...

Empress Charm

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Empress Charm demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Empress Charm demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
14 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (2 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
25
RTP
96,27%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Februarie 2022
logo winner casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2200 RON + 680 Rotiri Gratuite

Empress Charm gratis este un joc cu temă asiatică de la Amusnet/EGT. Te încântă cu jackpoturile progresive, rotirile gratuite și cu atmosfera relaxantă. Citește ghidul nostru și află tot ce trebuie să știi despre un joc care intră în top păcănele cu regine. La noi pe site ai opțiunea să testezi aparatul în versiunea gratuită. Așadar, joacă Empress Charm gratis pe Joc Păcănele și delectează-te și cu alte jocuri ale aceluiași furnizor!

Cum joci Empress Charm gratis?

Empress Charm gratis are structura obișnuită de 5 role și 3 rânduri. Dacă nu ești la primul joc Amusnet, atunci modul de funcționare nu oferă ceva în plus. Dar ca să fie treaba clară pentru toți, iată mai jos ce fac butoanele:

 • Apasă pe meniu (butonul cu trei linii paralele) ca să stabilești numărul de linii de plată. Ai opțiunile 1, 5, 10, 20 și 25 de linii.
 • Pornește jocul cu una dintre cele 5 pariuri afișate sub role. 
 • Dacă rămâi pe o miză, poți folosi și butonul cu săgeți circulare ca să dai spin. În cazul în care ești pe calculator, dă spin și cu tasta SPACE.

Acestea sunt funcțiile de bază de la Empress Charm free. Aparatul are și un mod de joc automat și trei trepte de viteză a rotirii. Este bine optimizat și pentru mobil, deci iei cu tine aventura exotică și te distrezi din câteva atingeri de ecran. Că tot vorbim despre aventuri în Orientul Îndepărtat, un joc care credem că-ți va plăcea este Asian Attraction gratis. Nu ezita să-l încerci!

Empress Charm online – plăți

Așa cum ai văzut mai sus, Empress Charm gratis plătește pe maxim 25 de linii. Are o rată de plată de 96,27%, iar plățile maxime ale simbolurilor sunt:

 • Împărăteasa: 400x miza;
 • Tigrul alb: 50x miza;
 • Peștii: 30x miza;
 • Cutia: 30x miza;
 • A, K, Q și J: 10x miza.

Simbolurile tematice plătesc de la 2 de-un fel pe o linie de plată, pe role adiacente de la stânga. Cele clasice de la Empress Charm demo plătesc de la 3 identice pe o linie. 

Empress Charm gratis – speciale

Empress Charm gratis oferă rotiri gratuite și jackpoturi progresive. Mai mult, poți juca secvența de risc. Hai să-ți arătăm mai jos detalii despre speciale:

 • Simbolul Dragon: este un wild care substituie simbolurile pe linii de plată. De asemenea, plătește și el. Câștigul maxim este de 125x miza. Este și un scatter care acordă 15 rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: cele 15 runde bonus se joacă cu miza rundei care a declanșat funcția. În secvență, simbolul Wild se transformă în medalioane, dar încă substituie alte simboluri. O linie completă de medalioane plătește ca simbolul Împărăteasă. Acumulează 13-20 medalioane pentru un premiu de 3x miza. Dacă strângi 21-25 de medalioane, primești încă 15 rotiri gratuite. La acestea, contorul de medalioane este resetat. Dacă acumulezi minim 26 de medalioane, primești un premiu de 800x miza.
 • Gamble: pariază la dublaje orice câștig de maxim 15.000 de fise sau 35x miza. Apasă pe butonul X2 care apare pe ecran și alege o culoare de carte. Dacă ghicești, ai plata dublată, iar dacă nu, pierzi câștigul pariat.
 • Jackpot Cards: poți câștiga, în mod aleatoriu, unul dintre cele 4 jackpoturi progresive. Întoarce cărți până când 3 vor fi de același fel ca să primești suma aferentă suitei.

Unde joci păcănele Empress Charm pe bani?

Ca să știi ce te așteaptă în jocul pe bani reali, prima dată ar fi indicat să dai un spin la Empress Charm gratis. Unde găsești păcăneaua în varianta gratuită? Simplu, la noi pe site. Tot aici ai parte de multe promoții și oferte la cele mai tari cazinouri din România. Așa că aruncă o privire, poate îți face vreun bonus de bun venit cu ochiul!

Empress Charm online se găsește ușor la multe cazinouri online de la noi. Amusnet este cel mai popular furnizor. Așadar, nu-i de mirare că platforme de top precum Netbet, SlotV, Fortuna, Winner sau Maxbet îl au în portofoliu. Ca să te joci, ai nevoie să-ți deschizi un cont și să faci un depozit. Nu uita ca la prima depunere beneficiezi și de un bonus de bun venit atractiv.

Concluzii

Empress Charm gratis este un aparat asiatic excelent și perfect pentru orice jucător. Are o specială care îți poate aduce un premiu de 800x miza, pe lângă plățile din rotiri gratis. Acum, că ai cunoscut-o pe împărăteasă, este timpul să-l cunoști și pe împărat în Emperor’s Palace slot! Încearcă ambele jocuri și distrează-te la maxim. Noi îți urăm mult noroc și un joc responsabil!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Zombie Carnival
3.9/5 – (15 votes)
Pragmatic Play
Sugar Rush Xmas
4.2/5 – (12 votes)
Play’n Go
Gold King
3.4/5 – (11 votes)
Gaming Corps
Skyliner
3.3/5 – (3 votes)
Autor