Playson producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran Dracula's Family gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dracula’s Family

Producator

Playson

Rating

4/5 - 4 voturi

Jocul de păcănele cu vampiri Dracula’s Family gratis este unul care te transportă în lumea fantastică a contelui! Încearcă această păcănea fără să plătești vreun leu pe Joc Păcănele! Aici îl poți testa și îi poți încerca toate funcțiile! De asemenea, poți citi textul nostru, care îți face o introducere în tot ceea ce înseamnă Dracula’s Family slot! Dacă tematica aceasta este pe gustul tău, deschide și jocul de păcănele Dracula demo!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,55% 5×3 15 Wild, Scatter Runde gratuite, Wild expandabil, Multiplicatori

Slotul Dracula’s Family gratis – cum joci?

Chiar dacă tema Dracula’s Family gratis este spectaculoasă, jocul rămâne foarte simplu. Respectă regulile clasice ale păcănelelor, păstrând structura de 5×3. Ce trebuie să faci la slotul online este setezi pariul și să începi să joci. Butoanele pentru aceste acțiuni se află în partea de jos, alături de afișajul pariului, creditul și butonul de informații.

Ai posibilitatea să pornești și o serie de rotiri automate, de la 5 la 999 de runde. La butonul de informații afli toate detaliile despre Dracula’s Family gratis, așa cum le descrie producătorul Playson. Vei vedea care sunt simbolurile, plățile acestora, funcțiile speciale și regulamentul.

Miza minimă la jocul de păcănele cu vampiri Dracula’s Family free este de 0,15 credite. Pariul maxim pe care îl poți pune este de 105 credite. Între acestea, există o gamă largă de pariuri prestabilite din care poți alege. Procentul „RTP” teoretic este 95,55%, unul destul de mare pentru lumea păcănelelor online.

Păcănele Playson Draculas Family – unde joci pe bani reali?

Dracula’s Family gratis, la fel ca orice alt joc de păcănele, poate fi jucat și pe bani reali. Desigur, atunci când le testezi suficient pentru a-ți maximiza șansele de câștig!

Poți face acest lucru la Maxbet, unde ai la dispoziție o gamă largă de jocuri de la mulți furnizori. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute (dacă nu cel mai cunoscut) operator de jocuri de noroc de la noi. Sunt multe motive pentru care Maxbet se bucură de o asemenea popularitate. Unul foarte important este că răspunde la toate nevoile jucătorilor. De aceea, găsești jocuri de păcănele inclusiv de la Playson. Vei găsi așadar Book of Gold, Fruity Crown, Diamond Wins și multe alte păcănele fantastice!

Despre păcănele Dracula’s Family gratis

Tema jocului Dracula’s Family gratis este acompaniată de o grafică pe măsură. Fundalul și simbolurile sunt ilustrate în detaliu. Ești binevenit în castelul lui Dracula, unde vei face cunoștință cu familia sa. Soția, fiica și cei doi gemeni sunt prezenți în formă de simboluri.

Așa cum am precizat și anterior, furnizorul jocului este Playson. Acest dezvoltator de jocuri de noroc online este celebru pentru grafica pe care o construiește în jurul jocurilor. Deci, experiența ta cu Dracula’s Family demo este unică. La această experiență contribuie și plățile de pe urma combinațiilor câștigătoare.

Dracula’s Family Playson are 15 linii de plată. Ai nevoie de minim 3 simboluri similare, pe role apropiate de la stânga la dreapta, pentru a genera plată. Primești următoarele valori maxime la 5 simboluri pe linia de plată:

  • Dracula: 2.800 credite;
  • Soția lui Dracula: 2.800;
  • Fiica: 1.750;
  • Zombie: 1.050;
  • A: 700;
  • K: 525;
  • Q și J: 350.

Păcănele Dracula’s Family gratis – speciale

Funcțiile și simbolurile speciale ale Dracula’s Family gratis păstrează aceeași notă distractivă. Baza acestora o reprezintă totuși funcțiile clasice, după cum vei vedea mai departe:

  • Simbolul Wild: ilustrat prin gemeni, simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile. Apare doar pe rola 5 și transformă toate simbolurile în Wild de pe două role.
  • Simbolul Scatter: este logo-ul Dracula’s Family slot. 3 simboluri declanșează funcția de runde gratuite. Poate plăti până la 525 credite.
  • Runde gratuite: acestea sunt de 4 tipuri și se pot declanșa progresiv. Fiecare mod are caracteristicile sale speciale. Acestea sunt Mad Multiplier, Eternal Love, Wild Whistle-Heads și Delirious Reels. Vei avea multiplicatori, simboluri Wild suplimentare și simboluri noi care plătesc mult mai mult decât cele normale. Pentru a debloca următorul mod de runde gratuite, trebuie să-l declanșezi de 3 ori pe cel precedent. Indiferent de tipul de rotiri bonus, acestea sunt tot în număr de 15.

Joacă Dracula’s Family slot pe Joc Păcănele! Aici vei putea să testezi toate funcțiile jocului, inclusiv specialele, fără să dai vreun ban. Toate jocurile de la noi sunt 100% gratuite. Trebuie doar să intri pe site și să dai click pe „Joacă acum”.

Concluzii

Dracula’s Family gratis este un aparat distractiv, cu funcții speciale interesante și cu plăți mai mult decât bune. Aspectul său și animațiile sunt de nota 10, deci nu vei regreta dacă îl încerci, chiar și fără să folosești bani reali. Poți face asta și de pe smartphone. Jocul se poate adapta ușor la ecranele mai mici, astfel că rundele vor fi la fel de plăcute și norocoase. Grafica sa excelentă este de asemenea păstrată și pe mobil. Dacă mai vrei să încerci și alte sloturi ca jocul de păcănele cu vampiri Draculas Family, nu ezita să te delectezi cu Blood Suckers gratis!

Alte sloturi


Big Five
4.4/5 - 7 voturi
Pillars of Asgard
3.7/5 - 8 voturi
Temple of Secrets
4.3/5 - 15 voturi
Age of Troy
4/5 - 189 voturi
Genie Mega Reels
4.2/5 - 6 voturi
The Krackener’z
3.2/5 - 6 voturi