Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran baron samedi gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Baron Samedi

Producator

Yggdrasil

Rating

4.7/5 - 4 voturi

Joacă Baron Samedi gratis și intră în lumea magiei voodoo! Acest joc de păcănele îți va deschide calea în una dintre cele mai interesante teme, pline de magie și fenomene fantastice. Te vei distra la maxim cu aceste păcănele. Nu numai că este un joc avantajos, cu RTP de 97%, dar este și foarte interesant din punct de vedere grafic. 

Dacă ești un fan al acestui tip de jocuri, ar trebui să știi că Yggdrasil se descurcă foarte bine la capitolul tematici. Vei găsi în selecția acestui producător o mulțime de păcănele cu tematici interesante. Poți explora gama lor și pe Joc Păcănele, fără cont, fără descărcare și fără depunere. Avem o mulțime de păcănele Yggdrasil care te așteaptă să le încerci gratuit!

Baron Samedi gratis, păcănele cu magie voodoo

Baron Samedi gratis este un joc de păcănele plin de elemente caracteristice magiei voodoo. Chiar și numele este unul, reprezentând un spirit asociat cu moartea în această cultură. Tabela de joc este ilustrată ca o masă magică, plină de cărți de tarot și alte obiecte magice. 

Structura acestui joc este de 5 role și 3 rânduri. Vei întâlni această structură și în alte jocuri, ea fiind destul de comună. Dar, Baron Samedi online are o grămadă de funcții speciale care să-l scoată din rutină. În combinație cu grafica și efectele speciale, vei observa că un astfel de joc nu poate fi numit „comun”.

Păcănele Baron Samedi: simboluri și plăți

Deși Baron Samedi gratis este un joc de păcănele despre magie, farmecele nu te vor ajuta prea mult. Ce te va ajuta, pe de altă parte, sunt simbolurile. Orice formație de 3 sau mai multe simboluri identice pe una din cele 25 de linii de plată reprezintă un câștig. Valoarea câștigului este determinată de numărul de fise pe care fiecare simbol îl plătește. Iată o listă cu fiecare simbol din joc și plata asociată lui:

  • Simbolul Baron Samedi: până la 120 de fise;
  • Simbolul Maman Brigitte: până la 115 de fise;
  • Simbolul păpușă voodoo portocaliu: până la 105 de fise;
  • Simbolul păpușă voodoo verde: până la 100 de fise;
  • Simbolul cristal roșu: până la 35 de fise;
  • Simbolul cristal verde: până la 30 de fise;
  • Simbolul cristal albastru: până la 25 de fise;
  • Simbolul cirstal mov: până la 20 de fise;

După cum spuneam, magia voodoo nu va fi cel mai mare ajutor al tău în acest joc. Dar, jocul de păcănele Baron Samedi are o mulțime de funcții speciale. Ele sunt cele ce te vor ajuta să te distrezi și să câștigi cât mai mult. Le vom prezenta mai în detaliu în secțiunea următoare.

Înainte de asta, vrem să-ți recomandăm încă un joc mișto, de data asta de la Wazdan. Neon City gratis are un RTP de 96% și speciale cu Wild, Scatter și Multiplicatori.

Baron Samedi online: funcții speciale

Jocul de păcănele Baron Samedi gratis are o mulțime de funcții speciale care îl fac să par magic. Pe unele dintre ele le-ai mai întâlnit și în alte jocuri de păcănele, dar altele sunt specifice acestuia. Suntem siguri că te vei distra de minune cu acestea, chiar dacă știi deja ce fac sau nu. 

Simbolul Wild are puterea de a înlocui orice alt simbol de pe tabela de joc, cu excepție lui Free Spins sau a altor simboluri speciale. Înlocuirea se va declanșa atunci când poate completa o formație câștigătoare. Vei putea beneficia și de Wild Stivuit prin colecția de cărți.

Simbolul Free Spins va declanșa modul de rotiri gratuite dacă nimerești o formație de minim 3. O formație de 2 simboluri Free Spins va declanșa Voodoo Respin. În funcție de câte astfel de simboluri nimerești, poți primi până la 15 rotiri gratuite.

Cărțile de tarot sunt niște caracteristici speciale separate. Le vei câștiga în fiecare Voodoo Respin sau rotire gratuită. Tot în timpul rotirilor speciale, ele se vor activa și vei primi anumite avantaje. Acestea pot varia de la multiplicatoare la speciale super stivuite sau simboluri înlocuite.

Cum joci Baron Samedi gratis?

Dacă ți se pare atractiv și vrei deja să încerci Baron Samedi gratis, va trebui să știi că este foarte simplu de jucat. Odată ce s-a încărcat jocul, va trebui să îți direcționezi atenția în partea de jos a ecranului. Aici vei găsi toate afișajele și butoanele de control. Ele sunt, de la stânga la dreapta, următoarele: afișajul „Căi de câștig”, butoanele prin care reglezi valoarea fisei, pariul în bani, butonul „Max Bet”, butonul „Spin”, butonul „Joc automat”, afișajul ultimului câștig și balanța de credite. 

Înainte să pornești rotirile, asigură-te că ai setat miza corectă. În Baron Samedi online poți ajusta valoarea fisei. Apoi, înmulțind această valoare cu numărul liniilor de plată (25), va rezulta pariul final. Dacă te simți norocos poți merge și pe varianta mai simplă, în care apeși butonul „Max Bet” și joci cu cel mai mare pariu. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faci este să apeși „Spin”.

Concluzii

În final, îți recomandăm cu căldură să încerci Baron Samedi gratis. Este un joc foarte atractiv, atât din punct de vedere grafic, cât și datorită structurii avantajoase. Are o mulțime de funcții speciale și un RTP destul de mare, de 97%. Iar dacă alegi să îl joci pe bani reali, noi te sfătuim să încerci NetBet Casino. Acest operator are servicii extraordinare și o grămadă de bonusuri avantajoase de care poți profita, mai ales dacă ești nou.  

Alte sloturi


Lucky Lady Charm 10
3.7/5 - 22 voturi
Spartan King
3.8/5 - 14 voturi
Imperial Fruits
3.8/5 - 15 voturi
Jungle Books
4/5 - 4 voturi
Three Star Fortune
4.7/5 - 6 voturi
Money Train 2
4.4/5 - 14 voturi