ÔÇő
Yggdrasil producator pacanele

100 Rotiri Gratis F─âr─â Depunere

Prinde Oferta NetBet
easter island gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

Nume

Easter Island

Producator

Yggdrasil

Rating

Easter Island este un joc de p─âc─ânele creat de Yggdrasil. Acest produc─âtor lanseaz─â constant jocuri foarte animate, iar cel de fa╚Ť─â reprezint─â un adev─ârat exemplu de m─âiestrie. Ac╚Ťiunea are loc ├«n Insula Pa╚Ötelui, statuile celebre de acolo fiind personajele principale. Joac─â Easter Island gratis ╚Öi distreaz─â-te!

Easter Island gratis ÔÇô interactivitate maxim─â

Acest joc de p─âc─ânele are o structur─â dinamic─â, num─ârul de role fiind variabil, ├«n func╚Ťie de simbolurile care ├«╚Ťi pic─â. Jocul standard are 5 role ╚Öi 27 de linii de plat─â. Dac─â ai noroc ╚Öi prinzi simboluri cu valoare mai mare, ecranul ajunge ├«ns─â p├ón─â la 7 ╚Öi 103 linii de plat─â.

Simbolurile cu valoare mare sunt reprezentate de animale colorate. Simbolurile cu valoare mic─â sunt semne de c─âr╚Ťi. De o parte ╚Öi de alta a ecranului vei vedea dou─â statui care vor sufla peste role ╚Öi vor aduce anumite schimb─âri, dup─â cum urmeaz─â mai jos:

Atunci c├ónd prinzi un c├ó╚Ötig cu 4-5 simboluri valoroase pe o linie de plat─â, num─ârul de role cre╚Öte ╚Öi prime╚Öti ╚Öi un respin (o rotire gratuit─â). ├Än acela╚Öi timp, simbolurile care are au generat c├ó╚Ötigul vor ap─ârea mai mult la urm─âtoarea rotire, iar simbolurile wild se vor extinde pe mai multe pozi╚Ťii. ╚śansele de c├ó╚Ötig cresc considerabil.

├Än plus, nu doar simbolurile valoroase ├«╚Ťi aduc respins, ci ╚Öi cele mai mici. Atunci c├ónd prinzi un c├ó╚Ötig cu astfel de simboluri, prime╚Öti un respin, iar simbolurile care l-au format vor ap─ârea mai mult ├«n timpul acestui respin.

Jocul nu are o rundă bonus, dar compensează prin varietatea de elemente speciale disponibile în jocul de bază. Este unul dintre cele mai interactive jocuri de păcănele online la momentul actual.

├Ä╚Ťi ur─âm distrac╚Ťie pl─âcut─â ╚Öi mult noroc!

Pentru a juca pe bani reali, ├«╚Ťi recomand─âm s─â iei bonusul de la Netbet (150% p├ón─â la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite la primul depozit). Vei putea juca astfel de 2.5 ori mai mult. Merit─â s─â ├«╚Ťi deschizi un cont la Netbet, pentru c─â este operatorul cu cea mai variat─â gam─â de p─âc─ânele online Rom├ónia.

Alte sloturi


Fruit Shop
BlackJack
Batman
Basic Instinct
7 Sins
Starburst