IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
blackjack igt

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Blackjack IGT

Producator

IGT

Rating

Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de casino, așa că nu putea lipsi din gama de jocuri gratuite de pe JocPacanele. Astăzi îți prezentăm un joc de blackjack IGT gratis. Este vorba de un joc în care blackjack-ul plătește 3 : 2, iar asigurarea plătește 2 : 1. Află mai multe detalii mai jos!

Blackjack IGT gratis – cum se joacă

Odată intrat în pagină, pe ecran vei vedea masa de blackjack. În partea de sus poți vedea chips-urile ce pot fi câștigate și cărțile ce urmează a fi împărțite. În partea de jos ai chips-urile pentru a plasa pariuri și butoanele de control. În mijlocul mesei vei vedea un cerc pe care trebuie să apeși pentru a plasa pariurile și a începe jocul.

Butoanele de control sunt după cum urmează:

  • o cheie care îți permite să setezi viteza, calitatea grafică, oprirea asigurării, plasa de siguranță și vocea
  • un buton pentru pariuri noi
  • un buton pentru împărțirea cărților
  • un buton pentru a șterge pariurile
  • un fulger pentru pornirea instantă a vitezei turbo

Tot în partea de jos poți vedea și soldul, valoarea ultimului pariu și câștigurile.

Revenind asupra felului în care funcționează jocul, primul pas este să îți alegi din stânga-jos valoarea chips-urilor cu care mizezi. Poți alege valorile 1, 5, 25, 100, 500 și 1000. Apăsând pe cercul din mijlocul mesei vei plasa un chips pentru pariere. Dacă dorești să plasezi o miză mai mare, apasă de mai multe ori pe cerc. Fiecare apăsare multiplică pariul. Să luăm un exemplu simplu. Presupunem că vrei să plasezi un pariu de 15 credite. În acest caz, va trebui să alegi 5 pentru valoarea chips-urilor și să apeși de 3 ori pe cercul de pariere (3 x 5 = 15).

Apasă apoi pe butonul Împarte și vei primi cărțile. După ce vezi cărțile tale și ale dealerului, vei putea alege dacă vrei să dublezi pariul, să mai primești o carte sau să stai. Vei vedea apoi dacă ai câștigat sau nu.

Vezi în link cele mai bune oferte de blackjack live!

Trebuie să știi că regulile acestui joc spun că dealerul este obligat să stea la 17 și să tragă o carte la 16. Îți reamintim că scopul jocului este să ajungi la un număr cât mai apropiat de 21. La începutul jocului primești două cărți (ambele cu fața). Dealerul primește și el două cărți (doar că una este întoarsă). În funcție de valoarea cărților tale, va trebui să decizi dacă ai o mână mai bună decât a dealerului. Poți alege dacă mai primești o carte (și deci pariezi pe cărțile tale) sau dacă stai.

Mult noroc!

Atunci când vrei să joci pe bani reali, asigură-te că joci la Netbet folosind bonusul de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite cadou pentru păcănele!

Alte sloturi


Lucky Stripes
Merlins Money Burst
Moon Princess
Wild North
Sails of Gold
Cherry Trio