NetEnt producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Excalibur

Producator

NetEnt

Rating

Dacă vrei să experimentezi câteva jocuri cu păcănele Netent gratis, Excalibur nu trebuie să lipsească de pe lista ta. Excalibur este un slot video cu 20 de linii de plată – furnizat de platforma software NetEnt. Bazat pe faimoasa legendă a regelui Arthur și sabia sa, jocul oferă o experienţă legendară, din toate punctele de vedere.

Păcănele Excalibur gratis – simboluri

În afară de cunoscutele simboluri wild, în slot  există și un Golden Wild, pe tamburul 3, cu Golden Excalibur. Dacă nu îţi sună deloc familiar şi eşti un jucător la început de activitate, pe jocpăcănele.ro poţi experimenta păcănele Excalibur gratis – înainte de a juca pe bani reali. Totuşi, până să începi să joci, hai să afli mai multe – pentru a juca în siguranţă, relaxat şi cu încredere! Regulile sunt simple, ceea ce face slotul potrivit pentru orice jucător, chiar dacă are sau nu experienţă anterioară.

Înainte de a te alătura regelui Arthur în misiune, trebuie să  îţi setezi pariul. Imediat ce ai rezolvat cu micile detalii, e suficient să apeşi butonul spin şi să începi aventura. Simbolurile lui Excalibur sunt redate într-un stil caricaturist și păstrează, într-o manieră destul de  fidelă, designului celtic antic. Simbolurile cu valoare mai mică sunt: 10, J, Q, K și A desenate în alb pe partea de sus a crestelor sau scuturilor.

Simbolurile cu valoare mai mare prezintă personajele din povestea regelui Arthur. Cum e de la sine înţeles, regele deține cel mai înalt simbol – urmat în de Merlin Magicianul, Lancelot și Lady Guinevere, Lady în the Lake, Morgana și Black Knight. Sabia de aur Excalibur este simbolul Golden Wild. Aceasta va apărea doar pe tamburul 3. Golden Wild poate înlocui alte simboluri. Când este utilizat într-o combinație câștigătoare, plată va fi înmulțită cu 4.

Caracteristici Excalibur Netent

Principala caracteristică bonus a slotului Excalibur este numărul ofertant de rotiri gratuite prin alinierea a trei sau mai multe simboluri Scatter.  3 sau mai multe simboluri scatter declanșează rotiri gratuite. 3 scatters activează 10 rotiri gratuite, 4 scatter-uri îţi aduc 20 de rotiri gratuite, iar 5 scatter-uri te vor răsplăti cu 30 de rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile sunt triplate! Dacă 5 simboluri Excalibur apar pe o linie de plată activă, se va acorda un jackpot de 10.000 de credite! Ce motiv ai să nu încerci jocul de păcănele Excalibur gratis?

Excalibur este un slot care promite excelenţă din toate punctele de vedere comportându-se la capacitate maximă pe laptop sau computer prin sisteme de operare Mac, Windows sau Linux. Totodată, dacă vrei să joci şi mai relaxat, mai comod şi de oriunde şi oricând, ai la dispoziţie şi varianta de mobil. RTP-ul jocului este de 95.08%.

Excalibur este un slot cu muzică plăcută, grafică excelentă, culori care te vor atrage într-o lume magică, iar tema şi realizarea jocului într-o manieră fantasy sunt doar câteva dintre motivele care te vor atrage ca un magnet şi te vor determina să revii şi să joci iar şi iar Excalibur. Dacă îţi pâlc poveştile cu regi, regine şi perioada eşti fascinat de istorie,  acesta este cu siguranță slotul video perfect pentru tine!

Alte sloturi


Giant’s Gold
Genie Wild
Blue Heart
Extra Stars
Wild Chase
Danger High Voltage