Relax Gaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere și Fără Rulaj

Prinde Oferta Betano
Dead Man's Trail slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dead Man’s Trail

Producator

Relax Gaming

Rating

3.6/5 - 7 voturi

Dead Man’s Trail gratis este o nouă păcănea produsă de către cei de la Relax Gaming, ce vine cu o abordare îndrăzneaţă. În cele ce vor urma, îți vom prezenta mecanismul jocului, modurile de plată, dar şi unde vei putea juca pe bani reali.

Slotul online Dead Man’s Trail demo este unul cu o tematică horror, ce te va trimite într-o lume cu un aspect distopic. Vei descoperi mai jos şi alte informaţii folositoare, precum: strategii de joc, top casino, dar şi alte sugestii de jocuri pe care le-ai putea găsi interesante. De exemplu, dacă această păcănea inspirată dintr-un univers horror va fi pe placul tău, cu siguranţă vei dori să încerci şi altele cu această tematică. Încearcă Lightning Horseman free sau Black Hawk Deluxe demo!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,29%5×440WildTrail Bonus, Coin Feature

Dead Man’s Trail gratis – informaţii generale

După cum am menţionat anterior, Dead Man’s Trail gratis este un joc cu o tematică horror, care te va trimite într-un univers fantastic. El nu este structurat tocmai clasic, având 5 role, 4 rânduri şi 40 de linii de plată. Fundalul este unul dezolant, care contribuie la atmosfera generală.

Jocul Dead Man’s Trail free vine la pachet cu nişte simboluri care construiesc cadrul sobru, dar le vei vedea într-o secțiune specială. Discutând despre volatilitate, aceasta are un nivel ridicat, garantând câştiguri considerabile. Câştiguri? RTP-ul păcănelei are o valoare 96,29%, deci va spori şansele de a beneficia de premii cu o valoare importantă. Pe lângă aceste detalii, jocul are şi o specială ce îţi va oferi un plus de dinamism.

Dead Man’s Trail slot – cum se joacă?

Dacă doreşti să joci Dead Man’s Trail gratis, trebuie să ştii care sunt paşii de urmat pentru a face acest lucru. Totuşi, dacă jocurile de noroc nu îţi sunt străine, această secţiune poate să nu fie de interes. Pentru cei care sunt nefamiliarizaţi cu acest domeniu, hai să nu mai pierdem timpul şi să vedem cum se poate juca!

 1. Dă click pe butonul Joacă Gratis şi aşteaptă ca păcăneaua Dead Man’s Trail gratis să se încarce.
 2. Acum trebuie să setezi miza şi poţi face acest lucru din partea stânga, jos, a ecranului. Miza variază de la 0,10 credite la 20 de credite, iar aceasta poate fi ajustată folosind butoanele de plus şi minus.
 3. Acum mai rămâne doar să apeşi pe butonul de spin şi să te bucuri de tot ce are acest joc de oferit.

Slotul Dead Man’s Trail demo – simboluri şi plăţi

Pentru a te bucura cât mai tare de experienţa Dead Man’s Trail gratis, este necesar să cunoşti simbolurile şi cât plătesc acestea. Aşadar, mai jos vei vedea care sunt plăţile dacă joci cu miza de 2 credite.

 • Wild – plăteşte până la 120 de credite;
 • Piratul roşu – plăteşte până la 60 de credite;
 • Piratul portocaliu – plăteşte până la 30 de credite;
 • Piratul verde, Piratul albastru – plătesc până la 10 credite;
 • A, K, Q, J – plătesc până la 6 credite.

Cunoscând cât plăteşte fiecare simbol, vei şti cum să te raportezi la Dead Man’s Trail slot şi ce să urmăreşti în vederea obţinerii unui câştig cât mai mare.

Păcănele Dead Man’s Trail gratis – speciale

Dead Man’s Trail gratis este o păcănea care beneficiază de o specială foarte interactivă şi inedită: Trail Bonus. Apariţia a 3 sau mai multe simboluri bonus pe role declanșează Bonusul Dead Man’s Trail. Rolele sunt șterse, iar jocul bonus este jucat pe o hartă care reprezintă un traseu pe care pionul tău se mișcă. 

Dalele principale în funcția Bonus din Dead Man’s Trail gratis sunt: dala normală (acordă premiul afișat), dala de start (resetează), dala de capăt (cea cu craniu și oase) și dala cufărul misterios (activează una din acțiunile speciale).

Un număr aleatoriu este dezvăluit la fiecare tură, de la 1 la 9, deplasând jucătorul în funcţie de acel număr, în jurul traseului. Aterizarea pe o placă declanșează o acțiune în funcție de tipul acesteia. Plăcile normale afișează valoarea premiului care este colectat. Craniul și oasele încrucișate sunt plăci de sfârșit, iar aterizarea pe acestea înseamnă sfârşitul specialei Dead Man’s Trail slot. Câştigurile obţinute până la momentul respectiv vor fi transferate în balanţa ta. 

O altă specială faină este și Coin Feature. Este declanșată când pe rolele din Dead Man’s Trail demo îți fac apariția 3+ simboluri monede. Vei primi suma tuturor monedelor afișate. 

Acțiuni extra la funcția bonus Dead Man’s Trail free

După cum am zis, în funcția bonus din Dead Man’s Trail gratis, placa de pornire declanșează acțiunea de resetare. Plăcile tip cufăr declanșează 1 din 11 acțiuni speciale:

 • Scout: adaugă de la +100 la +1.000x la o placă normală aleatorie;
 • One-Eye: multiplică valoarea unei plăci normale de la 2 până la 5 ori + se poate repeta;
 • Commander: adaugă de la +3 până la +5 la toate plăcile normale din Dead Man’s Trail free;
 • Collector: adună valorile tuturor plăcilor normale la câștigul total;
 • Collect & Command: adaugă valoarea însumată a tuturor pieselor normale fiecărei plăci normale, precum și câștigului total;
 • Reset: înlocuieşte toate plăcile de sfârşit cu unele normale;
 • Super Reset: înlocuieşte toate plăcile de sfârşit cu plăci cufăr;
 • Coin Win: un câştig aleatoriu de la 25x până la 50x se adaugă la total;
 • Scout persistent: are acelaşi rol ca şi scout-ul, dar acţionează la sfârşitul fiecărei ture;
 • One-Eye persistent: are acelaşi rol ca şi One-Eye, dar acţionează la sfârşitul fiecărei runde;
 • Commander persistent: are acelaşi rol ca şi Commander, dar acţionează la sfârşitul fiecărei runde.

Având la îndemână aceste detalii, cu siguranţă experienţa Dead Man’s Trail gratis va fi una mult mai accesibilă. Și, important, funcția Trail Bonus poate fi și cumpărată în jocul de bază!

Unde poţi juca Dead Man’s Trail online pe bani reali?

Dacă ţi-a plăcut Dead Man’s Trail gratis şi ți-ai format anumite tactici de joc, atunci eşti gata să treci la nivelul următor. Pentru a descoperi mai multe astfel de trucuri, poţi vizita strategii la păcănele de pe site-ul nostru. Ai informații care te vor ajuta să iei decizii mai bune.

Revenind la subiectul iniţial, poţi juca Dead Man’s Trail online pe bani reali la Netbet sau la Unibet. Sigur, sunt doar două exemple. Mai toate cazinourile care au în portofoliile lor jocuri Relax Gaming oferă și jocul prezentat azi. Dacă alegi să-ți faci cont, nu uita să revendici și un bonus de bun venit. Ai doar de câștigat!

Concluzii

De final, spunem doar că Dead Man’s Trail gratis este un slot care trebuie încercat, mai ales dacă eşti atras de neconvenţional. Este un joc de păcănele online foarte atractiv şi din prisma plăţilor, care sunt foarte generoase, mai ales dacă reuşeşti să prinzi speciala. Succes!

Alte sloturi


Super Wild Megaways
4/5 - 14 voturi
Hansel & Gretel
4.7/5 - 4 voturi
Diamond Strike
3.6/5 - 44 voturi
Cowboys Gold
3.8/5 - 9 voturi
Ted
4.1/5 - 9 voturi
Spinions Beach Party
4/5 - 3 voturi