de plată reprezintă un câștig. Unele simboluri plătesc mai mult, iar altele mai puțin. Iată o listă exactă cu fiecare simbol și numărul maxim de credite pe care îl plătește:

  • Simbolul sumo: până la 1880 de credite;
  • Simbolul samurai: până la 1600 de credite;
  • Simbolul geisha: până la 1440 de credite;
  • Simbolul ninja: până la 1280 de credite;
  • Simbolul tradițional roșu: până la 480 de credite;
  • Simbolul tradițional albastru: până la 400 de credite;
  • Simbolul tradițional mov: până la 320 de credite;
  • Simbolul tradițional verde: până la 240 de credite.

Probabil ai observat că jocul de păcănele Hanzo’s Dojo are destul de multe simboluri. Dar, asta nu e tot. Mai sunt și funcțiile speciale, care au și ele câteva simboluri separate. Vom vorbi mai pe larg despre acestea în secțiunea următoare.

Hanzo’s Dojo online: funcții speciale

Mai toate păcănelele din ziua de azi au funcții speciale, iar Hanzo’s Dojo gratis nu este o excepție. Ce este puțin mai diferit în acest joc este că, pe lângă cele 5 role de joc ai și 3 role în partea de sus. Acestea conțin doar simboluri speciale, iar dacă nimerești unul, acesta se va întinde în ecranul de joc normal. 

  • Simbolul Wild, pe care probabil l-ai mai întâlnit până acum, poate înlocui toate simbolurile, mai puțin pe cele speciale. Va face asta atunci când poate completa o formație câștigătoare. Simbolul Wild de pe rolele superioare se va extinde pe una din rolele de jos și poate înlocui și simbolul Hanzo.
  • Simbolul Free Spin, ce apare în rolele de joc normale, declanșează câte 3 rotiri gratuite pe simbol, atunci când este într-o formație câștigătoare. Simbolul Free Spin din rolele superioare declanșează câte 4 rotiri gratuite și un booster aleatoriu.

Cum joci Hanzo’s Dojo gratis?

Hanzo’s Dojo gratis are un mod de joc foarte simplu. Odată inițializat, va trebui să te uiți în partea de jos a ecranului de joc. Aici vei găsi următoarele: afișajul „Căi de câștig”, butoanele prin care reglezi valoarea fisei, pariul în bani, butonul „Max Bet”, butonul „Spin”, butonul „Joc automat”, afișajul ultimului câștig și balanța de credite. 

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să setezi miza. Vei putea face asta stabilind valoarea fisei. Pariul pe care tu îl vei plasa este rezultatul înmulțirii fisei cu numărul de linii de plată. În cazul nostru, o fisă de 8 credite va reprezenta un pariu de 200 de credite (8 credite x 25 linii de plată = 200 credite). Odată fixat pariul, nu rămâne decât să apeși „Spin” și să te distrezi!

Concluzii

În final, dorim să îți reamintim de ce Hanzo’s Dojo gratis este un joc de păcănele ce merită încercat. Acesta are o temă inedită, ilustrată printr-o grafică extraordinară și animații frumoase. Are o structură de 5 role și 3 rânduri, dar și 3 role superioare, rezervate pentru funcțiile speciale. Combinate, acestea dau jocului de păcănele Hanzo’s Dojo un RTP destul de mare, de 96,1%. 

În plus, îl poți juca online, deci te poți distra de oriunde și oricând. Poți să faci asta gratuit pe site-ul nostru sau pe bani în cadrul unui casino online. Dacă alegi varianta cu miză reală, atunci ar trebui să citești ghidul nostru despre cum joci jocuri NetBet pe mobil

Alte sloturi


African Stampede
3/5 - 12 voturi
Lost Relics
4.4/5 - 5 voturi
Pixel Reels
3.7/5 - 7 voturi
Amazon Fierce
4/5 - 6 voturi
Haul of Hades
3.2/5 - 9 voturi
Super Blueberry 2000
3.2/5 - 16 voturi