...

Lady Godiva

Autor: Andra

Actualizat: 12 decembrie 2023

Lady Godiva gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Lady Godiva gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.3/5 – (7 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
20
RTP
96,54%
Funcții
Jocuri gratuite
eldorado logi
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Lady Godiva demo este o altă păcănea inovativă produsă de către cei de la Pragmatic Play. Dacă eşti atras de lumea anglo-saxonă şi de toate aspectele sale, suntem siguri că acest joc va fi pe placul tău încă de la prima rotire. Pe lângă asta, elementele grafice sunt şi ele la înălţime, fiind prezente numeroase animaţii care fac ca jocul să fie unul atractiv pentru toate tipurile de jucători.

Păcăneaua este plasată în epoca medievală, în Anglia, și este inspirată din legenda lui Lady Godiva, o femeie care a ieșit călare în oraşul natal, pentru a protesta împotriva taxelor foarte ridicate de la acea vreme. Dacă te atrage ceea ce am descris până acum, încearcă topul nostru de păcănele cu cai gratis. În cazul în care doreşti să încerci şi alte jocuri în care elementul central este reprezentat de către o femeie puternică, avem pentru tine Cash Connection Charming Lady gratis. Suntem siguri că vei găsi ceva care să fie pe gustul tău, atât din punct de vedere vizual, cât şi din punct de vedere al plăţilor.

Lady Godiva demo – informaţii generale

După cum am menţionat anterior, Lady Godiva demo este un produs Pragmatic Play, având o abordare inedită și un aspect foarte modern. Cu toate acestea sunt strecurate şi câteva elemente clasice, precum simbolurile din cărţile de joc. Per total, putem afirma despre acest joc că este un produs foarte reuşit.

Tematica este inspirată din perioada Evului Mediu din Marea Britanie, toată această lume fiind surprinsă prin simboluri şi prin fundalul extrem de sugestiv. De asemenea, suntem siguri că vei avea parte de o experienţă de joc foarte plăcută şi antrenantă, care se va intensifica de la rotire la rotire.

Structura păcănelei este una clasică, cu 5 role şi 3 rânduri, acestea fiind însoţite şi de 20 de linii de plată. Tot la capitolul plăţi, jocul are o volatilitate cu un nivel scăzut, deci plăți moderate. Cu toate acestea, RTP-ul compensează, având valoarea de 96,54%.

Lady Godiva demo – cum joci?

Dacă eşti începător în ceea ce privește jocurile de noroc îţi vom prezenta care sunt paşii simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru a juca Lady Godiva demo. Să nu mai pierdem timpul şi să vedem ce ai de făcut!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis şi aşteaptă ca jocul să se încarce. 
 2. Selectează valoarea fiecărei rotiri. Poţi face acest lucru folosind butoanele plus şi minus din colţul din partea dreaptă, jos. Valoarea pariului este cuprinsă între 0,20 şi 100 de credite. 
 3. Apasă pe butonul de start. Este tot ce trebuie să mai faci ca să dai drumul la distracție. Bine, asta și să te distrezi!

Lady Godiva gratis – simboluri şi plăţi

După cum am menționat anterior, Lady Godiva demo este o păcănea care îmbină cu succes elementele moderne cu cele clasice. Este momentul să detaliem partea de simboluri, urmând să vedem care sunt acestea şi cât vor plăti pe o miză de 5 credite.

 • J, Q – 3x(0,50), 4x(2,00), 5x(3,25); 
 • K, A – 3x(0,75), 4x(2,50), 5x(3,75); 
 • Calul – 2x(0,25), 3x(1,25), 4x(3,75), 5x(6,25);
 • Tânărul – 2x(0,50), 3x(1,75), 4x(5,00), 5x(7,50); 
 • Soţul lui Lady Godiva – 2x(0,50), 3x(2,00), 4x(6,25), 5x(12,50); 
 • Lady Godiva – 2x(0,75), 3x(2,50), 4x(10,00), 5x(25,00).

Acum că ai idee şi cât plăteşte fiecare simbol, vei şti pe care dintre acestea să le urmăreşti mai cu atenţie pe ecranul jocului.

Lady Godiva free – simboluri speciale

Păcăneaua Lady Godiva demo dispune de două simboluri speciale, acestea având rolul de a-ţi aduce cele mai generoase plăţi. În cele ce vor urma, îţi vom arăta capacităţile de plată, dar şi ce funcţii declanşează simbolurile speciale. Miza va fi tot de 5 credite.

 • Simbolul WILD – 2x(2,50), 3x(7,50), 4x(25,00), 5x(100,00). Acesta înlocuieşte toate simbolurile de pe ecran, cu excepţia Scatter-ului;
 • Simbolul Scatter – trei sau mai multe simboluri Scatter, dispuse oriunde pe role, declanşează funcţia Rotiri gratuite, unde vei avea posibilitatea de a alege dintre cele patru tipuri de multiplicatori, dar şi numărul de rotiri gratuite.

Trei sau mai multe simboluri Scatter în timpul rundei de rotiri gratuite îţi vor garanta alte jocuri gratuite cu acelaşi multiplicator ales iniţial.

Unde poţi juca Lady Godiva online pe bani reali?

Dacă ai jucat Lady Godiva gratis pe site-ul nostru, cu siguranţă te-ai familiarizat cu mecanismul de joc şi ai dezvoltat anumite strategii ajutătoare. Cel mai probabil, acum eşti pregătit să joci pe bani reali, să simţi adrenalina şi să obţii cele mai tari câştiguri. Cazinoul de la noi din ţară unde poţi juca Lady Godiva online este Netbet, unul dintre cele mai tari de pe piaţă. Pe lângă această păcănea, la Netbet poţi beneficia şi de o mulţime de oferte şi de bonusuri foarte atractive. Trebuie doar să fii pe fază!

Concluzii

În încheiere, putem cădea de acord că Lady Godiva demo este foarte atractivă, cu o tematică inedită inspirată dintr-o legendă din perioada medievală a Angliei. Dacă doreşti să încerci şi o altă păcănea cu o tematică asemănătoare, cu siguranţă va trebui să încerci Legend of the White Snake Lady free. Îţi dorim mult noroc şi nu uita să joci responsabil!

Alte păcănele recomandate

Oryx Gaming
Duck Shooter Crazy Chicken Shooter
3.8/5 – (6 votes)
EGT
Frog Story
4.1/5 – (53 votes)
Play’n Go
Tower Quest
3.7/5 – (12 votes)
NetEnt
Reel Rush
4/5 – (3 votes)
Autor
Andra

Editor