NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
witchcraft academy slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Witchcraft Academy

Producator

NetEnt

Rating

Încearcă acum unul dintre cele mai bune jocuri de păcănele speciale produse de NetEnt! Dacă ești fanul filmelor cu Harry Potter, atunci te vei îndrăgosti instant de Witchcraft Academy gratis!

Simboluri vrăjite și caracteristici uimitoare

Bine ai venit în Academia Vrăjitoarelor, un loc extrem de misterios în care se practică magia și se descoperă secretele lumii. Pentru a putea face cercetări, personajele Efora şi Earthan se strecoară seară de seară în librăria academiei pentru a învăța mai mult și mai bine. În tot parcursul călătoriei lor se va deschide o nouă ușă către aventură și suspans. Ei se vor lupta și vor trece probele astfel încât să pună mâna pe comori și caracteristici speciale. Același lucru îl vei face și tu în Witchcraft Academy gratis.

Cel mai important simbol al acestui joc este cel Wild. El este inscripționat cu litera W și poate să apară oriunde pe rolele cu numărul 1,2,4 și 5. Fiecare simbol poate fi înlocuit cu un Wild, cu excepția celui scatter.

În acest joc, simbolul scatter este reprezentat de o carte vrăjită pe care este scris mesajul: „Bonus”. Dacă prinzi cel puțin 3 pictograme de acest fel, vei activa jocul bonus din care poți pleca cu credite, multiplicatori sau free spins. În acest joc trebuie să alegi care este personajul care va trage în statuile prezente. Sub ele se află monezi sau alte bonusuri. Jucătorul poate să își aleagă personajul de cinci ori! Apoi, în funcție de noroc se poate pune mâna și pe rotiri gratuite.

tabela de plata witchcraft academy gratis

  1. Două simboluri scatter – oferă 5 rotiri gratis.
  2. Trei simboluri scatter – 10 rotiri gratis.
  3. Patru simboluri scatter – 15 rotiri gratis.
  4. Cinci simboluri scatter – 20 de rotiri gratis.

Acest lucru este disponibil doar în momentul în care se vor activa rotirile gratuite venite din partea jocului bonus Element Shot.

Alte personaje simpatice prezente în Witchcraft Academy gratis sunt: bufnița, dragonul, vrăjitorul și vrăjitoarea. Ele te vor putea plăti de la 8 până la 400 de credite. Mai există și pictograme precum rombul, trefla, spada sau inima. Și ele pot să te plătească de la 5 până la 40 de credite.

Cum pariez în Witchcraft Academy gratis?

Pur şi simplu alege-ţi din meniul de jos numărul de linii pe care vrei să pariezi şi valoarea totală a monedelor (care începe de le 0.01 până la 1.00). Apoi, apasă butonul din mijloc sau pur şi simplu alege să roteşti automat rolele cu ajutorul “Autoplay”.

Verdict

Cu o volatilitate medie și o rată de întoarcere către jucător ce atinge procentul de 96.38%, acest joc de păcănele este foarte atractiv atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență. Dacă ești pasionat de vrăji sau filme care promovează acest subiect, te invit să-l încerci și tu!

Alte sloturi


Witches Charm
Super Diamond Wild
Piggy Riches
Respin Racer
Dragon Shrine
Mirror Mirror