Wazdan producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Neon City gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Neon City

Producator

Wazdan

Rating

4.7/5 - 4 voturi

Neon City gratis îți oferă o experiență captivantă, cu note retro, de-a dreptul ieșită din tipare! Trebuie să colectezi toate simbolurile speciale și vei câștiga sume foarte bune. Mai ales că ai și un RTP generos, de peste 96%!

În cele ce urmează vom vorbi pe larg despre simboluri, plăți și funcții speciale. De asemenea, îți vom zice și unde joci Neon City slot pe bani reali. Iar dacă stilul păcănelei te atrage, poți încerca și Neon Staxx demo. E tot gratis, tot fără cont și fără download pe Joc Păcănele!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96%5×320Wild, ScatterMultiplicatori

Neon City – informaţii generale

Jocul de păcănele de azi îți permite să te bucuri pe deplin de fructe și să-ți crești considerabil bugetul virtual. Cu Neon City gratis vei cunoaște o altă lume a fructelor și aceasta e departe de a fi clasică. Deși ai structura retro, cu 3 rânduri, 5 role și 20 de linii de plată, Wazdan, providerul, nu a lăsat lucrurile simple!

În Neon City slot lumea este plină de culoare – deci, putem spune că merită să fie în topul de păcănele colorate. Toate informațiile despre joc îți sunt puse la dispoziție în meniul din partea de jos a ecranului. Dar, prima dată dă click pe Joacă Gratis! Vorbim mai pe larg despre cum joci păcăneaua imediat. Nu uita însă să pornești sunetul, deoarece te va ajuta să te bucuri mai bine de atmosferă!

Rata de plată teoretică a jocului? Păi, păcăneaua Neon City gratis are, după cum am spus și la început, un RTP mare, de 96,25%. Te vei bucura de câștiguri suficient de des. Și te ajută și volatilitatea, pentru că o poți seta așa cum vrei. Dai pe butonul cu Ardei, alegi ce vrei și gata! Mai puțini ardei reprezintă riscuri mai mici, iar mai mulți duc la câștiguri mai generoase, ce apar însă mai rar.

Păcănele Neon City demo – cum joci?

Cum am promis, îți vom prezenta și pașii de joc la Neon City gratis. Nu-s complicați, însă dacă nu ai mai jucat până acum la păcănele meniul poate părea puțin dificil. Hai să vedem cum începi distracția fructată!

 1. Ai dat deja click pe Joacă Gratis, da? Acum urmează să setezi miza pe care vrei să fie rotirea. Poți selecta la Neon City demo pariuri de la 0,20 credite pe rundă la 100 credite. Îți recomandăm mize mici la început, pentru a vedea mai bine cum se fac plățile.
 2. Înainte de a juca, selectează și volatilitatea. Ți-am zis mai sus deja cum stă treaba cu ea. Recomandăm o volatilitate medie, pentru că e mai bine să joci echilibrat.
 3. Mai trebuie doar să dai pe Spin și să vezi dacă ai câștigat. Spinul e butonul de Start sau poți folosi și tasta Spațiu, dacă joci de pe tastatură. Te sfătuim să arunci un ochi și în meniu, pe tabelul cu plăți, înainte de a da prima rotire. 

Tot la Neon City gratis mai ai o funcție utilă, anume cea de autorotiri. Poți să o accesezi din butonul aflat în colțul din dreapta. Îți permite să alegi câte runde automate să fie și să impui anumite limite pe ele. Gen, dacă ai câștigat o x sumă sau ai pierdut y credite.

Neon City gratis – simboluri şi plăţi

La Neon City gratis te întâmpină o voce bărbătească ce îți urează bun venit. Muzica slotului contrastează puțin cu aspectul său colorat, ce reflectă energie și adrenalină. La nivel vizual, fundalul are nuanțe întunecate, reprezentând un oraș văzut din depărtare. Simbolurile sunt colorate puternic, neon, completând aspectul retro.

Plățile la Neon City slot depind de cât de mare este miza ta. Maximul pe care îl obții este de 500 de ori pariul plasat. Hai să vedem cum te răsplătesc simbolurile atunci când joci cu pariul de 100 monede!

 • Cireașa – 25, 50, 100
 • Pruna – 25, 50, 100
 • Lămâia – 50, 100, 150
 • Portocala – 50, 100, 150
 • Șeptarul – 125, 250, 750
 • BAR – 200, 400, 1.000

Da, ai văzut bine! Neon City gratis este un joc de păcănele 77777 în care ai cele mai cool fructe. Dacă, de exemplu, îți plac citricele, joacă gratis la noi mai multe păcănele cu lămâi!

Slotul Neon City free – speciale

Foarte importante pentru păcănele sunt specialele, iar Neon City gratis încântă prin diversitate. Funcțiile speciale pe care le poți declanșa sunt următoarele:

 • Wild – înlocuiește orice simbol, mai puțin pe cel Scatter, și ajută la formarea liniilor de plată.
 • Scatter – 3, 4 sau 5 simboluri declanșează 10, 15 sau 20 rotiri gratis. Funcția cu spinuri îți poate aduce câștiguri colosale!
 • Multiplicator – la fiecare rundă câștigată se poate activa un simbol acumulator (săgeata verde) care crește numărătoarea pentru jocul bonus. În Neon City Wazdan poate apărea și săgeata roșie, care scade numărătoarea respectivă.

Unde joci păcănele Neon City online pe mize reale?

În timpul rundelor Neon City gratis de pe site-ul nostru ai ocazia să descoperi pe deplin cum funcționează păcăneaua. Pentru rotiri pe bani adevărați este însă nevoie să-ți faci un cont la un operator de jocuri de noroc online. Chiar de îți vom oferi imediat câteva exemple, tu poți alege orice alt casino vrei. Dar ai grijă să fie licențiat ONJN!

NetBet, Mr Bit și SlotV sunt câteva exemple apreciate la ora actuală de jucătorii de păcănele online. Înscrierea se face repede și apoi explorezi pe îndelete colecțiile de super sloturi și jocuri de masă. Dacă doreşti să descoperi anumite trucuri, te invităm să accesezi secţiunea strategii păcănele online. Cu siguranţă vei avea ce învăţa.  

Concluzii

Simbolurile din Neon City gratis sunt atractive, și au, prin culoare și plățile excelente, acel aer modern pe care ni-l dorim. Bine, la bază acest joc marca Wazdan rămâne un clasic, având pe rolele sale atât popularul șeptar, cât și cele mai bune fructe. Explorează gratis păcăneaua la noi pe site oricât dorești și de oriunde te-ai afla, pentru că e bine optimizată și pentru mobil! Distracție cu fructe norocoase!

Alte sloturi


Crazy Monkey
4.2/5 - 81 voturi
Wicked Flamingo
3.8/5 - 17 voturi
Maaax Diamonds
3.6/5 - 13 voturi
Football Star
3.5/5 - 4 voturi
Magic Crystals
3.2/5 - 5 voturi
Lucky Lions Wild Life
3.9/5 - 12 voturi