NYX producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
donuts gratis ecran joc

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Donuts

Producator

NYX

Rating

4/5 - 3 voturi

Dezvoltatorul australian Big Time Gaming a conceput de-a lungul timpului numeroase păcănele video. Printre ele se numără şi Donuts gratis, un joc atractiv, profitabil şi foarte uşor de jucat. Providerul a optimizat acest slot atât pentru desktop, cât şi pentru mobil sau tabletă. Aşa că îl poţi juca oricând, de pe orice device doreşti!

Inspirat din desenele animate americane, jocul de păcănele Donuts înfăţişează un logo roșu galben, norişori albi pe un cer albastru deschis şi o gogoaşă foarte mare în prim plan. Ecranul principal recreează modelul tonomatelor de muzică sau pe cel al pompelor de benzină din anii ’50. Aşadar, atmosfera specială este asigurată. În ceea ce priveşte structura, Donuts are 4 rânduri şi 4 linii, cu numeroase posibilităţi de câştig şi facilităţi, cum ar fi Donuts Boxes. Vezi și alte păcănele video noi!

Donuts gratis: un joc de păcănele simplu, colorat şi dulce

Interfaţa de joc în Donuts gratis este una simplă, aerisită, și te duce cu gândul la desenele animate americane care îşi desfăşurau acţiunea în deşert. În vreme ce cadrul vizual este atrăgător, dar nu foarte sofisticat, efectele sonore mixează mai multe stiluri. Astfel, sunetele îmbină muzica electronică contemporană cu ritmurile rock ale anilor ’50 sau chiar cu partituri clasice.

Jocul NYX abundă în simboluri colorate şi reprezentative pentru tematica aleasă. Gogoşile mov, roşii, albastre şi verzi sunt simbolurile ce plătesc cel mai bine. De exemplu, gogoaşa mov este cea mai valoroasă. Pe lângă acestea, jocul plusează cu alte simboluri, cum ar fi: Cake Wild Symbol, Gold Donuts, asul, regina, regele, Jack, cărţile de joc 9 şi 10.

Producător NYX este aflat în continuă creștere. Astfel, aceștia își doresc să ajungă la nivelul unor giganți precum EGT sau Pragmatic Play. Cu toate acestea, operatorul îți pune la dispoziție ceva păcănele foarte dinamice și calitative. Le poți găsi inclusiv pe site-ul nostru, așa că n-ar trebui să eziți. Așadar, poți da spin la 88 Fortunes Megaways gratis sau Five Pirates slot oricând dorești. Suntem siguri că vei fi atras de la prima rotire.

Păcănele Donuts: plăti şi caracteristici speciale

Donuts gratis aduce nu numai adrenalină, ci şi posibilităţi considerabile de câştig. Fiecare simbol vine cu miza sa şi, bineînţeles, gogoşile sunt cele care plătesc cel mai bine. “Vedeta” din acest punct de vedere este, așa cum am spus și mai sus, gogoaşa mov. Aceasta plăteşte de 15 ori pariul tău. Apoi urmează gogoaşa roşie (de 2x pariul tău), gogoaşa albastră (1x pariul tău), gogoaşa verde (1x pariul tău), asul (0.6 x pariul), regele şi regina (0.4x miza). Jack şi cărţile de joc 10 şi 9 plătesc 0.2x pariul.

În ceea ce priveşte caracteristicile speciale, “Donuts Boxes”, sau cutiile cu gogoşi, sunt principala atracție. Dacă o astfel de cutie apare pe una dintre linii, aduce până la 4 simboluri noi sau un simbol Wild cu un multiplicator diferit, de 2x, 3x sau 4x. Gogoşile aurii sunt şi ele reprezentative pentru acest joc: 3 sau 4 gogoşi aurii declanşează runda bonus şi te răsplătesc cu 12 sau 20 de rotiri gratuite, consecutiv.

Donuts gratis: cum se joacă?

Jocul este unul clasic, aşa că şi modalitatea de joc este una uşoară, accesibilă tuturor. Odată ce apeşi pe Joacă Gratis, jocul de la Big Time Gaming se încarcă, iar pe ecran vei avea o scurtă prezentare a jocului (Boxes, Bonus şi Feature). După ce dai click pe Continuă, intri efectiv în joc şi îţi apare acel cadru asemănător tonomatelor de muzică sau pompelor de benzină din America anilor ‘50.

În partea dreaptă a ecranului ai miza, setată iniţial la 0.50 euro, pe care o poţi mări sau micşora prin butoanele verzi. Sub acestea ai alte două butoane cu setări mai complexe, iar ultimul buton din dreapta jos este cel de Play pe care apeşi când te hotărăşti să începi să învârţi rolele. Câştigurile apar atunci când ai 4 simboluri de acelaşi fel sau alte combinaţii câştigătoare.

Donuts demo – ce trebuie să mai știi?

Funcția cu rotiri gratuite din păcănele Donuts se declanșează atunci când ai 3 sau 4 Gogoşi Aurii (simbolul Scatter), oriunde pe rolă. Acestea îţi vor oferi 12 sau chiar 20 de rotiri gratuite. Cu cât mai multe gogoşi aurii colecţionezi, cu atât mai mare va fi multiplicatorul aplicat câştigurilor din rotirile gratuite. Dacă o astfel de gogoaşă aurie apare, countdownul bonusului se resetează la 5 şi, când ajunge la 0, încep rotirile gratuite. În timpul rundei de rotiri gratuite, acea caracteristică de Donuts Box nu mai este valabilă.

RTP-ul (Return to Player) pentru acest joc este de 96.54%. Așadar, putem spune că jocul este unul avantajos și-l poți juca pe bani reali într-un casino online de îndată ce-ai căpătat experiență cu ajutorul variantei lui demo. Unde îl poți juca? La NetBet, de exemplu. Citește despre cum te înregistrezi la NetBet și revendică un bonus de bun venit, pentru a porni din start cu mai multe avantaje.

Concluzii

Jocul de păcănele Donuts este genul acela de slot care îţi aduce bună dispoziţie, adrenalină şi numeroase şanse de câştig. Dacă acestea sunt câştiguri simbolice sau pe bani reali este numai alegerea ta. Poţi juca Donuts gratis, dar şi pe miză reală, aşa că testează acest joc şi vezi dacă se potriveşte stilului tău. În caz că nu, doar știi că pe Joc Păcănele găsești un număr mare de jocuri – doar accesează Păcănele Gratis și vezi cum te mai distrezi astăzi!

Alte sloturi


Lucky Day Football Gold
5/5 - 1 voturi
Gates of Valhalla
3.7/5 - 9 voturi
Pandamania
3.7/5 - 3 voturi
Redroo
3/5 - 9 voturi
Burning Hot
4.1/5 - 958 voturi
Totally Wild
3.6/5 - 11 voturi