Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Black Hawk Deluxe gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Black Hawk Deluxe

Producator

Wazdan

Rating

4.4/5 - 5 voturi

Slotul Black Hawk Deluxe gratis te transpune într-o lume horror fantastică, pornind de la castelul întunecat plin de tot felul de secrete. Aici vei învăța cum să-ți croiești drumul către comori printre obiecte magice, temnițe înfiorătoare și creaturi fantastice. Iar noi te vom ajuta, prezentându-ți toate detaliile jocului!

Iar dacă Black Hawk Deluxe gratis te-a cucerit și vrei să continui descoperirea tainelor secrete ale vrăjilor misterioase, ai la dispoziție slotul Voodoo Reels gratis! Are o tematică la fel de înfricoșătoare, numai bună pentru puțin suspans. Și ai posibilitatea de a-l testa chiar la noi pe site, total gratuit.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,47%3×454WildGamble

Black Hawk Deluxe gratis – cum se joacă?

La Black Hawk Deluxe gratis, meniul este poziționat în partea inferioară a ecranului. Astfel, ai acces rapid la informațiile referitoare la câștiguri și la setări. După ce te familiarizezi cu acele aspecte, e timpul să începi joaca pe bune. Iată cum vei face asta!

 1. Primul pas e stabilirea mizei. Ca să-ți arate ce importanță are miza pentru joc, creatorul lui Black Hawk Deluxe free a pus căsuța de selectare a valorii pariului chiar pe centrul meniului. Valoarea minimă pe care o poți selecta este de 0,2 credite, pariul maxim ridicându-se la 100 credite. Tu alegi cât de darnic ești cu miza.
 2. În urma setării mizei va trebui să apeși butonul mare din dreapta cu două săgeți, adică butonul „Play”. Astfel, runda va începe și rolele se vor învârti.

Dacă ești fanul Autoplay, la Black Hawk Deluxe gratis poți juca până la 1000 de rotiri cu un singur click. Cu acest mod poți impune limite de oprire atunci când reușești să obții o anumită sumă sau când soldul tău scade cu o anumită sumă. Setează-ți mereu un buget păcănele!

Mai multe despre Black Hawk Deluxe gratis

Ca să te joci Black Hawk Deluxe online fără limite este util să cunoști tabela de plată, pentru a ști ce să vânezi atunci când aștepți să se învârtă rolele. Cât despre atmosfera creată de Wazdan, producătorul acestui slot, putem spune că este una amenințătoare, întunecată și înfricoșătoare. Dar, nu e de mirare, având în vedere că tematica este una de horror-fantasy.

Jocul de păcănele Black Hawk Deluxe gratis este numai bun de încercat dacă te simți destul de curajos. Va trebui să înfrunți întunericul deplin al castelului și să-i învingi pe gardienii nemuritori. Jocul este format din trei rânduri și patru role, unde vei avea posibilitatea de a câștiga de la stânga la dreapta sau invers, pe 54 de linii de plată fixe.

Castelul care se ascunde după role amenință cu măreția sa, iar armatele de morți vii caută să te îngroape. Vei reuși oare să prinzi comoara secretă care se ivește din când în când? Grafica din acest joc ajută foarte mult la menținerea sentimentului de groază, iar muzica întregește atmosfera dorită.

RTP-ul din Black Hawk Deluxe gratis este de 96,47%, o valoare destul de mare, ce îți va permite să ai câștiguri frumușele. Și setarea volatilității este o funcție cu care poți controla felul în care vin câștigurile. Poți alege volatilitatea după bunul plac și aici, și la slotul Great Book of Magic Deluxe Wazdan, un alt exemplu pe care merită să-l joci. Mai multe despre această funcție vom descoperi la secțiunea de speciale.

Black Hawk Deluxe demo – simbolurile și cât plătesc ele

Simbolurile din Black Hawk Deluxe gratis folosesc aceeași temă gotică, întunecată, incluzând lorzi, schelete de soldați și scene din castel. De asemenea, vei observa o atenție sporită la detalii, chiar și în cele mai mici simboluri. Toate elementele lucrează în echipă pentru a forma o experiență de neuitat. Hai să vedem cât plătește fiecare simbol!

 • J, Q – 0,40 credite;
 • K, A – 0,80 credite;
 • Poarta – 1,20 credite;
 • Scheletul soldat – 1,60 credite;
 • Cufărul – 2,40 credite;
 • Castelul – 4 credite;
 • Vulturul – 10 credite.

Valorile de mai sus sunt calculate folosind miza cea mai mică. Deci, dacă ai de gând să pariezi mai mult, te poți aștepta la sume mai frumoase. Bineînțeles, la Black Hawk Deluxe gratis nu vor lipsi specialele și cu siguranță vrei să afli câte ceva și despre ele. Dar, pentru asta te mai ținem puțin în suspans cât îți spunem dacă jocul este disponibil și cu mize pe bani adevărați.

Unde joci Black Hawk Deluxe slot pe mize reale?

Poți explora Black Hawk Deluxe gratis pe săturate la noi pe site, având posibilitatea de a juca cu mize virtuale mici și mari, pentru distracție, atunci când ai puțin timp liber. Sau, de ce nu, pentru a învăța cum funcționează jocul.

Dar dacă ai intenția de a juca cu mize pe bani reali, atunci va trebui să apelezi la cazinouri online precum NetBet, Superbet, Mr Bit, Betano sau altele. La ei vei descoperi multe păcănele de la producătorul Wazdan, dar și de la alți creatori din industria igaming. În plus, atunci când te înregistrezi la un casino vei primi și un bonus de bun venit pe care îl vei  putea folosi la diferite păcănele.

Black Hawk Deluxe gratis – descoperă specialele!

Atât la Black Hawk Deluxe gratis, cât și la alte păcănele, specialele sunt cele mai așteptate. Ele sunt acele funcții care, dacă ai noroc, te vor ajuta să câștigi mai des, mai mult și chiar un jackpot. Hai să vedem ce speciale are de oferit slotul de azi!

 • Wild: înlocuiește alte simboluri pentru a forma mai repede linii de plată. Totuși, ai grijă, deoarece trei simboluri Wild unul după altul nu vor aduce câștiguri în acest caz. 
 • Gamble: este un mini-joc în care îți poți dubla miza victorioasă la aceste păcănele horror Black Hawk Deluxe. Dacă ai mai jucat sloturi, cunoști acest minigame sub numele de roșie-neagră.
 • Volatilitatea: poți alege ca jocul Black Hawk Deluxe demo să se desfășoare cu trei nivele de volatilitate. Ca mică înseamnă câștiguri mai dese dar mai mici, iar cea mare înseamnă plăți mai mari dar mai rare. Volatilitatea medie e o cale de mijloc. 

Concluzie

Învinge-ți teama cu câteva runde de Black Hawk Deluxe gratis! La noi te poți distra cu jocul oricând și de oriunde, fără să scoți vreun ban din buzunar. Dar, dacă ești curajos și vrei să-ți încerci norocul la cazino, recomandăm să vezi pagina de oferte cu rotiri gratuite întâi. De acolo poți să iei un mic boost pentru când te muți la joacă pe bani reali. Mult noroc!

Alte sloturi


Pearls of India
4/5 - 2 voturi
Super Wolf
5/5 - 3 voturi
Fruits n Fire
4.1/5 - 8 voturi
Space Wars
3.7/5 - 3 voturi
Blackjack Twins and Crazy Twins Extended
3.6/5 - 8 voturi
Kassius Invictus Armis
3/5 - 4 voturi