Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Wild Spells demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Spells

Producator

Pragmatic Play

Rating

3/5 - 3 voturi

Dacă ești atras de magie și de tot ce presupune aceasta, dar te pasionează și păcănelele, Wild Spells demo este cu siguranță ceea ce cauți. Câștigurile ofertante, speciala atractivă, dar și grafica foarte bine pusă la punct te vor atrage încă din prima clipă. De asemenea, și universul magic de care vorbeam reprezintă un element extrem de valoros. Dacă dorești să încerci și alte jocuri ca la aparate în care magia să fie un element central, poți încerca Voodoo Magic gratis.

În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre Wild Spells gratis. Îți vom prezenta în detaliu aspecte precum tematica, simbolurile și capacitățile lor de plată, simboluri speciale, dar și unde vei putea juca pe bani reali. Fii pe fază, deoarece nu îți dorești să ratezi vreo informație importantă!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,42%5×325Wild, ScatterRotiri gratuite

Wild Spells demo – informații generale

Structura este una clasică, fiind prezente 5 role și 3 rânduri, la care se adaugă și 25 de linii de plată foarte generoase. Volatilitatea păcănelei este una ridicată, ceea ce înseamnă că există șanse foarte mari de a te bucura de plăți foarte bune. Tot la acest capitol, avem și un RTP în valoare de 95,42%.

Wild Spells demo este o păcănea remarcabilă care a ajuns pe site-urile a numeroase cazinouri din afară, așa că nu este o surpriză faptul că ți-o prezentăm astăzi. Este un joc adresat cu precădere celor care preferă un slot care are atât elemente clasice, cât și originale. Dacă nicio funcție specială nu este activată, jocul de bază este totuși unul foarte interesant, dar de îndată ce Wild-urile, Scatter-urile sau alte simboluri sau caracteristici speciale apar pe role, acesta ajunge la un nou nivel.

La fel ca majoritatea sloturilor de la Pragmatic Play, Wild Spells demo are un design grozav. Nuanțele violete delicate completează foarte bine imaginea de ansamblu. Vei vedea simboluri, precum  cele de pe cărțile de joc, lumânări, sticle cu poțiuni, o carte de vrăji și trei elemente principale: foc, apă și natură.

Cum joci Wild Spells demo?

În această secțiune îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea juca Wild Spells demo. Fii pe fază!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce. 
 2. După ce aceasta se încarcă, va trebui să setezi valoarea pariului. Aceasta este cuprinsă între 0,25 și 125 de credite.
 3. După ce ai urmat acești pași, tot ce mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul de Spin și să aștepți combinațiile câștigătoare. De asemenea, poți folosi și funcția de Joc Automat, pentru a te bucura de mai multă cursivitate.

Wild Spells slot – simboluri și plăți

În această parte a articolului, îți vom prezenta principalele simboluri ale păcănelei Wild Spells demo, dar și cum vor plăti acestea pe o miză de 10 credite. 

 • 9, 10, J, Q – 3x(2,00), 4x(4,00), 5x(12,00); 
 • K, A – 3x(2,00), 4x(6,00), 5x(16,00); 
 • Lumânare, Sticla cu poțiune, Cartea cu vrăji – 3x(4,00), 4x(12,00), 5x(24,00); 
 • Vrăjitoarea verde (natura) – 2x(1,20), 3x(6,00), 4x(20,00), 5x(40,00); 
 • Vrăjitoarea albastră (de apă) – 2x(1,20), 3x(8,00), 4x(24,00), 5x(50,00);
 • Vrăjitoarea roșie (de foc) – 2x(1,20), 3x(12,00), 4x(40,00), 5x(80,00).

Wild Spells demo – speciale

Acum că am discutat despre simbolurile jocului de bază și despre cum plătesc acestea, este momentul să vedem și simbolurile speciale ale păcănelei Wild Spells demo.

 • Simbolul Scatter – cu 3 sau mai multe astfel de simboluri, plasate oriunde pe role, se va declanșa funcția de rotiri gratuite. În timpul acestei funcții, vei putea câștiga și alte jocuri gratuite, neexistând o limită în acest sens; 
 • Simbolul Wild – acesta înlocuiește toate simbolurile de pe ecran, cu scopul de a forma combinații câștigătoare. Singurul simbol pe care nu-l poate înlocui este Scatter-ul.

După cum am menționat, în timpul rundei cu rotiri gratuite, se pot câștiga și altele, fără o anumită limită. În timpul acestei runde, se vor juca role speciale, având posibilitatea de a alege între 3 variante. 

 • Vrăjitoarea verde va deveni Wild pe rolele 2, 3 și 4 și 5 și vei primi 20 de rotiri gratuite; 
 • Vrăjitoarea albastră și vrăjitoarea verde vor deveni Wild pe rolele 2, 3, 4 și 5, și vei primi 10 rotiri gratuite; 
 • Vrăjitoarea roșie, vrăjitoarea albastră și vrăjitoarea verde vor deveni Wild pe rolele 2, 3, 4 și 5 și vei primi 5 rotiri gratuite.

În cazul în care vei avea ocazia să redeclanșezi această funcție, vei beneficia de varianta aleasă la bun început. Dacă dorești să încerci și un alt slot cu speciale atractive, avem pentru tine Vampire Fortunes gratis.

Unde poți juca Wild Spells online pe bani reali?

Odată ce ai jucat Wild Spells gratis pe site-ul nostru, cu siguranță te-ai familiarizat cu tot ce presupune această păcănea. Din acest punct putem afirma că ești pregătit să joci pe bani reali și să te bucuri de o experiență de joc completă. În România, vei putea face acest lucru pe Netbet cazino, unde pe lângă Wild Spells, vei putea găsi o mulțime de alte jocuri ca la aparate, dar și numeroase posibilități de pariere. 

Concluzii

În final, suntem siguri că Wild Spells demo va fi pe placul tău și că vei dori să descoperi toate particularitățile jocului. Îți amintim cât de important este să păstrezi un echilibru atunci când vine vorba de jocurile noroc, așa că avem pentru tine un ghid de joc responsabil Superbet. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc și la cât mai multe câștiguri! 

Alte sloturi


Crystal Hot 40
3.7/5 - 16 voturi
Ready, Set, CASH!
3.2/5 - 9 voturi
Captain Boom
4.1/5 - 8 voturi
Hot Joker
3.5/5 - 20 voturi
Norse Reel
5/5 - 2 voturi
Jewels of the Sea
3.6/5 - 7 voturi