Excalibur Unleashed

Excalibur Unleashed slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Excalibur Unleashed slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
31 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale
Producător
Pragmatic Play
Simboluri speciale
Scatter, Wild
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,05%
Simboluri
Coroana, Poțiunea
Funcții
Rotiri gratuite
Data lansării
Aprilie 2023
logo luck casino
Bonus Cu Depunere

Până la 3000 RON sau 500 RON Freebet

4.3/5 – (7 votes)

Te pasionează poveștile despre vrăjitori și cavaleri? Ești un fan al romanelor fantasy sau al jocurilor RPG? Ei bine, cu Excalibur Unleashed demo de la Pragmatic Play ești ca și acasă. Această păcănea aflată într-o lume fantastică, plină de creaturi mistice,  aduce de la sine câștiguri fantastice! Scopul tău este să scoți sabia Excalibur din piatră și s-o folosești să salvezi lumea. Bine, asta dacă sabia este RTP-ul mare de 96,05% și te folosești de el pentru câștiguri colosale!

Dacă ești un novice în aventura ta și vrei să joci la păcănel e Excalibur Unleashed gratis noi te putem ajuta. Cu ce, oare? Îți putem da toate detaliile pentru a-ți folosi puterile magice de jucător la maximum! Citește cum să folosești funcții păcănele online la noi pe site și începe aventura. Jocul demo de azi este un tărâm misterios, așa că pregătește-te cu toate forțele! En garde!

Excalibur Unleashed demo, o noutate Pragmatic Play

Excalibur Unleashed demo de la Pragmatic Play te introduce în intriganta lume a cavalerilor. Pleacă în pădure și descoperă o structură de 5×3 role și 20 de linii de plată! Cu un RTP atât de mare, de 96,05%, aventura abia începe. Dacă îți place păcăneaua, încearcă la noi pe site și Heart of Rio gratis!

Cunoaște simbolurile jocului Excalibur Unleashed gratis și joacă-te cu ele pentru a câștiga! În aceasta lume mistică, în care adjuvanții tăi sunt șoricei hoți și bufnițe vrăjitori, tu sigur vei ieși învingător. Și ce să mai zicem de sabie? Sabia Excalibur vrăjește, ca în toate poveștile, prin puterile ei! Puterea de a-ți multiplica plățile exponențial, mai ales în speciale, este infinită.

La Excalibur Unleashed gratis ne-au atras din prima grafica și coloana sonoră. Pădurea, personajele, puterile magice și sabia sunt principalele atracții. Muzica, de altfel, este și ea excepțională. Șoriceii, bufnițele vrăjitoare, coroana și globul de cristal sunt doar câteva dintre simbolurile fermecate. Astfel, toate combinațiile acestora și funcția de multiplicare îți vor aduce câștiguri uriașe și o experiență fantastică.

Excalibur Unleashed online îți oferă șanse imense de câștig, plus că poți cumpăra spinuri gratis. Hei, erai deja pasionat de lumea fantasticului sau abia acum îi simți gustul? În oricare dintre cazuri, este foarte bine să încerci cât mai multe aventuri. Noi suntem aici să-ți dăm îndrumări către finalul misiunii tale de aventurier. Așa că îți recomandăm să vezi pe site-ul nostru top păcănele de aventură, să iei o decizie despre noile drumuri.

Cu ce se laudă Excalibur Unleashed gratis?

Cele mai importante la Excalibur Unleashed demo sunt șansele imense de câștig. Cu un RTP mare, de 96,05%, și simboluri care plătesc mult, tot ce mai rămân sunt specialele. Acestea pot fi atât cumpărate, cât și dobândite în jocul clasic, și aduc 6 spinuri. Este important de știut că numărul spinurilor crește odată cu panourile câștigătoare.

Speciala la Excalibur Unleashed slot aduce în scenă faimoasa sabie Excalibur. Acesta pune Wild-uri de tip două săbii pe lateralele panoului, iar săbiile primesc multiplicator. Multiplicatorul de la început este aleatoriu și crește pentru fiecare linie câștigată. În specială structura plătește stânga-dreapta, dar și invers. Astfel, depinzând unde se află câștigul, unul dintre Excalibur primește +1 multiplicator pe rundă câștigată.

Atenție! Pentru câștiguri mai mari pot fi plăți pentru ambele Wild-uri, astfel jocul poate aduce câștiguri imense. De altfel, uite câteva elemente specifice Excalibur Unleashed demo!

 • Pentru fiecare rundă câștigată primești un spin în plus. Astfel, ai șansa la zeci de rotiri!
 • Pe măsură ce câștigi, săbiile cresc în multiplicator.
 • Poți avea Max Win de până la 5000x.
 • Multiplicatorul ajunge și la 20x.

Acum știi care sunt toate șansele de a câștiga la păcănele Excalibur Unleashed gratuite. Parcă misiunea ta prinde contur. Dar, totuși, ce părere ai despre o nouă perspectivă asupra comorii sabiei? Ei bine, Netent poate să-ți introducă versiunea proprie de poveste cu păcăneaua Excalibur gratis, tot pe Joc Păcănele.

Excalibur Unleashed demo – plăți, simboluri și speciale

Ca să jucăm Excalibur Unleashed demo corect trebuie să știm valoarea simbolurilor. E important de știut că cele mai importante plăți apar în relație cu simbolurile Wild și cu  Multiplicatorul.

 • Cel mai puțin plătesc simbolurile de tip carte de joc. Însă, valorile cele mai mici le au simbolurile J și 10. Acestea plătesc de la $0.50 până la $4.00, pe miza $2.00. 
 • Cea mai mare plată este realizată de bufnița vrăjitoare, de la $2.00 până la $50.00, pe aceeași miză.

În acest joc ca la aparate Excalibur Unleashed free ai următoarele simboluri:

 • Litera J de culoare albastru
 • Numărul 10 de culoare portocalie
 • Litera Q de culoare mov
 • Litera K de culoare verde
 • Litera A de culoare roșie
 • Bufnița vrăjitor
 • Șoricelul hoț
 • Coroana
 • Globul de cristal
 • Poțiunea
 • Wild-ul sub formă de Sabie Excalibur

Speciala la Excalibur Unleashed demo se declanșează cu forțe mistice. Și de ce zicem asta? Pentru că Wild-urile de pe ambele părți ale tabelei se transformă în săbii. Aceste săbii au propriul multiplicator și simbolurile plătesc atât stânga-dreapta, cât și invers. Iar cel mai tare lucru este că pentru fiecare rundă câștigată tu primești o rotire bonus!

Cum putem juca Excalibur Unleashed free?

Poți juca Excalibur Unleashed demo pe site-ul nostru, Joc Păcănele. Accesul la distracție este deosebit de simplu și nu necesită nici să-ți creezi cont, nici să descarci jocul. Modul de joc demo te poate ajuta să înțelegi corect structura și care sunt plățile. În acest fel, poți avea șanse mai bune să câștigi când joci pe bani reali.

La slotul Excalibur Unleashed demo de la Pragmatic Play poți începe cu pariuri de la $0.20 până la $100. Jocul îți dă de la început $100.000 ca să te poți distra cu toate funcțiile. Cu acești bani poți să îți cumperi rotiri gratuite sau poți să-i joci în modul clasic și să aștepți speciala!

Începe să te joci chiar acum! Apasă pe Joacă Gratis din caseta de la începutul articolului și dă-i bice! Nu uita să citești informațiile despre structura jocului, apăsând pe iconița cu „i”. Urmează acești pași și află regulile de plată și valoarea simbolurilor din Excalibur Unleashed free. Tot acolo vei găsi volatilitatea jocului și schema multiplicatorilor.

Cum joci Excalibur Unleashed pe bani?

Vrei să-ți încerci norocul și să joci Excalibur Unleashed demo pe bani? Intră pe orice cazino online licențiat care are jocuri Pragmatic Play și începe distracția! Printre aceste cazinouri se numără site-uri precum:

 • SlotV 
 • Maxbet
 • Unibet
 • Superbet

Și dacă deja te-ai familiarizat cu lumea fantastică, ce spui de niște cavalerie? Suntem siguri că spiritul tău de luptător deja a ieșit la iveală cu Excalibur Unleashed demo. Însă, ai șansa să experimentezi viața de cavaler cu Knight’s Heart slot din colecția păcănelelor EGT. Pe cai și fără frică, pentru că lupta câștigurilor este ca și triumfătoare!

Concluzie

După lupte seculare alături de adjuvanții noștri din Excalibur Unleashed demo am ajuns aici. Finalul triumfător și câștigurile imense sunt doar cireașa de pe tort în cazul acestei aventuri fantastice. Fie că ești pasionat de această lume mistică, fie că ești încă un novice, păcăneaua aceasta este ceea ce cauți. Cu un RTP de 96,05% și un Max Win pe măsură, acesta este mai mult decât un slot. Jocul devine o experiență pe cinste în lumea fermecată a pădurii. Așa că ce mai aștepți? Ia-ți armura și haide să ne distrăm! Ești pregătit?

Alte păcănele recomandate

NYX
Joker Jester
4.2/5 – (8 votes)
Play’n Go
Crazy Cows
4.7/5 – (20 votes)
NetEnt
King of Slots
3.6/5 – (5 votes)
iSoftBet
Rambo
4.1/5 – (18 votes)