Yggdrasil producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
easter island slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Easter Island

Producator

Yggdrasil

Rating

Easter Island este un joc de păcănele creat de Yggdrasil. Acest producător lansează constant jocuri foarte animate, iar cel de față reprezintă un adevărat exemplu de măiestrie. Acțiunea are loc în Insula Paștelui, statuile celebre de acolo fiind personajele principale. Joacă Easter Island gratis și distrează-te!

Easter Island gratis – interactivitate maximă

Acest joc de păcănele are o structură dinamică, numărul de role fiind variabil, în funcție de simbolurile care îți pică. Jocul standard are 5 role și 27 de linii de plată. Dacă ai noroc și prinzi simboluri cu valoare mai mare, ecranul ajunge însă până la 7 și 103 linii de plată.

Simbolurile cu valoare mare sunt reprezentate de animale colorate. Simbolurile cu valoare mică sunt semne de cărți. De o parte și de alta a ecranului vei vedea două statui care vor sufla peste role și vor aduce anumite schimbări, după cum urmează mai jos:

Atunci când prinzi un câștig cu 4-5 simboluri valoroase pe o linie de plată, numărul de role crește și primești și un respin (o rotire gratuită). În același timp, simbolurile care are au generat câștigul vor apărea mai mult la următoarea rotire, iar simbolurile wild se vor extinde pe mai multe poziții. Șansele de câștig cresc considerabil.

În plus, nu doar simbolurile valoroase îți aduc respins, ci și cele mai mici. Atunci când prinzi un câștig cu astfel de simboluri, primești un respin, iar simbolurile care l-au format vor apărea mai mult în timpul acestui respin.

Jocul nu are o rundă bonus, dar compensează prin varietatea de elemente speciale disponibile în jocul de bază. Este unul dintre cele mai interactive jocuri de păcănele online la momentul actual.

Îți urăm distracție plăcută și mult noroc!

Pentru a juca pe bani reali, îți recomandăm să iei bonusul de la Netbet (150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite la primul depozit). Vei putea juca astfel de 2.5 ori mai mult. Merită să îți deschizi un cont la Netbet, pentru că este operatorul cu cea mai variată gamă de păcănele online România.

Alte sloturi


Crystal Clans
Copy Cats
Versailles Gold
Spellcast
Witchcraft Academy
Lucky Dragons