jocuri de cărți gratis

Ce jocuri de cărți gratis poți juca online?

  aprilie 11, 2024

Autor: Gabriel

Actualizat: 2 mai 2024

Jocurile cu cărți au fost și vor fi întotdeauna un mod plăcut în care să te relaxezi și să te distrezi cu familia sau cu prietenii. Așadar, ne-am gândit să-ți prezentăm un top al celor mai bune jocuri de cărți gratis, pe care să le încerci atunci când simți nevoia unei pauze de la stresul cotidian. 

Pentru că aici, pe Joc Păcănele, și noi suntem fanii acestor tipuri de activități, pe pagina noastră vei găsi multe ghiduri cu regulamente ale unor jocuri cu cărți gratis online. Poți învăța mai multe despre reguli Canasta, dar și despre multe alte astfel de jocuri.

Jocuri de cărți gratis – top cu recomandări

Evident, te poți bucura de o grămadă de jocuri de cărți gratis. Totuși, azi vom încerca să ți le recomandăm pe cele mai populare, dar și pe cele mai jucate. Poate te întrebi de ce abordăm acest subiect. Ei bine, înainte de apariția internetului, cărțile reprezentau unul dintre cele mai îndrăgite moduri de petrecere a timpului liber. 

Așadar, fie că te jucai cu prietenii, fie că te jucai cu familia, aveai parte de multă distracție, socializare și relaxare. După cum ți-am spus mai sus, și nouă ne plac astfel de activități. Deci, am decis să împărtășim cu tine un top al celor mai mișto jocuri cu cărți de joc online gratis. Așa că, fără să mai lungim vorba, hai să vedem ce am pregătit pentru tine!

Jocuri cărți online gratis

Solitaire: Prima recomandare, din topul nostru cu jocuri de cărți gratis, este Solitaire. Dacă ai avut un calculator/laptop când erai mic, atunci nu ai cum să nu fi încercat măcar o dată acest joc. Este atât de popular, încât a fost introdus în colecția de jocuri presetate pentru sistemele de operare. Solitaire este un joc de cărți online gratis simplu, ale cărui reguli le poți învăța direct de pe site-ul nostru. Ghidul e ușor de lecturat și-ți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea o experiență cât mai plăcută de joc.

Macao: Al doilea joc pe care trebuie neapărat să-l încerci este Macao. Fie că te vei juca online, fie că te vei juca cu prietenii, garantăm multă distracție. Regulile jocului sunt simple, deci nu vei întâmpina niciun fel de dificultate în a le înțelege. Totuși, dacă alegi să-l joci alături de cei apropiați, te sfătuim să nu-l joci într-un grup mai mare de 6 persoane. În acest mod, veți avea la dispoziție mai multe cărți necesare partidei. 

Șeptică: Vrei să încerci un joc cărți gratis mișto? Dacă da, atunci joacă câteva partide de Șeptică! Jocul poate fi disputat atât online, cât și împreună cu familia sau prietenii. La fel ca în cazul celorlalte două recomandări, regulamentul este simplu. Citește ghidul nostru despre reguli Șeptică, familiarizează-te cu jocul și devino un adevărat profesionist!

Jocuri de cărți gratis – alte sugestii

Evident că există o multitudine de alte jocuri de cărți gratis, pe lângă cele recomandate de noi. Cum ți-am spus și mai sus, suntem pasionați de astfel de activități. Așadar, pe lângă cele despre care am discutat până acum, iată o listă cu încâ câteva jocuri mișto, interactive și care pot fi jucate atât online, cât și alături de cei dragi!

  • Spider Solitaire;
  • Uno;
  • Bridge;
  • Whist.

Pe lângă toate aceste jocuri cu cărți gratis, avem și câteva recomandări de jocuri pe bani reali. Dacă te simți norocos, poți încerca oricând Poker sau Blackjack. Așadar, atunci când vrei să umbli la saltea, intră pe NetBet, Superbet, Mr Bit sau Frank Casino, și încearcă să obții câștigurile mult dorite! Operatorii îți pun la dispoziție o gamă variată de jocuri de masă live și multe promoții și oferte atractive.

Unde te distrezi la jocuri cu cărți gratis online?

Ai o grămadă de opțiuni unde te poți distra la jocuri de cărți gratis. Pe internet, vei putea găsi multe site-uri care îți vor pune la dispoziție nu doar jocurile recomandate de noi, dar și multe altele. De exemplu, noi am scris „Solitaire” pe Google și am obținut multe rezultate cu acest joc. Evident, unele variante erau gratis, altele cu bani. Oricum, vei ști să faci diferența între cele două tipuri.

Dacă, însă, preferi să încerci recomandările noastre de pe telefon, poți intra pe App Store, Google Play sau Huawei App Gallery. Așadar, în funcție de ce dispozitiv ai și de ce sistem de operare folosești, vei putea găsi jocurile pe care dorești să le încerci. Am făcut și noi acest test, dar nu am dat peste nicio aplicație care să includă mai multe jocuri cu cărți. Totuși, le-am căutat pe cele pe care ți le-am recomandat, în mod separat, și le-am găsit pe toate. De aici, știi cum funcționează lucrurile. Descarci jocul care te interesează, îl instalezi, apoi dai drumul la distracție.

Concluzii

Sperăm că acest articol ți-a oferit câteva recomandări cu jocuri de cărți gratis, pe care să le încerci atât cu cei apropiați, dar și online. Noi ne menținem părerea de la început. Jocurile cu cărți au fost și vor fi întotdeauna un mod plăcut de relaxare, socializare și reprezintă un timp bine petrecut alături de familie și prieteni. Încearcă cât mai multe din sugestiile noastre, apoi aruncă o privire peste editorialul despre jocuri co op PC! Îți recomandăm mai multe titluri din lumea gaming-ului, de care te poți bucura alături de prieteni.

Autor