NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
neon stax gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Neon Staxx

Producator

NetEnt

Rating

Neon Staxx gratis este un slot video retro cu 5 tamburi – oferit de furnizorul de software de top NetEnt. Acest slot cu adevărat captivant vine în întâmpinarea jucătorilor cu o grafică remarcabilă, efecte audio ireproşabile  și caracteristici inovatoare care oferă o experiență uimitoare oricărui iubitor de jocuri de noroc.

Înainte de a începe jocul fabulos în perioada anilor 80, setează-ţi pariul. Click pe „Valoarea monedei”, apoi, cu un click pe”Nivel”, alege numărul de monede pe care vrei să le pariezi pe linie. Foarte bine. Nu-ţi rămâne decât să apeşi „Spin” și  jocul începe.  Există 40 de linii de câștig în joc care se activează tot timpul!

Simboluri în Neon Staxx gratis

Simbolul Wild aduce o emoție suplimentară  rolelor care înlocuiesc orice alt simbol, cu excepția Scatters.

Există, de asemenea, o caracteristică SuperStaxx care este activată aleatoriu. Poate apărea oriunde pe role și în orice moment. Când caracteristica SuperStaxx este activată, tamburul este stivuit cu un singur simbol. Însă jocul devine și mai interesant atunci când mai multe role afişează un SuperStaxx.

Când ai trei sau mai multe scuturi pe role, caracteristica Free Spins va fi automat activată, iar tu primeşti până la 20 de rotiri gratuite, dar înainte de rotirile gratuite Predator devine simbolul Super Stacked. Acest simbol special va avea un rol important în rotirile gratuite și, evident, poate aduce câștiguri enorme!

Neon Staxx gratis – jocuri păcănele speciale

Odată ce ai intrat în această lume, ai drumul liber la o mulțime de premii și  câteva jocuri bonus extraordinare, inclusiv Wilds, Scatters și o caracteristică Super Staxx care oferă câteva câștiguri  cu adevărat mari.

Deşi jocul oferă câştiguri foarte mari,  cu 60 de nivele diferite și combinații de pariuri, Neon Staxx este un slot poate fi cu uşurinţă jucat şi de cei cu un buget redus. Mai mult decât atât, pe jocpăcănele.ro îl poţi testa gratuit!

Dacă vrei un joc de păcănele speciale, hai să-ncerci NeonStaxx. Intri într-un oraș futurist cu zgârie-nori – care  nuanțele de roz și albastru – neon oferă jocului strălucire şi adrenalina. Rămâi concentrat asupra prădătorilor care bântuie orașul, pentru ca leii, tigrii, păsările și șerpii sunt personaje la tot pasul – iar găsirea lor îţi poate aduce premii serioase.

Plăţi

Neon Staxx e un joc de păcănele care te obligă să fii atent. Simbolurile de plată pot să apară foarte rapid, inclusiv simbolurile Predator. 3 până la 5 scrisori acumulate te pot ajuta să câștigi între 4 și 25 de monede, în timp ce șerpii plătesc până la 40 de monede, vulturul până la 50 de monede, tigrul până la 75 de monede și leu până la 100 de monede.

Nu uita nici de cele două simboluri importante: wild și scatter. Simbolul wild servește două funcții, deoarece îţi poate aduce o victorie imediată, când mai multe simboluri apar pe o linie jucată, cu 3 simboluri care plătesc 15 monede, 4 simboluri care plătesc 30 de monede și 5 simboluri care plătesc 200 de monede. Wilds pot şi înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Scatter, ceea ce înseamnă  premii şi câştiguri în plus.

Simbolurile Scatter activează bonusul Free Spins cu 3 simboluri care, la rândul lor, declanșează 10 rotiri gratuite, 4 simboluri care declanșează 15 rotiri gratuite și 5 simboluri care declanșează 20 rotiri gratuite.

E bine de ştiut că poţi câştiga peste 1.000 de monede –  cu caracteristica Super Staxx. Aceasta este acordată în mod aleatoriu, iar simbolurile Stacks of Predator se vor roti pe role pentru a forma mai multe linii care se plătesc simultan.

O lume modernă, a viitorului, aproape suprarealistă te aşteaptă cu personaje fabuloase,  premii incredibile, bonusuri şi rotiri care ar trebui să te convingă pe loc să încerci noul slot de la NetEnt.

Vezi mai multe jocuri de păcănele speciale!

Alte sloturi


Secrets of Atlantis
Joker Jester
Five Pirates
Avalon
Cazino Zeppelin
4 of a kind