Relax Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
mega masks online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mega Masks

Producator

Relax Gaming

Rating

4.1/5 - 7 voturi

Mega Masks gratis este un joc de păcănele inedit, ce te va purta într-o aventură plin jungla plină de premii. Sunt o mulțime de măști cu design plin de culoare care ascund câștiguri. Dacă ai noroc, atunci vei descoperi toate secretele junglei. Ca să te ajutăm, îți vom spune noi totul despre joc întâi, de la pași până la funcții speciale.

Iar dacă tot explorezi mistere, îți mai putem recomanda un joc foarte bun. King of Kings gratis  vine tot de la Relax și are o tematică bazată pe legendele Egiptului Antic.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,21%5×341WildRunde bonus

 Mega Masks gratis: despre joc

Rata teoretică de returnare la jucător este bună, de 96,21%, iar volatilitatea este medie. Asta înseamnă că vei avea parte de câștiguri frecvente cu valori medii, deci poți juca Mega Masks gratis și cu o miză mai mare.

Primul lucru pe care îl menționăm despre Mega Masks gratis este structura. Jocul este format din cinci rânduri și cinci role, cu 41 linii de câștig. Liniile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta, din minimum 3 simboluri identice.

Jocul Mega Masks slot free de la Relax Gaming are un design încântător, inspirat dintr-o natură sălbatică și îmbinat cu elemente mitice. Fundalul este format dintr-o statuie care ține rolele cu două mâini mari. Atmosfera este întreținută de muzică de trib ritmată.

Dacă preferi sloturi cu o volatilitate mai mare poți testa jocul Hot Fiesta gratis. Este o păcănea colorată de la Pragmatic Play, prin urmare ai și aici parte de înaltă calitate.

Mega Masks gratis – cum joci?

Pornește în aventura misterioasă din Mega Masks gratis apăsând JOACĂ ACUM! Se va încarca în câteva secunde. Tot ce ai de făcut acum este să-ți setezi miza cu butoanele „-” și „+”. Intervalul în care se poate încadra miza ta este de 0,15 – 120 credite. Când ești gata să începi, apasă butonul mare din mijloc, iar rolele se vor învârti.

Dacă dorești să joci runde automate, lângă butonul de rotire îl ai pe cel de Autoplay. Acolo selectezi numărul de rotiri automate și doar urmărești cum sunt încasate câștigurile.

Poți aduce și modificări la modul de joc al slotului Mega Masks gratis. Alege între Mega Bet 1 și Mega Bet 2 din partea stângă a ecranului. Astfel, jocul îți mărește șansele la câștigul învârtirilor gratuite, pentru un pariu mai mare.

Unde joci păcănele Mega Masks pe bani reali?

Te vei distra cu Mega Masks gratis la orice oră din zi sau noapte pe Joc Păcănele. Aici îl găsești în format demo. Descoperi secretele sale pe îndelete, totul gratuit. Dar, dacă vrei să aplici cunoștințele dobândite jucând gratis, va trebui să-ți alegi un casino online. Aici vei paria bani reali, dar vei și câștiga bani reali, dacă ai noroc.

Noi îți recomandăm NetBet pentru că are sute de jocuri pentru toate gusturile. Vei descoperi nu doar Mega Masks Relax Gaming, ci și alte păcănele de la mulți producători faimoși, cum ar fi Novomatic și Pragmatic Play.

Cum plătește Mega Masks gratis?

Dacă vrei să stăpânești în totalitate jocul Mega Masks gratis, poți începe prin a-i cunoaște simbolurile. Iată care sunt și cum plătesc ele!

  • Masca roșie – plătește până la 30 de credite
  • Masca verde – plătește până la 20 de credite
  • Masca albastră – plătește până la 15 credite
  • Cristalul roșu – plătește până la 12,5 credite
  • Cristalul verde – plătește până la 10 credite
  • Cristalul albastru – plătește până la 5 credite

Mai sus ți-am prezentat cât plătesc simbolurile lui Mega Masks online pentru o miză de 6 credite. Totuși, tu poți juca cu mai mult, mai ales dacă alegi și un Mega Bet. În cazul acesta, plățile vor crește, evident, dar și riscul.

 Joacă Mega Masks și câștigă cu specialele!

Pe lângă simbolurile de mai sus, în Mega Masks gratis poți câștiga cu speciale. Ele sunt simboluri și funcții cu puteri aparte, care îți vor aduce sume mult mai mari când le declanșezi. Hai să le descoperim!

  • WILD – înlocuiește orice simbol într-o combinație câștigătoare. Este și un simbol care plătește, deci, cu miza de 6 credite, va plăti 50.
  • Bonus – apare pe rolele 1, 3 și 5 și declanșează Mega Symbol Free Spins. În timpul celor 10 runde gratuite, licuricii vor strica artefactele care separă rolele. Când rolele sunt separate, pe ele pot apărea simboluri gigantice, fiind mai mult loc.
  • Mega Symbol – o funcție care se activează aleatoriu. Se va prevesti printr-un cutremur pe role, iar când este activă, două sau mai multe role din Mega Masks demo vor fuziona și vor forma minim un simbol gigantic.

Concluzie

Cu Mega Masks gratis ești gata să explorezi jungla misterioasă și să descoperi măștile câștigătoare. Are un RTP mare, o volatilitate potrivită, deci nimic n-ar trebui să stea în calea aventurii tale. Tot ce trebuie să faci este să-i dai un spin, apoi încă unul și încă unul. Te vei prinde de cum funcționează și vei începe să te distrezi în cel mai scurt timp. Succes!

Alte sloturi


Dead or Alive
4.2/5 - 25 voturi
Super Circus
3.7/5 - 12 voturi
Dracula
3.9/5 - 7 voturi
Star Nova
4.4/5 - 8 voturi
Fruit Twist
3.4/5 - 28 voturi
Hot to Burn
3.9/5 - 8 voturi