virtuale Unibet

Pariuri Virtuale Unibet

  august 18, 2022

Autor: Gabriel

Actualizat: 1 septembrie 2023

Secțiunea de virtuale Unibet este perfectă în momentele în care competițiile fizice nu au loc, dar tot vrei să ai parte de aceeași distracție. Aici vei găsi o gamă largă de jocuri și sporturi virtuale, care nu te vor lăsa să te plictisești pentru nici măcar o clipă. Iar dacă nu știi despre ce este mai exact vorba, nu-ți face griji. În acest articol te vom lămuri în legătură cu tipurile de evenimente desfășurate pe calculator și cum vei putea juca în această secțiune. 

unibet casino
Bonus Cu Depunere

Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

Mai mult, vei putea accesa secțiunea cu pariuri sportive virtuale Unibet și de pe telefon. Tot ce-ți trebuie este o conexiune la internet și aplicația Unibet. Descarc-o fără griji pe Android sau iOS și bucură-te de experiența virtuală!

Virtuale Unibet – ce poți juca aici?

Categoria de virtuale Unibet vine cu mai multe diviziuni, reprezentate de diferite sporturi de care să te bucuri. Poți alege o singură secțiune, adică cea cu sportul tău preferat. Sau, poți pune mai multe bilete, la diferite sporturi și meciuri, pentru mai multe șanse de câștig. 

Totuși, trebuie să ai în vedere că la Unibet pariuri virtuale, toate evenimentele sunt pe calculator. Ele sunt create într-un spațiu virtual, dar oferă aceleași imagini ca cele din realitate. Rezultatele sunt și ele generate cu ajutorul unui calculator, folosind un algoritm RNG.

La fel ca la păcănele Unibet, și la pariuri virtuale totul ține de noroc. Tu doar trebuie să pariezi în funcție de intuiție sau de alte strategii pe care ți le-ai format. Amintește-ți să joci responsabil și sigur te vei distra! În continuare, îți vom prezenta cele mai populare sporturi din secțiunea de pariuri virtuale Unibet.

Fotbal

Cea mai mare parte din secțiunea de virtuale Unibet e ocupată de fotbal. Este unul din cele mai populare sporturi, dacă nu chiar cel mai popular. Deci, nici nu avea cum să fie altfel. Iată ce tipuri de evenimente vei găsi în legătură cu acest sport!

  • Cupa Euro
  • Cupa Campionilor
  • Fotbal
  • Cupa Mondială

La virtuale Unibet, pe lângă categoria de fotbal simplu, vei avea ocazia să participi la diferite evenimente sportive de rang înalt. Cât despre pariuri, partidele se desfășoară odată la 4 minute. În acest timp poți alege pe biletul tău cine va câștiga, câte goluri va înscrie și multe altele. Cu butoanele din partea dreaptă a paginii vei putea consulta clasamente și alte statistici care te vor ajuta să pui un bilet cât mai corect.

Baschet

Pentru iubitorii de baschet, la virtuale Unibet ai ocazia să pariezi și la acest sport. Odată ce ai dat click pe „Baschet”, vei vedea că ecranul din fața ta este împărțit în mai multe secțiuni. În stânga sunt prezentate echipele care joacă, adică diferite state din America, precum Los Angeles, Chicago, Memphis, Miami, Dallas, Houston și altele.

Pe lângă acestea, la Unibet virtuale ai în partea dreaptă ecranul cu jocul de baschet. Aici, vei putea urmări echipele și jucătorii pentru a ști pe ce să pariezi, dar poți urmări și pentru distracție. Puțin mai jos sunt prezentate echipele și timpul rămas până la următorul meci, precum și alte detalii.

Tenis 

Secțiunea de virtuale Unibet este una diversificată, având chiar și tenis printre jocurile disponibile. Și aici, precum și în celelalte categorii, ai un mic ecran pus la dispoziție pentru a urmări meciurile. Astfel, îți poți face o idee despre ce să pariezi, dar le poți urmări și pentru divertisment. 

În secțiunea de virtuale Unibet la categoria „Tenis” vei vedea că ecranul se află în partea stângă. Tot pe ecran vei vedea că se află câteva butoane ce arată clasamentul. 

În partea dreaptă sunt prezentați până și jucătorii, pentru a da senzația unui meci real și pentru a face publicul să se familiarizeze cu ei. Mai jos vei avea afișate următoarele meciuri, jucători, jocuri și seturi, precum și câștigătorii pentru a te orienta atunci când faci un pariu.

Curse de cai și câini

Din seria de virtuale Unibet nu lipsesc cursele de cai și nici cele de câini. Ambele tipuri de pariuri au loc din două în două minute. Diferența între ele este că la cursele cu cai sunt 10 participanți, iar la cele cu câini sunt 6.

La aceste curse virtuale Unibet vei putea alege calul sau câinele tău preferat, care crezi că va câștiga. Sau, mai poți opta pentru variantele în care se pot clasa pe primele două locuri sau pe primele trei locuri. 

Virtuale Unibet – cum joci?

Acum că știi ce tipuri de sporturi virtuale Unibet ai la dispoziție, e timpul să afli și cum poți juca. Totul începe cu un pas foarte simplu și continuă în aceeași manieră. Hai să vedem! 

  1. Intri pe site-ul operatorului și dai click pe înregistrare Unibet;
  2. Odată intrat în cont, dai click pe „Pariuri”, apoi pe „Pariuri Virtuale”;
  3. Alegi sportul, competiția și meciul;
  4. Faci biletul folosindu-te de opțiunile de pe ecran;
  5. Stabilești miza și, în final, pui biletul.

Atât de simplu! Etapele sunt ușor de urmărit și nu necesită multă muncă pentru a te putea bucura de avantajele pe care le oferă cazinoul. Vei vedea că, dacă ai pus bilete la pariuri clasice, te vei descurca de minune și la virtuale Unibet. Tot ce se schimbă e mediul. Aici totul se desfășoară pe calculator! Dacă nu ai încă un cont, vezi ce bonusuri la pariuri Unibet poți lua!

Concluzii

Categoria virtuale Unibet este una ofertantă, unde te vei putea distra pariind pe sporturi și meciuri deosebite. Nu numai că te vei distra, dar vei putea și câștiga cu puțin noroc. De plictiseală n-o să auzi, pentru că nu încape timp de așa ceva. Iar dacă ai neclarități, întâmpini probleme tehnice sau vrei să afli detalii despre sistemul de joc, te încurajăm să apelezi la contact Unibet. Distracție plăcută!

Autor