EGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Blue-Heart

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Blue Heart

Producator

EGT

Rating

Blue Heart este un joc de pacanele care va fi cu siguranță pe placul celor care urmăresc jocuri cu povești complexe și premii mari. În Blue Heart ne aflăm pe urmele jaf. Jocul creat de cei de la EGT ne pune în mijlocul acțiunii și trebuie să recuperăm bijuteriile furate de niște hoți. Pe măsură ce jucăm, vom putea descoperi simboluri wild, jackpoturi și rotiri gratuite care să ne ofere recompense.

Un joc de pacanele foarte ofertant

Blue Heart este o surpriză foarte plăcută. Jocul are 100 de linii de plată și o interfață cu 5 role și 4 rânduri. Surprizele se țin lanț în acest joc, iar câștigurile sunt pe măsură.

Povestea jocului este foarte atractivă și ne tine în priză la fiecare pas. Cel mai important este să recuperăm cât mai multe din lucrurile furate. Vom fi răsplătiți pentru fiecare hoț pe care l-am prins, dar și pentru indiciile descoperite și pietrele prețioase recuperate.

În topul câștigurilor se află cifrele și literele care ne pot ajuta să formăm indicia, toate cu până la 625 de monede. Apoi, gama de pietre prețioase are mai multe trepte de câștig. Safirul și topazul au până la 1000 de monede, smaraldul are până la 1750 de monede, rubinul până la 2000 de monede. Hoții valorează până la 3000 de monede, iar simbolurie speciale sunt la rândul lor foarte generoase.

Simboluri wild și scatter

În acest joc, simbolul wild reprezentat de diamant are până la 5000 de monoede. Totodată, acesta poate ajuta la formarea de câștiguri suplimentare datorită faptului că poate înlocui orice alt simbol.  Bijuteriile scatter sunt și ele atractive, aducând 10 rotiri gratuite ce pot fi reactivate.

Nu în ultimul rând, în jocul de pacanele Blue Heart câștigurile pot fi generate și de un jackpot-surpriză. Acesta se activează aleatoriu și ne aduce în fața unor premii cu totul speciale.

Cei mai curajoși pot opta și pentru funcția gamble, care oferă șansa de a dubla orice câștig prin ghicirea culorii unei cărți de joc.

Blue Heart este un joc de pacanele online foarte distractiv, care ne poate crește totodată și profitul. Jocul are o poveste captivantă, simboluri speciale, jackpoturi și câștiguri mari, așa că bifează puncte importante pe toate nivelurile.

Ce mai aștepți? Intră și tu în aventură!

Alte sloturi


Magic Crystals
Jumanji
Ramesses Riches
Pillars of Asgard
40 Super Hot
Bubble Craze