pariuri câini

Pariuri câini online: unde poți juca?

  decembrie 26, 2022

Dacă eşti pasionat de jocurile de noroc, cu siguranţă ai văzut măcar o dată secţiunea pariuri câini şi te-ai întrebat la ce se referă. Este de înţeles dacă până acum ai evitat cursele de câini, deoarece reprezentau ceva necunoscut pentru tine. Suntem aici să îţi oferim toate detaliile de care ai nevoie pentru a ajunge să explorezi şi aceste opţiuni de pariere.

Deşi totul pare doar o chestiune de pur noroc, trebuie să ştii că nu este aşa. Iar partea de pariuri câini necesită şi ea o analiză destul de amănunţită, la fel ca subiectul pariuri pe fotbal sau cel de pariuri pe tenis. De exemplu, culoarele de pe care pornesc concurenții sunt foarte importante, deşi la o primă vedere asta poate părea ceva banal. Astfel, un câine plecat de pe culoarul cu numărul 1 va avea şanse mai mari să câştige decât unul plecat de pe culoarul cu numărul 5.

Pariuri câini – informaţii generale

Cursele diferă de la o ţară la alta, dar acestea pot fi împărţite în două mari categorii: curse cu 6 câini şi curse cu 8 câini. Pista pe care se concurează are formă ovală sau a unui cerc. Toate aceste elemente sunt foarte asemănătoare cu cele de la cursele de cai. Şi, că tot veni vorba de acestea, poţi vedea mai multe detalii despre pariuri curse de cai pe site-ul nostru. Revenind la subiectul de azi, este foarte important de menţionat că pariurile pe câini sunt ori live ori preînregistrate.

Știai că

Pentru a cunoaşte cât mai bine subiectul pariuri câini, trebuie să ai în vedere şi anumite aspecte particulare, precum regulamentul sau tipurile de întreceri. În primul rând, trebuie menţionat faptul că rasa de câini care concurează este cunoscută publicului larg sub numele de ogar. Este aleasă deoarece e o rasă foarte rapidă, ceea ce face ca întrecerile să fie foarte intense. Pariurile pe câini pot fi găsite în secţiunea Virtuale a majorităţii cazinourilor.

Principalele tipuri de pariuri pe câini

Acum că am făcut o introducere în subiect, este timpul să vedem şi care sunt principalele pariuri câini. Hai să le descoperim şi să aflăm ce presupune fiecare din acestea!

  • Pariu pe câştigător – trebuie să ghiceşti câinele care va câştiga cursa; 
  • Pariu de tip locul 1-2 – este acel tip de pariu câini în care patrupedul pe care mizezi va trebui să termine cursa pe unul din primele 2 locuri; 
  • Pariu de tip podium – este un pariu în care câinele pe care mizezi va trebui să termine cursa pe unul din primele 3 locuri; 
  • Pariu de tip Forecast – este acel tip de pariuri câini în care trebuie să indici animalele care vor termina pe primele două locuri, în ordinea exactă; 
  • Pariu de tip Reverse Forecast – este un tip de pariu în care trebuie să numeşti cei doi câini care vor termina pe primele două locuri, ordinea acestora fiind irelevantă; 
  • Pariu de tip Tricast – este un tip de pariuri câini în care trebuie să ghiceşti cei trei câini care vor termina pe primele 3 locuri, în ordinea exactă; 
  • Pariu de tip Reverse Tricast – este acel tip de pariu în care trebuie să numeşti câinii care vor termina pe primele 3 poziţii, de această dată ordinea fiind irelevantă. 

De asemenea, dacă îţi plac jocurile de noroc în care câinii sunt elementul central, avem pentru tine şi cele mai tari păcănele cu câini. Dă câte Spinuri vrei, distrează-te şi fii câştigător!

Unde poţi juca la pariuri câini online?

Pe lângă cunoaşterea generalităţilor despre pariuri câini şi a tipurilor de beturi, este esenţial să ştii şi unde le poţi juca. În cele ce vor urma, îţi vom prezenta câteva cazinouri online românești care îţi oferă cote avantajoase la cursele de câini, dar şi o ofertă largă de pariere. Stai liniştit, toate sunt 100% sigure, fiind licenţiate la ONJN!

Pariuri câini Superbet

Superbet este una din cele mai importante case de pariuri din România, având numeroase agenţii fizice, dar şi un site plus o aplicaţie foarte bine optimizate. Şi atunci când vine vorba de pariuri câini, operatorul are o ofertă foarte bogată, ce oferă pariorilor numeroase opţiuni. Cursele de câini Superbet au ca surse imagini preînregistrate, iar secţiunea Curse Virtuale Câini are la bază imagini generate de către un computer.

Pe lângă tipurile principale de pariuri câini pe care ţi le-am prezentat, cazinoul vine şi cu unele speciale, menite să ofere mai multă adrenalină, dar şi câştiguri mai mari. De exemplu, avem pariuri în care trebuie indicat dacă numărul de concurs al câinelui care va câştiga este par sau impar. De asemenea, un alt pariu interesant este reprezentat de suma primilor doi/ suma primilor trei. Practic, ţi se va da un anumit număr, iar tu va trebui să alegi dacă suma numerelor de concurs a primilor doi/ trei câini va fi mai mare sau mai mică decât numărul dat.

Pariuri curse câini Unibet

Unibet a fost printre primele cazinouri online din România unde puteai plasa pariuri câini, de aceea nu avea cum să lipsească din recomandările noastre. Este foarte important de menţionat că operatorul nu vine cu acele tipuri de pariuri speciale pe care le-am menţionat mai sus, păstrând, aşadar, reţeta clasică.

De asemenea, ţi se oferă posibilitatea de a miza doar pe curse de câini cu 6 participanţi. Cu toate acestea, Unibet se bucură în continuare de foarte multă popularitate, deoarece este unul din cele mai profesioniste cazinouri din mediul online. Și are o ofertă foarte bogată în secțiunea Virtuale. Poţi vedea mai multe detalii despre virtuale Unibet pe blogul nostru!

Pariuri online pe câini Betano

La Betano Casino poţi plasa pariuri câini online intrând tot în secţiunea Virtuale. Cursele de câini sunt imagini generate de către un computer. Iar înainte de începerea lor, poţi vedea cele mai recente rezultate ale competitorilor.

Pe lângă pariuri câini simple, cum ar fi cele pe câştigător sau pe primele două poziţii, Betano vine şi cu alte posibilităţi de mizare. Printre acestea avem: număr câştigător par/ impar, număr câştigător 1-3, număr câştigător 4-6. Aşadar, ai multe variante prin care poţi obţine un profit cât mai frumos.

Concluzii

În încheiere, sperăm că ţi-am oferit toate informaţiile de care ai nevoie şi, mai ales, că te vei distra cu pariuri câini. Dacă este să ne întrebi pe noi, cu siguranţă te vei simţi foarte bine, iar adrenalina va fi la cote maxime. Acestea fiind spuse, îţi dorim mult noroc şi la cât mai multe pariuri reuşite!