NYX producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran five pirates gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Five Pirates

Producator

NYX

Rating

4/5 - 8 voturi

Vrei să pornești într-o nouă aventură, pe mări infinite, împânzite de pirați și de comori? Atunci joacă Five Pirates gratis, un joc de păcănele Lightning Box Games (NYX) cu grafică superbă și 1024 modalități de câștig. Vei avea parte de o experiență pe cinste și vei aduna comori frumoase. Poți doar să câștigi! Five Pirates este un joc demo, deci nu este necesar să-ți creezi cont sau să te înregistrezi. Poți să-l joci direct în browser – și la fel poți să faci și cu alte sute de păcănele gratis pe care le găsești la noi pe site.

Luptă pentru câștiguri în jocul Five Pirates gratis!

Așa cum am spus și în introducere, Five Pirates gratis este un joc de păcănele ce ne provoacă să ne aventurăm pe mări. Corabia este pregătită. Avem, de asemenea, parte de compania unui pirat tânăr și a unui papagal, avem armele pregătite și, desigur, harta către comoară. Ne mai trebuie doar dispoziția necesară unei astfel de aventuri!

Jocul de păcănele Five Pirates ne întâmpină cu o grafică puțin ieșită din tipar. Multe alte păcănele cu pirați au grafică 3D. Acesta însă încearcă să accentueze frumusețea poveștii prin grafica 2D, reușind să ne poarte în vremurile de demult. Fundalul rolelor este și el interesant. De îndată ce deschidem jocul, ne aflăm la bordul unei nave, cu marea imensă în față, chemându-ne către noi provocări.

Structura acestui slot este relativ simplă. Ai parte de distracție pe 5 role și 4 rânduri, iar numărul de peste 1000 de modalități de câștig îți permite să te bucuri mai mult de atmosferă. Rata de returnare către jucător este și ea bună. Five Pirates online are un RTP de 95,49% – deci, mai mult decât avantajos.

Păcănele Five Pirates: simboluri și plăți

Pentru a activa cele 1024 de modalități de câștig din Five Pirates gratis ai nevoie de un pariu de 50 de fise. Câștigurile se înmulțesc cu multiplicatorul de pariu, după cum urmează:

  • Simbolul corabie: până la 500x;
  • Simbolurile matelot și papagal: până la 250x;
  • Simbolurile hartă și tun: până la 150x;
  • Simbolul as: până la 150x;
  • Simbolul K: până la 125x;
  • Simbolurile Q și J: până la 100x;
  • Simbolurile 10 și 9: până la 100x.

Câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta, inclusiv cele Scatter (Dispersie). Cele similare se adună, iar cele pentru Scatter se adaugă la restul câștigurilor.

Five Pirates gratis: caracteristici speciale

În Five Pirates gratis găsești și un simbol Joker, reprezentat de chipeșul pirat înarmat. Acesta apare doar pe rolele 2 și 4 și poate înlocui simbolurile, toate în afară de cel Scatter. Acesta din urmă, numit și Dispersie, poate aduce câștiguri de până la 2000x. 2, 3 sau 4 astfel de simboluri așezate pe role consecutive, începând cu prima rolă, activează Blocare și Învârtire.

Funcția Blocare și Învârtire se activează doar dacă simbolurile Scatter sunt împrăștiate de la stânga la dreapta. Scatterul este simbolul craniu Jolly Rodger și, în timpul funcției, se transformă în pergament. Pergamentul va acoperi întreaga rolă. Dacă în acest timp reușești să blochezi un alt Scatter, funcția este resetată la 3. Orice simbol craniu care apare este blocat până când funcția se închide. Când blochezi 5 role vei activa o altă funcție, cea Butoi.

În timpul funcției Butoi selectezi una dintre cele 5 opțiuni de jocuri bonus. După ce alegi, vei descoperi o săgeată sau un x. Săgeata te trimite la nivelul următor, iar x îți oferă premiul. Premiul poate fi în runde gratis, până la 15, sau într-un multiplicator de până la 15x și închide funcția.

Cum joci Five Pirates pe Joc Păcănele?

Dă pe Joacă Gratis, apoi descoperă ecranul de joc Five Pirates gratis. Vei vedea rapid butoanele care te interesează. În dreapta, jos, ai butonul de Spin. Tot în bara de jos ai butoanele de setare a pariurilor și un ecran ce îți prezintă detalii despre joc. Pentru și mai multe informații, dă click pe rotița cu setări din partea de sus a ecranului.

În Setări găsești Sunet, Joc Automat, Informații și Pariu. De aici poți opri sau porni sunetul, precum și seta numărul de runde automate. Tot aici poți citi mai multe despre funcții și plăți. Pentru setarea pariului, dă pe iconița cu monede și alege de la 0.04 L la 25.00 L. Numărul de linii este de 1024.

Încă ceva! Jocurile gratis din funcția Butoi se joacă cu multiplicatorul din jocul declanșator. Bonusul poate fi reactivat, bonusurile reactivate fiind puse în așteptare și jucate la finalul rundelor gratis.

Concluzii

Five Pirates gratis este un joc de păcănele frumos, ce plătește bine. Dacă îți plac sloturile cu pirați, îți recomandăm și Wild Plunder sau Skulls of Legend. Pe Joc Păcănele găsești numeroase jocuri noi distractive, absolut gratuite. Poți să le joci inclusiv de pe telefonul mobil, fără a fi nevoie să investești bani reali. Totuși, câștigurile din aceste păcănele gratuite nu sunt reale. Așa că, dacă vrei să joci pe bani, fă-ți cont la unul din cazinourile online populare în țară. Găsești și informații despre cazinouri pe site-ul nostru – deci, te invităm să-l descoperi mai bine. Spor la noi aventuri!

Alte sloturi


Return of Kong Megaways
4/5 - 7 voturi
Immortal Romance
4/5 - 8 voturi
Penguin Style
4/5 - 86 voturi
Voodoo Reels
3.5/5 - 6 voturi
Queen of Embers
3.3/5 - 3 voturi
Flamenco Roses
5/5 - 2 voturi