witchcraft academy slot gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
44 de oameni joacă acum
Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

200% Bonus Până la 1800 RON + 100 Rotiri Gratuite

Witchcraft Academy

Încearcă acum unul dintre cele mai bune jocuri de păcănele cu speciale produse de NetEnt! Dacă ești un fan al filmelor cu Harry Potter, atunci te vei îndrăgosti instant de Witchcraft Academy gratis! Jocul de păcănele online este plin de secrete, de vrăji și, nu în ultimul rând, de câștiguri frumoase. Te vei distra cu Witchcraft Academy slot fără să fie necesar să investești bani, direct în browser.

Pe Joc Păcănele joci sloturi gratis direct de pe telefonul mobil. Nici nu este nevoie să îți faci cont! Găsești la noi pe site păcănele de la provideri de top, precum Novomatic, Play N Go, IGT, EGT, Pragmatic Play, Microgaming etc. Pe lângă jocul prezentat azi, în gama providerului NetEnt vei da de multe alte nume populare, simplu de jucat și profitabile.

Witchcraft Academy gratis – păcănele cu simboluri vrăjite

Bine ai venit în Academia Vrăjitoarelor – Witchcraft Academy demo, un loc extrem de misterios în care se practică magia și se descoperă secretele lumii! Pentru a putea face cercetări, personajele Efora şi Earthan se strecoară seară de seară în librăria academiei pentru a învăța mai mult și mai bine. În tot parcursul călătoriei lor se va deschide o nouă ușă către aventură și suspans. Ei se vor lupta și vor trece probele astfel încât să pună mâna pe comori și caracteristici speciale. Același lucru îl vei face și tu în Witchcraft Academy gratis.

Jocul de păcănele este simplu de jucat. Totuși, are o tematică ieșită din tipar, deci nu îl putem include în categoria celor clasice. Fiecare simbol din Witchcraft Academy slot a fost ales cu atenție, astfel încât să creeze povestea plină de mister. Și coloana sonoră completează perfect! Deci, cu siguranță te vei bucura de aventură și suspans cu acest joc cu RTP grozav, de 96,38%!

Vrei și alte păcănele cu puțină magie? Încearcă Wild Spells demo de la Pragmatic Play! Are un RTP de 95,42% și o structură clasică de 5×3 cu 25 paylines. Iar dacă nu ți-a ajuns, atunci joacă și Voodoo Magic online, tot de la Pragmatic! Sigur o să-ți placă.

Simboluri și funcții în Witchcraft Academy demo

Cel mai important simbol al jocului de păcănele online Withcraft Academy gratis este cel Wild. El este inscripționat cu litera W și poate să apară oriunde pe rolele cu numărul 1,2,4 și 5. Fiecare simbol poate fi înlocuit cu un Wild, cu excepția celui scatter.

În acest joc, simbolul scatter este reprezentat de o carte vrăjită pe care este scris mesajul: „Bonus”. Dacă prinzi cel puțin 3 pictograme de acest fel, vei activa jocul bonus din care poți pleca cu credite, multiplicatori sau free spins. În acest joc trebuie să alegi care este personajul care va trage în statuile prezente. Sub ele se află monezi sau alte bonusuri. Jucătorul poate să își aleagă personajul de cinci ori! Apoi, în funcție de noroc se poate pune mâna și pe rotiri gratuite.

[list]

  1. Două simboluri scatter – oferă 5 rotiri gratis.
  2. Trei simboluri scatter – 10 rotiri gratis.
  3. Patru simboluri scatter – 15 rotiri gratis.
  4. Cinci simboluri scatter – 20 de rotiri gratis. [/list]

Acest lucru este disponibil doar în momentul în care se vor activa rotirile gratuite venite din partea jocului bonus Element Shot. Alte personaje simpatice prezente în Witchcraft Academy gratis sunt: bufnița, dragonul, vrăjitorul și vrăjitoarea. Ele te vor putea plăti de la 8 până la 400 de credite. Mai există și pictograme precum rombul, trefla, spada sau inima. Și ele pot să te plătească de la 5 până la 40 de credite.

Cum pariez în Witchcraft Academy gratis?

Pentru a juca, dă pe Joacă gratis. Vei descoperi că Witchcraft Academy gratis este simplu de jucat, butoanele pentru setarea pariurilor găsindu-se ușor. Pur şi simplu alege-ţi din meniul de jos numărul de linii pe care vrei să pariezi şi valoarea totală a monedelor (care începe de le 0.01 până la 1.00). Apoi, apasă butonul din mijloc sau pur şi simplu alege să roteşti automat rolele cu ajutorul “Autoplay”.

Nu uita! Pentru mai multe detalii despre simboluri, plăți și funcții, consultă tabelul din meniul informații. Jocul de păcănele Witchcraft Academy demo are o structură simplă, de 5 role și 4 rânduri, iar numărul de linii de plată este de 20. Poți miza minim 0.2 credite, maxim 200. Volatilitatea jocului este medie, deci poți să-i dai play chiar dacă ai puțină experiență.

Concluzii

Cu o volatilitate medie și o rată de întoarcere către jucător ce atinge procentul de 96.38%, acest joc de păcănele este foarte atractiv atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență. Dacă ești pasionat de vrăji sau filme care promovează acest subiect, te invit să încerci chiar acum Witchcraft Academy gratis pe site-ul nostru! La noi vei mai găsi multe alte păcănele NetEnt populare, precum Berryburst, Blood Suckers, Dazzle Me etc. Consultă lista, alege jocurile preferate și joacă-te cât vrei, fără bani!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
The Great Chicken Escape
3.5/5 – (10 votes)
Yggdrasil
Vikings Go Berzerk
4.7/5 – (4 votes)
NetEnt
Drive Multiplier Mayhem
2.5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
John Hunter and the Mayan Gods
4.6/5 – (9 votes)