Yggdrasil producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran păcănele Easter Island gratis Yggdrasil

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Easter Island

Producator

Yggdrasil

Rating

Dacă ești fan sloturi cu tematică inedită, atunci trebuie să încerci jocul de păcănele Easter Island Yggdrasil! Acest joc are tot ce ai nevoie pentru a te distra pe internet: animații care te vor ține interesat, câștiguri mari și multă distracție. Textul de față îți va arăta câteva lucruri generale despre acest joc ca la aparate gratis Easter Island. Apoi, nu ezita să îl încerci chiar tu și să testezi și alte jocuri Yggdrasil Casino!

Păcănele Easter Island Yggdrasil, un joc distractiv cu multe câștiguri

Chiar de la prima vedere a jocului de păcănele Easter Island Yggdrasil este grafica în concordanță cu tema slotului și este un joc foarte animat. Insula Paștelui este o mică insulă în Oceanul Pacific cunoscută pentru statuile din piatră numite „moai”. Două astfel de statui te acompaniază și aici și se bucură la fiecare câștig al tău. 

De asemenea, jocul are o structură dinamică, iar numărul de rânduri variază. La jocul de bază, acesta, acesta are o structură clasică de 3 rânduri și 5 role, dar când se activează o funcție specială, rolele pot avea 5 sau 7 simboluri. 

Simbolurile ilustrează câteva animale, unele specifice acestei insule, și cele patru suite de cărți de joc. Slotul a fost creat de Yggdrasil, unul dintre cei mai importanți furnizori, cunoscut pentru creativitate și pentru jocuri cu funcții ieșite din comun. Rata de câștig a jocului (coeficientul RTP) este 96,1%, destul de mare încât să-ți aducă plăți consistente și să te convingă să-l joci pe bani reali.

Easter Island slot review: simboluri și plăți

Jocul de păcănele Easter Island Yggdrasil are simboluri tematice și simboluri clasice. Acestea se plătesc de la stânga la dreapta dacă sunt cel puțin 3 simboluri pe linie și jocul obișnuit are 27 de linii de plată. Cel cu 5 simboluri pe rolă are 65 de linii, iar cel cu 7 simboluri pe rolă are 103 linii de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Vulturul roșu: până la 500 de credite;
  • Vulpea: până la 100;
  • Broasca verde: până la 80;
  • Șopârla mov: până la 60;
  • Cameleonul albastru: până la 40;
  • Simbolurile din suita de cărți de joc: până la 20.

Easter Island gratis: funcții speciale

Funcțiile la jocul de păcănele Easter Island Yggdrasil sunt cel puțin interesante, iar statuile vor avea și ele un rol.

  • Simbolul Wild: este prezent pe rolele 2 și 4 și înlocuiește toate simbolurile. Cele care ajung în runde câștigătoare se extind pe toată rola și rămân și pentru runda gratuită.
  • Funcția respin: după fiecare rundă câștigătoare, se acordă o rundă gratis.
  • Symbol Swap Respin: la runda gratuită, statuile vor înlocui simbolurile necâștigătoare cu cele câștigătoare din runda standard. Înlocuirea se va face numai la categoria de simboluri: cele clasice (cu plată mică) și cele tematice (cu plată mare);
  • Expanding Reels: dacă sunt 4 simboluri câștigătoare pe linie, rolele se vor extinde până la 5 simboluri. Atunci când o linie câștigătoare este completă (cu 5 simboluri), rolele se vor extinde până la 7 simboluri.

Păcănele Easter Island Yggdrasil: cum joci?

Deși poate părea puțin complicat, jocul de păcănele Easter Island Yggdrasil este chiar foarte simplu. Butoanele de care ai nevoie sunt jos, cel mai mare fiind chiar butonul de spin din mijloc. Lângă el, în dreapta, se găsește butonul de autospin, iar în stânga este butonul unde pui miza maximă. 

Deși la Easter Island slot gratis poți face asta, creditul fiind virtual, la jocul pe bani reali îți recomandăm funcția de setare pariu din stânga, de unde stabilești valoarea fiselor. Dacă apeși butonul + , vor apărea altele: butonul de informații, setări, reguli și sunet.

Concluzii

La jocul de păcănele Easter Island Yggdrasil, distracția este garantată. Cu animațiile sale și asistenții tăi, statuile moai, mereu pe fază, acest slot îți poate aduce câștiguri mari dacă îl vei juca pe bani reali. Încearcă și tu acest joc și explorează secțiunea noastră de păcănele gratis Joc Păcănele pentru mai multe sloturi care oferă o experiență de top!

Alte sloturi


Flamenco Roses
Rambo
Sails of Gold
SunTide
Koi Princess
Vikings Go Wild