iSoftBet producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran joc crystal clans gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Crystal Clans

Producator

iSoftBet

Rating

Clanurile lumii de cristal îți aduc mai aproape lumea fantastică în care trăiesc oameni, elfi, pitici și vrăjitori. Aici te joci rotind cristale, întâlnești o prințesă și un rege, iar stilul jocului ne aduce aminte de desenele animate inspirate de jocurile originale Warcraft. Crystal Clans gratis este un nou slot video de păcănele isoftbet creat pentru distracția ta. Dacă te alături celui mai bun clan al cristalelor din această lume fantezistă, condusă de Rege, vei beneficia de Cristale de Putere și multiplicatori WILD.

Caracteristici joc Crystal Clans gratis

În afară de cărțile de joc cu valoare scăzută de la 9-A, există și echipa conducătoare a clanului de cristal pe rolele jocului. Regele este primul pe listă și îți oferă 1,4 sau chiar 40 multiplicatori ai mizei, daca-ti apare de 2, 4 sau de 5 ori. Vrăjitori și elfi apar ca simboluri magice și îți aduc noroc și câștiguri foarte atractive.

Cum se joacă Crystal Clans gratis

Nu ai nevoie de nici o abilitate speciala sau trucuri magice pentru a juca Crystal Clans gratis. Regulile sunt simple, cum ai rosti Abracadabra, așa că vei învârti rolele ca un profesionist în cel mai scurt timp. Jocul de păcănele isoftbet include cinci role, trei rânduri și oferă 50 de linii de plată fixe, calculate de la stânga la dreapta, pornind de la rola din stânga.

Grafică, sunete și animații Crystal Clans

Stilul simbolurilor este unul interesant, personajele magice au siluete ușor de identificat, iar animațiile sunt atractive și luminoase. Muzica te poartă în lumea vrăjită a poveștilor lui Tolkien, cu trimiteri la vechile cântece celtice cântate de Enya și te transpune imediat în atmosfera jocului.

Caracteristici speciale, bonusuri și rotiri gratuite

Atracția jocului Crystal Clans o constituie rotirile gratuite. Trebuie să obții două sau mai multe Cristale de Putere Scatter pentru a genera rotiri gratis pe rola de joc.

Cristalul roșu este folosit ca Scatter care declanșează funcția de rotiri gratuite și poate oferi până la 100 de rotiri gratis. WILD-ul verde înlocuiește toate simbolurile obișnuite, dar există și patru WILD, care vin cu multiplicatori 2x, 3x, 5x și 10x atunci când fac parte dintr-o combinație câștigătoare.

Numărul de jocuri gratuite oferite este următorul:

  • 2 scatters – primești  10 până la 15 rotiri gratuite
  • 3 scatters – primești 16 până la 25 de rotiri gratuite
  • 4 scatters – primești 26 până la 35 de rotiri gratuite
  • 5 scatters -primești 36 până la 50 de rotiri gratuite

Dacă ai norocul să prinzi un multiplicator WILD pe spinul declanșator, acesta va fi inclus în funcție. De exemplu, dacă ai atins 2 Scatter plus multiplicatorul 5x în același spin, veți primi între 10 și 15 rotiri gratuite, cu toate plățile sporite de un multiplicator de 5x.

Jocul Crystal Clans gratis îți da șansa să petreci mai mult timp invartind rolele de joc iar posibilitățile reale de câștig cresc. Returnarea la jucător (RTP) este de 95,22%, puțin sub pragul mediu din industrie de 96%. Jocul compensează prin originalitate și grafică deosebită.

Concluzie

Dacă îți place magia și « Stăpânul Inelelor » este unul din filmele tale favorite, atunci cu siguranță jocul de păcănele isoftbet Crystal Clans gratis este potrivit pentru tine. Vei învârti rolele în căutarea cristalelor care îți aduc noroc și câștiguri mari, iar personajele fantastice te vor încânta în zilele posomorâte de toamna. Încearcă Crystal Clans gratis și te poți bucura de bonusuri consistente și rotiri gratuite pentru mai multă distracție.

Alte sloturi


Kingdom of Legend
Book of Ra
Boost Racers
Golden Grimoire
Pinata Fiesta
Skulls of Legend