Frequent Flyer

Frequent Flyer gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Frequent Flyer gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
32 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Relax Gaming
Simboluri
Cărți Poștale
Structură
6×4
Linii de plată
40
RTP
96,14%
Volatilitate
Medie
Data lansării
August 2020
eldorado logi
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

5/5 – (2 votes)

La Frequent Flyer gratis este mereu vremea vacanțelor. Ia-ți biletul către cele mai tari destinații din lume! Fiecare reprezintă un drum către paradisul câștigurilor. Acest joc semnat de Relax Gaming îți oferă o aventură virtuală în orașe precum Tokyo, Vegas sau Milan. Citește recenzia noastră și încearcă și tu versiunea free! Dacă city break-urile sunt pe placul tău, poți încerca și jocul 3 Secret Cities demo.

Despre Frequent Flyer gratis – păcănele pentru aventurieri

Jocul este unul destul de clasic. Frequent Flyer gratis are o structură de 6 role, a câte 4 simboluri. În afară de suitele cărților de joc mai poți vedea pe ecran cărți poștale ale orașelor pe care poți să le vizitezi. Și fiecare aduce câștiguri destul de bune, dar vorbim de îndată mai pe larg despre asta.

În jocul de bază te afli într-un aeroport, iar în stânga poți vedea 10 orașe importante. 5 dintre ele sunt în secțiunea de plecări. Celelalte 5 sunt în secțiunea de sosiri. Acestea nu au numai rol decorativ, ci sunt foarte importante în funcția specială a jocului.

Relax Gaming știe să creeze astfel de decoruri în care te simți ca într-o aventură. Frequent Flyer demo nu este diferit și te ține cu sufletul la gură în anticiparea următoarei călătorii. Delectează-te și cu joc casino Blazing Bull 2 de la Kalamba, un alt slot plin de aventură! Ai multe variante bune de distracție de la Kalamba și Relax Gaming la noi pe site și nu este necesar să îți faci un cont pentru a le juca demo.

Simboluri și plăți la Frequent Flyer online

Frequent Flyer gratis are numeroase simboluri interesante care ilustrează elemente reprezentative ale marilor orașe. Simbolurile sale plătesc pe 40 de linii, numai de la stânga spre dreapta. Coeficientul RTP este unul bun, de 96,14%, iar volatilitatea medie îți permite să te bucuri destul de des de câștiguri. Simbolurile aduc următoarele plăți maxime:

 • Carte poștală Tokyo: până la 20.000 de fise;
 • Carte poștală Cairo: până la 10.000;
 • Carte poștală New York: până la 7.000;
 • Carte poștală Paris: până la 5.000;
 • Suitele cărților de joc: până la 2.000.

Simbolurile de la slotul Frequent Flyer gratis plătesc de la minim 3 de același fel, pe role apropiate. Plățile au loc pe liniile active, care sunt în număr destul de mare. 

Frequent Flyer slot – caracteristici apropiate

Pe lângă simbolurile standard, păcăneaua mai este echipată și cu funcții faine. Frequent Flyer gratis are speciale care se potrivesc perfect tematicii abordate. Primești runde gratuite, simboluri Wild suplimentare și multiplicatori! Vezi mai jos detaliile funcțiilor:

 • Simbolul Wild: substituie alte simboluri pe role și poate aduce singur plăți de până la 30.000 de fise.
 • Simboluri cu litere: formează cuvintele celor 10 orașe cu 5 simboluri litere. În acest fel, declanșezi funcția de rotiri gratuite în Frequent Flyer online. 
 • Rotiri gratuite: primești 3 runde gratis dacă cel puțin 5 simboluri cu litere formează cuvântul unei destinații. Aceste runde au multiplicatorul sau numărul de simboluri Wild din dreptul orașului ales. Dacă este din secțiunea de plecări, va avea multiplicator de câștig. Dar dacă este în secțiunea de sosiri, va avea numărul de simboluri Wild garantat la fiecare rundă bonus. Dacă formezi cuvântul în primele 5 poziții, a șasea poziție îți poate acorda 3 rotiri gratuite suplimentare.
 • Rotiri gratuite Frequent Flyer: dacă devii un călător înrăit și bifezi toate cele 10 destinații, primești rotiri gratuite speciale. În acestea te bucuri atât de multiplicatori de câștig, cât și de simboluri Wild. Multiplicatorul poate fi până la 6x, iar grila poate avea până la 10 simboluri Wild.
 • The Final Call: se declanșează aleatoriu în jocul de bază Frequent Flyer slot. 2 simboluri literă rămân pe rolă până la sfârșitul rotirii, astfel ai mai multe șanse de declanșare a secvenței de rotiri gratuite.

Cum joci Frequent Flyer gratis?

Frequent Flyer gratis are funcții de joc intuitive, la fel ca orice alt aparat de la Relax Gaming. Trebuie doar să plasezi pariul dorit și să pornești runda. Iată mai jos care sunt butoanele pentru versiunea de calculator. Pentru mobil, lucrurile nu sunt diferite, doar dimensiunea și așezarea butoanelor diferă.

 • Apasă pe – și + ca să selectezi pariul total al jocului Frequent Flyer.
 • Dă click pe butonul de spin. Este cel mai mare și are o poziție centrală,
 • În dreapta butonului de redare rundă ai butonul de joc automat. Din fereastra care se deschide selectează numărul de rotiri. De la săgeata ferestrei poți seta limite de pierdere, câștig și câștig singular.
 • Butonul din stânga celui de spin este pentru rotire rapidă.
 • În stânga, jos, găsești butonul de meniu. Aici poți deschide secțiunea de informații de la păcănele Frequent Flyer demo. Mai poți deschide și secțiunea de setări. Poți activa/dezactiva sunetele sau muzica. De asemenea, de aici poți să activezi funcția care îți permite să dai spin cu tasta SPACE. Dacă joci pe calculator, este mult mai comod să folosești modul acesta de joc.

După cum vezi, aparatul Frequent Flyer gratis are funcțiile clasice de joc și se poate adapta în funcție de ecran. Dacă fereastra are dimensiuni mai mici, butoanele se mută în partea din dreapta. Totodată, este creat în HTML5, deci experiența de joc pe mobil este ireproșabilă. Continuă aventura cu Dead Man’s Trail online, un alt slot de top de la Relax Gaming!

Concluzii

Te distrezi pe cinste! Frequent Flyer gratis este un joc de păcănele extrem de incitant datorită specialelor sale. Poți să câștigi bine datorită multiplicatorilor și simbolurilor Wild. Este un aparat ideal pentru orice jucător, fie el începător sau veteran. Dă spin după spin și așteaptă următoarea destinație! 

Jocul te trimite rapid dintr-un colț în altul al lumii. Suntem siguri că te vei familiariza fără probleme modul în care au plățile și stilul specialelor. Dacă vrei să joci Frequent Flyer online pe bani reali, vezi că poți face asta la Netbet. Operatorul are multe jocuri de la Relax în portofoliul său și le poți testa chiar cu ajutorul bonusului de bun venit. Așadar, dacă nu ai cont, ia marele bonus Netbet și călătorește către sumele reale!

Alte păcănele recomandate

Amatic
Hot 20
3.6/5 – (13 votes)
Synot
Eldorado
3.7/5 – (4 votes)
Skywind
Joker’s Luck
4.4/5 – (8 votes)
EGT
Ocean Rush
4.5/5 – (2 votes)