...

9 Masks of Fire

Autor: Andra

Actualizat: 21 februarie 2024

9 Masks of Fire gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
9 Masks of Fire gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
11 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.4/5 – (251 votes)
Simboluri Speciale
Mască de Foc, Wild
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,24%
Simboluri
BAR, Cireșe, Șeptari
Data lansării
Octombrie 2019
eldorado logi
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

3.4/5 – (251 votes)

Descoperă una dintre cele mai inedite păcănele clasice de la Microgaming: 9 Masks of Fire gratis. Vei vedea că secvențele sale speciale sunt distractive și îți aduc o sumedenie de câștiguri.

De aceea, în recenzia de astăzi, îți prezentăm toate aspectele slot 9 Masks of Fire demo. Discutăm despre grafică, modul de joc, simboluri, plăți și desigur, funcțiile speciale ale aparatului. Iar în cazul în care tematica clasică este preferata ta, poți găsi mai multe jocuri ca la aparate cu dolari chiar la noi pe site.

Despre păcănele 9 Masks of Fire gratis

9 Masks of Fire gratis spune chiar din nume tot ce trebuie să știi despre speciala jocului. Dar în afară de aceasta (despre care vom discuta pe larg într-un alt capitol), aparatul oferă o experiență de top.

La bază, jocul are o temă clasică, cu șeptari, cireșe, simbolul BAR și cu structura 5×3. Grafica sa este însă una demnă de secolul nostru. 9 Masks of Fire free are multe animații la fiecare câștig, iar simbolurile sunt ilustrate în 3D.

9 Masks of Fire gratis este creat de Microgaming, un furnizor recunoscut pentru păcănelele cu fructe și șeptari. De asemenea, producătorul excelează extrem de mult și când vine vorba despre speciale. Creează astfel sloturi plăcute, cu un mod de joc simplu de care este aproape imposibil să te saturi.

Credem că acesta va fi cazul și cu jocul de azi. Dar dacă totuși dorești să descoperi și alte păcănele cu cireșe, vezi selecția noastră de pe Joc Păcănele!

9 Masks of Fire gratis – cum joci?

Butoanele 9 Masks of Fire gratis se află în partea de jos a ecranului. Excepția este atunci când joci de pe mobil, în modul landscape. În acest caz, butonul de spin se află în dreapta ecranului, pentru a putea fi apăsat mai ușor. Iată mai jos care sunt butoanele și cum le vei putea folosi ca să dai drumul la joc!

 • Apasă pe butonul de pariu sau pe butoanele – și +. Cu acestea setezi valoarea mizei.
 • Pornește runda cu butonul mare cu două săgeți circulare.
 • Lângă acest buton, găsești și funcția de joc automat. Optează pentru numărul de rotiri dorit și pornește seria.
 • Dacă vrei modul de joc rapid, apasă pe butonul ce reprezintă un fulger. Astfel, rolele se vor roti cu rapiditate mai mare.
 • Deschide meniul de la butonul cu 3 linii orizontale. De aici poți intra în setări de joc, tabel de plăți și ajutor.

Unde joci 9 Masks of Fire online pe bani reali?

După cum bine ți-ai dat seama, 9 Masks of Fire gratis poate fi jucat la noi pe site. Este super simplu de accesat, pentru că tot ce trebuie să faci este să dai scroll puțin mai sus. Dar dacă deja l-ai jucat în acest mod și vrei să treci la un nivel mai palpitant, atunci va trebui să joci pe bani reali. Și unde, mai exact? La un cazino din România de încredere, cum ar fi:

 • Netbet
 • Winbet
 • Mr Bit
 • SlotV
 • Seven 

9 Masks of Fire gratis – simboluri și plăți

Ajungem acum la cele mai interesante capitole ale recenziei 9 Masks of Fire gratis. Discutăm întâi despre plățile jocului, care nu sunt deloc mici, fiind ajutate și de coeficientul RTP de 96,24%. Aparatul plătește pe 20 de linii fixe, cu simboluri de-un fel adiacente, de la stânga spre dreapta. Vezi mai jos cât câștigi la fiecare simbol:

 • Simbol cu 3 Șeptari: până la 2.250 de fise;
 • Simbol cu 2 Șeptari: până la 1.200;
 • Simbol cu un Șeptar: până la 450;
 • Oricare simboluri de șeptari: până la 195;
 • Dolar: până la 195;
 • Clopoțel: până la 120;
 • BAR: până la 60;
 • Cireșe: până la 60.

9 Masks of Fire slot – funcții speciale

La 9 Masks of Fire gratis te bucuri de mai multe funcții, simboluri speciale și rotiri gratuite. Iată care sunt acestea în jocul de față!

 • Simbolul Mască de Foc: acesta este practic un Scatter care plătește oriunde. De obicei, se află în stânga sau în partea de sus a ecranului – depinde de pe ce dispozitiv intri. Poate apărea pe orice rolă, iar premiul cel mare se acordă la 9 simboluri Mască de Foc. Astfel, poți vedea de ce jocul se numește așa. Cu cele 9 Măști de Foc, te bucuri de un premiu colosal de 2.000x miza plasată.
 • Simbolul Rotiri Gratuite: apare doar pe rolele 2, 3 și 4 și activează secvența de spinuri gratuite.
 • Rotiri gratuite: învârte roata și vezi câte rotiri primești și cu ce multiplicator de câștig. Poți să primești între 10 și 30 de runde, iar multiplicatorii sunt 2x și 3x. Acest multiplicator nu se aplică și simbolurilor Mască de Foc. Cu alte 3 simboluri Rotiri Gratuite redeclanșezi secvența.
 • Simbolul Wild: diamantul substituie alte simboluri pe liniile de câștig. Și el poate genera câștiguri pe linii. Plata maximă este de 7.500 de fise.

Concluzii

Cu 9 Masks of Fire gratis descoperi plăcerea de a juca păcănele clasice. Funcțiile de joc îți aduc premii colosale, iar animațiile aparatului sunt dintre cele mai spectaculoase. Este un joc antrenant, care merită încercat și cu mize reale. Măștile de la păcănele 9 Masks of Fire demo te ajută să pui mâna pe cele mai tari premii. Aceeași situație este și cu Mega Masks demo, un alt joc pe care ți-l recomandăm. Mult succes!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Warlords Crystals of Power
3.8/5 – (19 votes)
Red Tiger
Reel King Mega
5/5 – (1 vote)
NYX
Lightning Horseman
4.3/5 – (3 votes)
Hacksaw Gaming
Chaos Crew
4.6/5 – (14 votes)
Autor
Andra

Editor