...

Gold Dust

Autor: Gabi

Actualizat: 11 decembrie 2023

gold dust demo slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
gold dust demo slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.2/5 – (10 votes)
Simboluri Speciale
Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,01%
Simboluri
Târnăcop, Miner, Felinar
Funcții
Rotiri gratuite, Jackpot
Data lansării
Noiembrie 2015
winboss logo
Bonus Cu Rotiri

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

3.2/5 – (10 votes)

Goana după aur a fost un fenomen care a influențat de-a lungul anilor de la filme până la piese de teatru. Acest eveniment din America secolului al 19-lea a marcat o schimbare economică de proporții și a schimbat viețile oamenilor. Acestea fiind zise, prin Gold Dust gratis de la EGT ai șansa să pășești în cizmele minerilor de pe atunci. Și care e distracția până la urmă? 

Joacă cât vrei păcănele gratis Gold Dust!

Noi putem să-ți spunem că de la câștigurile explozive până la modul de joc unic, acest joc te va captiva. Subliniem cuvântul „exploziv” și dacă te întrebi de ce, rămâi până la finalul acestui articol!

Pasionatule de aventură, noi suntem întotdeauna cu gândul la peripețiile tale. Și pentru că sigur începi să iubești aurul din Gold Dust slot, noi îți recomandăm și Gold Rush demo de la Pragmatic Play. De ce? Ca să minezi cât mai multe pietre prețioase și să devii cel mai bogat jucător. 

Poate reușești să apari pe la vreun show de pe History Channel. Fie asta, fie o să joci Gold Rush și păcănele Gold Dust gratis până vei seca resursele aurifere ale țării. Ține mine! Jocul demo nu-ți oferă câștiguri reale. Deci nu ai ce pierde. Bine, poate niște timp acolo… e important să menții echilibrul și la capitolul ăsta!

Ce e special la slotul Gold Dust gratis?

Ce e WOW la păcănea? Modul dinamic de joc, dacă te întrebi sau, cine știe, dacă dai drumul dinamitei peste cariere. Deja spunem cam multe despre funcțiile speciale Gold Dust gratis și nici n-am dat scânteie la fitil. Vedem că iubești jocurile de cuvinte, dar oare de ce vei iubi acest joc ca la aparate? Pentru că uite, ai parte de o structură de 3 rânduri și 5 role, simbol Wild, speciale și 20 de linii de câștig. 

Opa, dar am uitat de de RTP, nu? Cum să uităm când e verde-n față la cât de mare e. Discutăm de 96,01%! Te-am atras un pic în minele de aur, este? Putem spune, totodată, că avem funcții interesante și o grafică pe cinste în Gold Dust demo. Haide cu noi să descoperim cât mai multe pietre strălucitoare și să descifrăm misterul aurului!

Dar ai grijă când joci Gold Dust free! De-a lungul acestei aventuri epice vei găsi și hoți care vor vrea să-ți fure câștigurile. De aceea trebuie să le cunoști jocurile și ce mod mai bun de antrenament decât cu un alt slot? Vezi Cowboy Coins gratis de la Pragmatic Play și învață șiretlicurile cowboy-lor nomazi chiar de la ei!

Cum joci și tu la aparate Gold Dust demo?

Ca un joc ca Gold Dust gratis să fie foarte distractiv află că simplitatea este cheia. Să începi să joci este foarte ușor, iar noi ți-am facilitat la maximum acest lucru. Haide să nu mai stăm mult la discuții și să vedem de câți pași simpli este nevoie pentru a începe:

 • Fii atent! Tot ce trebuie să faci inițial este să apeși pe „Joacă gratis” de la începutul articolului.
 • Simplu, nu? Acum că ești pe pagina jocului, vezi în stânga un simbol cu „i” unde găsești informațiile. Citește-le cu atenție!
 • Acum doar alege-ți miza din josul ecranului și apasă start pentru a te juca și tu păcănele Gold Dust gratuite.

Mai sunt câteva aspecte din interfața jocului de luat în calcul. O să îți apară funcția de GAMBLE când câștigi, deci tu doar apasă Gamble sau săgeată sus și joacă-te. La pariuri poți pierde banii dacă nu alegi cartea corectă, deci fii pe fază! Un alt aspect este balanța care-ți spune câți bani mai ai disponibili să joci, iar aceasta se află în stânga, jos, a ecranului.

Acum că știi să joci, trebuie să și câștigi, nu? Foarte bine că suntem pe aceeași lungime de undă. Hai să-ți arătăm niște strategii păcănele prea bune ca să nu le încerci pe Joc Păcănele. Nu degeaba ne cheamă așa, căci noi pe bune știm să jucăm și iubim aparatele. Îți dăm câteva din sfaturile noastre pentru ca tu să te distrezi la fel ca noi.

Ce faci dacă vrei să joci Gold Dust slot pe bani?

Deja sună bine această parte din articol. Parcă punem un pic mâna pe averile căutătorilor de aur, nu? Dacă tot ai înțeles cum se joaca Gold Dust gratis, e timpul să vezi cum să joci pe bani reali. Nu e mare scofală, iar tot ce ai nevoie este de un cont la un cazino licențiat. 

În traducere, trebuie să găsești un cazino de încredere, să-ți faci cont, să-l verifici și să te joci. Noi știm câteva cazinouri de încredere, dar asta nu înseamnă că nu sunt mai multe. Totuși, uite o mică listă cu operatori pe care noi îi cunoaștem: Eldorado, Winner, Superbet, Netbet, Mr Bit, SlotV, Winboss etc.

Vezi mai multe cazinouri în secțiunea Top Casino Online de pe Joc Păcănele! Și cum ești pe site în căutare de comori, poți să vezi și From Dusk Till Dawn slot marca Novomatic. Suntem siguri că și la acest joc ca la aparate te vei distra. Te avertizăm că urmează cea mai îndrăgită parte a articolului despre Gold Dust online și anume simbolurile!

Care sunt simbolurile și specialele Gold Dust gratis?

Vezi cât de departe ai ajuns? Acum haide să dăm o tură cu minecartul printre aceste simboluri! Jocul Gold Dust gratis vine cu simboluri în jocul de bază, Scatter, Wild și un simbol dinamic. Voiam sa spunem dinamită, pentru că va da drumul la o funcție belea pe tabela de joc. 

Uite aici o listă cu simbolurile și plățile lor, iar dacă citești până la final afli și speciala!

 • Q, J – de la 5 la 100 EGT 
 • A, K – de la 10 la 200 EGT
 • Târnăcop – de la 10 la 1000 EGT
 • Strecurătoare cu aur, Felinar – de la 20 la 1000 EGT
 • Miner – de la 50 la 1000 EGT
 • Mineriță – de la 25 la 1000 EGT
 • Wild – de la 20 la 50000 EGT
 • Scatter – de la 5 la 20 de rotiri
 • Dinamită – declanșează funcție specială

Funcții speciale la Gold Dust free!

Scatter-ul declanșează prima funcție specială la Gold Dust gratis și aceea de a da între 5 și 20 rotiri gratuite. În funcție de câte Scattere sunt pe tabelă, numărul de spinuri crește. Un alt aspect este Multiplicatorul care este crescător și apare doar în timpul funcției.

Cea de-a doua funcție este declanșată când trei simboluri Dinamită apar în linie, de la stânga la dreapta. Aici jucătorul va selecta simboluri Dinamită de pe o tabelă asemenea Jackpot Cards și va primi premii. Dacă descoperi semnul stop, funcția se oprește. Există 4 niveluri cu Multiplicatoare diferite pe care trebuie să le descoperi.

Concluzii

Se pare că am ajuns la final, dar orice final naște un nou început. Cel puțin așa spunea Nichita Stănescu. Și, dacă tot ai câștigat niște înțelepciune poetică, câștigă și niște linii bune la Gold Dust gratis! Noi sperăm că te-am convins cu cele 20 de linii norocoase și RTP-ul mare, de 96,01%. Haide cu noi într-o aventură în goana după aur și dă drumul distracției!

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
Cherry Trio
3.5/5 – (91 votes)
Play’n Go
Sweet Alchemy
3.8/5 – (6 votes)
Wazdan
Choco Reels
4.6/5 – (7 votes)
Nolimit City
Misery Mining
4.4/5 – (15 votes)
Autor