neon staxx gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
34 de oameni joacă acum
Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

200% Bonus Până la 1800 RON + 100 Rotiri Gratuite

Neon Staxx

Neon Staxx gratis este un slot video retro cu 5 tamburi – oferit de furnizorul de software de top NetEnt. Acest joc cu adevărat captivant vine în întâmpinarea jucătorilor cu o grafică remarcabilă, efecte audio ireproşabile și caracteristici inovatoare care oferă o experiență uimitoare oricărui iubitor de jocuri de noroc. Înainte de a începe slotul fabulos în perioada anilor 80, setează-ţi pariul. Click pe „Valoarea monedei”, apoi, cu un click pe”Nivel”, alege numărul de monede pe care vrei să îl pariezi pe linie. Foarte bine! Nu-ţi rămâne decât să apeşi „Spin” și jocul de păcănele Neon Staxx demo va începe.  Există 40 de linii de câștig în joc care se activează tot timpul!

Ce simboluri ai în Neon Staxx gratis?

Iată ce trebuie să știi despre simbolurile din Neon Staxx gratis! Pentru mai multe informații, nu uita că poți consulta lista cu simboluri și plăți din meniul slotului.

[list]

  • Simbolul Wild aduce o emoție suplimentară  rolelor care înlocuiesc orice alt simbol, cu excepția Scatters.
  • Există, de asemenea, o caracteristică SuperStaxx care este activată aleatoriu. Poate apărea oriunde pe role și în orice moment.
  • Când caracteristica SuperStaxx este activată, tamburul este stivuit cu un singur simbol. Însă jocul devine și mai interesant atunci când mai multe role afişează un SuperStaxx.
  • Când ai trei sau mai multe scuturi pe role, caracteristica Free Spins va fi automat activată, iar tu primeşti până la 20 de rotiri gratuite.
  • Dar, înainte de rotirile gratuite, Predator devine simbolul Super Stacked. Acest simbol special va avea un rol important în rotirile gratuite și, evident, poate aduce câștiguri enorme![/list]

Pe Joc Păcănele poți juca Neon Staxx gratis chiar acum. Nu este nevoie să îți faci cont. Nu trebuie să te înregistrezi. Nu investești bani. Joci direct în browser, chiar și de pe telefonul tău mobil. Ai nevoie de o conexiune bună la internet și poți duce distracția oriunde îți dorești!

Neon Staxx gratis – unul dintre acele jocuri de păcănele speciale

Odată ce ai intrat în această lume, ai drumul liber la o mulțime de premii. Și câteva jocuri bonus extraordinare, inclusiv Wilds, Scatters și o caracteristică Super Staxx care oferă câteva câștiguri cu adevărat mari. Deşi jocul de păcănele Neon Staxx online oferă câştiguri foarte mari, cu 60 de nivele diferite și combinații de pariuri, este un slot poate fi cu uşurinţă jucat şi de cei cu un buget redus.

Dacă vrei un joc de păcănele cu speciale, hai să-ncerci NeonStaxx gratis! Intri într-un oraș futurist cu zgârie-nori – în care nuanțele de roz și albastru-neon oferă jocului o strălucire aparte. Apoi, rămâi concentrat asupra prădătorilor care bântuie orașul. Pentru că leii, tigrii, păsările și șerpii sunt la tot pasul, iar găsirea lor îţi poate aduce premii serioase.

Plăţi în jocul de păcănele Neon Staxx demo

Neon Staxx gratis e un joc de păcănele care te obligă să fii atent. Simbolurile de plată pot să apară foarte rapid, inclusiv simbolurile Predator. 3 până la 5 scrisori acumulate te pot ajuta să câștigi între 4 și 25 de monede, în timp ce șerpii plătesc până la 40 de monede, vulturul până la 50 de monede, tigrul până la 75 de monede și leul până la 100 de monede.

Nu uita nici de cele două simboluri importante din Neon Staxx demo: wild și scatter! Simbolul wild servește două funcții, deoarece îţi poate aduce o victorie imediată, când mai multe simboluri apar pe o linie jucată, cu 3 simboluri care plătesc 15 monede, 4 simboluri care plătesc 30 de monede și 5 simboluri care plătesc 200 de monede. Wilds pot şi înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Scatter, ceea ce înseamnă premii şi câştiguri în plus.

Simbolurile Scatter activează bonusul Free Spins – cu 3 simboluri care, la rândul lor, declanșează 10 rotiri gratuite, 4 simboluri care declanșează 15 rotiri gratuite și 5 simboluri care declanșează 20 rotiri gratuite. E bine de ştiut că poţi câştiga peste 1.000 de monede –  cu caracteristica Super Staxx. Aceasta este acordată în mod aleatoriu, iar simbolurile Stacks of Predator se vor roti pe role pentru a forma mai multe linii care se plătesc simultan. Totul e distractiv în Neon Staxx online de la NetEnt!

Concluzii

O lume modernă, a viitorului, aproape suprarealistă te aşteaptă în Neon Staxx gratis! Te vei întâlni cu personaje fabuloase, premii incredibile, bonusuri şi rotiri care ar trebui să te convingă pe loc să încerci noul slot de la NetEnt. Vezi mai multe jocuri de păcănele speciale! La noi pe site găsești multe aventuri, care mai de care mai interesante și mai pline de comori. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

NYX
Pillars of Asgard
3.6/5 – (11 votes)
Microgaming
Avalon
3.6/5 – (32 votes)
Pragmatic Play
Madame Destiny
3.9/5 – (7 votes)
Pragmatic Play
The Hand of Midas
4.2/5 – (8 votes)