EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran blue heart gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Blue Heart

Producator

EGT

Rating

3.6/5 - 7 voturi

Sloturile clasice și simple sunt extrem de îndrăgite, iar jocul de păcănele Blue Heart gratis dovedește acest lucru! Jefuitorii de pietre prețioase au nevoie de ajutorul tău pentru a da cele mai mari lovituri. Blue Heart slot este un joc de păcănele demo EGT pe care îl poți încerca și tu gratis pe Joc Păcănele! Este simplu și distractiv!

Păcănele Blue Heart gratis, jocul în care cele mai mari comori sunt ale tale

Jocul de păcănele Blue Heart gratis este soluția ideală pentru cei care nu vor să se complice. Acesta are grafică simplă și controale intuitive, care nu pot pune probleme cuiva. Simbolurile sunt reprezentate de cei doi jefuitori profesioniști, de pietre prețioase cu diverse culori și simbolurile cărților de joc.

Simbolul Blue Heart, după care este denumit și jocul, este ilustrat prin cea mai importantă piatră prețioasă: o inimă albastră care este simbol Wild. Blue Heart slot este creat de EGT, un furnizor recunoscut pentru jocurile sale simple și plata foarte bună. Cât despre plată, rata de câștig (coeficientul RTP) al acestui joc este de 96,03%, suficientă pentru a genera plăți consistente.

De asemenea, Blue Heart demo este un joc ideal pentru începători, datorită modului simplu de operare și a structurii de 4 rânduri și 5 role. 

Blue Heart slot: simboluri și plăți

Simbolurile din jocul de păcănele Blue Heart gratis se plătesc de la stânga la dreapta, dacă cel puțin 3 simboluri similare se află pe o linie de câștig. Jocul de păcănele EGT Blue Heart are 100 de linii de plată, dar poți opta și pentru 50, 30, 20 sau o singură de linie de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Jefuitorul și tovarășa lui: până la 3.000 de credite;
  • Piatra roșie: până la 2.000;
  • Piatra verde: până la 1.750;
  • Piatra mov și piatra galbenă: până la 1.000;
  • A și K: până la 625;
  • Q și J: până la 500.

Blue Heart slot: funcții speciale

La păcănele Blue Heart gratis, mai poți testa diferite simboluri și funcții speciale care vor face ca plățile să fie mai mari.

  • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter. Aduce plăți de până la 5.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: reprezentat printr-o expoziție de bijuterii, apare pe rolele 2, 3 și 4. Acesta oferă 10 runde gratuite, dacă nimerești 3 simboluri Scatter într-o formație.
  • Funcția Gamble: se declanșează după fiecare rundă câștigătoare și ai șansa să-ți dublezi câștigul dacă ghicești culoarea cărții de joc aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Vei pierde tot câștigul dacă nu ghicești corect.
  • Jackpot: se poate declanșa aleatoriu și ai șansa să câștigi unul dintre cele 4 jackpoturi progresive puse la bătaie. Suma fiecăruia poate fi văzută în partea de sus a ecranului, fiind reprezentate de suitele cărților de joc.

Păcănele Blue Heart gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele Blue Heart gratis este extrem de simplu. Deși nu există un buton dedicat pentru spin, poți porni o rundă apăsând pe una dintre cele 5 mize din partea de jos. Există un buton de spin automat, care se găsește în stânga jos, sub balanța de credite. Lângă acesta, găsești și butonul de informații, de unde poți afla mai multe despre regulile jocului.

În partea din dreapta va fi afișat câștigul din ultima rundă, iar sub acesta, butonul „Gamble”. Va deschide o fereastră unde trebuie să alegi roșu sau negru, semnificând culoarea cărți pe care pariezi. În coloanele din stânga și din dreapta ecranului sunt afișate liniile de plată. Poți modifica acest număr, apăsând pe valoarea pe care o dorești. Ea este setată în mod normal la maxim, adică la 100 de linii de câștig. Poți opta pentru 50, 30, 20 sau o singură linie de plată.

Concluzii

Jocul de păcănele Blue Heart gratis este simplu, dar poate oferi o experiență de neuitat și câștiguri substanțiale. Jocul de păcănele Blue Heart are în centrul său piatra prețioasă de inimă albastră și poate fi considerat unul dintre produsele excepționale de la EGT. Altul pe care ți-l recomandăm este 20 Super Hot și îl poți încerca gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Madame Destiny Megaways
4.1/5 - 7 voturi
Holy Diver
3.7/5 - 3 voturi
Aldo’s Journey
4.7/5 - 3 voturi
Crystal Clans
4/5 - 6 voturi
Rain Balls
2.7/5 - 4 voturi
Pixies of the Forest
3.8/5 - 10 voturi