pariuri tenis de masă

Pariuri tenis de masă

  ianuarie 20, 2023

Autor: Diana

Actualizat: 4 mai 2023

Iată-ne ajunşi şi la tenisul de masă, un sport pe care cel mai probabil l-ai practicat în scop recreativ cu prietenii. Acum e momentul să afli mai multe detalii şi despre pariuri tenis de masă. Trebuie să ştii că este un sport care oferă foarte multe posibilităţi de pariere şi care are nişte cote foarte atractive. Tenisul de masă se bucură de extrem de multă popularitate pe continentul asiatic, mai ales pe teritoriul Chinei.

Ca la orice sport, pariorii au început să devină din ce în ce mai atraşi odată cu trecerea timpului. Stilul rapid de joc şi spectaculozitatea au contribuit şi ele la această creştere. Nici în România tenisul de masă nu este o necunoscută, sportivii noştri întrecându-se în performanţe notabile de-a lungul ultimilor ani.

Tenis de masă – informaţii generale

Probabil că te întrebi de ce este nevoie să intrăm în detalii ceva mai amănunţite despre acest sport. Ei bine, este necesară cunoaşterea unor anumite elemente, deoarece te vor ajuta la tot ceea ce înseamnă procesul de pariere. 

Tenisul de masă este un sport ce se poate juca atât 1 vs 1, cât şi 2 vs 2. Suprafaţa de joc este reprezentată de o masă plată, împărţită în două jumătăţi de teren de un fileu. Jocul este desfăşurat în foarte mare viteză şi necesită reflexe foarte rapide. Există şi diferite tehnici de lovire a mingii care să imprime efect, iar la contactul cu masa aceasta să aibă o traiectorie imprevizibilă. Foarte multă lume se raportează la ping pong ca la fratele mai mic al tenisului de câmp. De asemenea, poţi vedea mai multe despre tenis de câmp pe site-ul nostru. 

Tenisul de masă îşi are originile în a doua jumătate a secolului XIX, la început fiind o activitate destinată doar celor din înalta societate. De-a lungul timpului, ca absolut toate aspectele vieţii, acest sport a tot evoluat şi a devenit accesibil pentru cât mai multă lume. Astăzi, după cum am menţionat, Asia de Est reprezintă etalonul tenisului de masă, foarte mulţi sportivi originari din acea zonă practicând acest sport. De asemena, aceştia aleg să reprezinte şi alte ţări, fiind naturalizaţi de către multe state europene. Dacă doreşti să afli lucruri mai detaliate, avem pe blogul nostru regulament tenis de masă.

Tipuri principale de pariuri tenis de masă

Trecând prin toate aspectele anterioare, a venit vremea să discutăm despre principalele tipuri de pariuri tenis de masă.

  • Pariu pe câştigător – ca la absolut toate sporturile, avem acest tip de pariu, Este sub forma 1-2, neexistând posibilitatea unui rezultat de egalitate. Aşadar, 1 este pentru victoria jucătorului considerat gazdă, iar 2 pentru victoria celui considerat oaspete; 
  • Pariu Handicap – probabil ai mai auzit de acest tip de pariu şi la alte sporturi. Aici se aplică în acelaşi mod, fiind nevoie să mizezi pe sportivul favorit şi să alegi diferenţa de puncte la care consideri că va câştiga meciul; 
  • Pariu pe câştigătorul unui turneu – este un pariu oferit de cazinouri atunci când se desfăşoară o competiţie importantă, iar înainte de începerea acesteia poţi miza pe jucătorul care va triumfa la final; 
  • Pariu pe numărul de puncte – acest pariu poate fi plasat atunci când doreşti să anticipezi numărul de puncte jucate într-un meci. Este sub forma sub/peste, unde sub 74,5 puncte, înseamnă că va trebui să se marcheze maximum 74 de puncte, iar peste 74,5 puncte înseamnă că trebuie să se marcheze cel puţin 75 de puncte;
  • Pariu pe scor corect – este un pariu care va indica scorul corect la finalul meciului. Deşi probabilitatea de a ghici scorul corect este una destul de mică, trebuie să ştii că este un tip de pariu care îţi poate aduce câştiguri considerabile.

Cum joci la pariuri tenis de masă?

Pentru a ajunge să joci la pariuri tenis de masă este extrem de uşor. Va fi nevoie doar să urmezi câţiva paşi simpli. Haide să vedem care sunt aceştia!

  1. Alege cazinoul la care doreşti să joci. Este necesar să ai un cont activ, iar dacă nu ai unul, tot procesul de creare al unui cont va fi foarte facil şi rapid. 
  2. În secţiunea Sport, va trebui să găseşti tenis de masă.
  3. Odată ajuns acolo, va trebui să alegi competiţia, iar mai apoi meciul pe care doreşti să mizezi. După ce ai urmat aceşti paşi, tot ce mai rămâne de făcut este să te distrezi şi să aştepţi cele mai tari câştiguri.

Unde poţi juca pariuri tenis de masă online?

Odată expuse toate informaţiile legate de pariuri tenis de masă, am ajuns şi la cel mai important segment al articolului. Acum îţi vom arăta şi casele de pariuri online unde te vei putea distra. Pe lângă asta, vei avea oportunitatea să obţii profituri frumoase. 

Aşadar, printre cazinourile pe care ţi le recomandăm se numără Superbet, Betano, Unibet, Netbet şi Casa Pariurilor. Dacă doreşti să observi mai în detaliu ce presupune o ofertă de pariere, poţi arunca un ochi pe articolul nostru de pariuri sportive Casa Pariurilor. Cu siguranţă vei descoperi şi alte modalităţi de a te distra. Vei putea profita de cele mai tari bonusuri şi promoţii!

 Concluzii

Categoria de pariuri tenis de masă oferă tuturor jucătorilor o experienţă plină de adrenalină şi de dinamism. Astfel, totul este în concordanţă perfectă cu ceea ce presupune acest sport. Suntem 100% siguri că te vei distra şi că vei nimeri cele mai bune cote aducătoare de profit. Îţi dorim mult noroc!

Autor