Yum Yum Powerways

Yum Yum Powerways gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Yum Yum Powerways gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
35 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.9/5 – (8 votes)

Yum Yum Powerways gratis îți face poftă de mâncare, nu numai de câștiguri. Vezi în articolul nostru toate detaliile de care ai nevoie pentru acest joc spectaculos! De asemenea, poți da câte spinuri vrei la el în versiunea noastră demo, pentru a te convinge de calitățile sale. E gratis, deci fără cont, fără depunere și fără riscuri. Dacă îți place spectacolul, joacă și Great Rhino Megaways gratis de la același producător!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,43%4×416,384Wild, BucătarRotiri Gratuite, Multiplicatori

Despre Yum Yum Powerways gratis

Jocul de păcănele online Yum Yum Powerways gratis este unul special, cu temă și grafică apetisante. Simbolurile sunt diferite mâncăruri, iar structura sa este inedită. În mijloc este grila de 4×4, iar în margini mai sunt 4 role, 2 verticale și 2 orizontale. Aceste role din margini se învârt independent, în sensul invers acelor de ceasornic, și contribuie la plăți cu un RTP de 96.43%.

Creatorul este nimeni altul decât Pragmatic Play, un furnizor recunoscut pentru temele unice. Păcănelele dezvoltatorului garantează atât distracție, cât și câștiguri bune. Aceste două elemente se datorează în principal funcțiilor speciale, așa cum vei afla și în acest articol. De asemenea, Yum Yum Powerways Pragmatic Play este optimizat pentru jocurile pe mobil. Acest lucru îți pune la dispoziție divertismentul oriunde și oricând, din câteva apăsări de ecran.

Slot Yum Yum Powerways demo – cum joci?

Păcăneaua Yum Yum Powerways gratis este simplu de jucat, așa cum vezi în pașii de aici!

 • Dă click pe JOACĂ GRATIS, iar slotul Yum Yum Powerways free se va încărca în câteva secunde.
 • Apasă pe „+” și „-” pentru a seta pariul dorit. Poți seta pariul total sau valoarea fiselor. Sunt mai multe valori disponibile pentru pariere – între 20 și 200 de fise.
 • Apasă butonul de spin (joc manual) sau Autoplay (joc automat) pentru a începe jocul.

Vrei să descoperi mai multe păcănele delicioase, la fel ca Yum Yum Powerways gratis, dar cu gustări mai naturale? Intră în colecția noastră de păcănele cu portocale și vezi ce ți-am pregătit!

Yum Yum Powerways free – simboluri și plăți

Plățile la Yum Yum Powerways gratis au loc pe nu mai puțin de 16.384 de direcții. Se acordă în orice direcție: de la stânga la dreapta și invers; de sus în jos și invers. La plăți pot să contribuie atât rolele exterioare, cât și cele interioare. Simbolurile din combinațiile care aduc plata dispar, lăsând loc altora ce pot genera combinații câștigătoare.

Simbolurile Yum Yum Powerways demo aduc următoarele câștiguri maxime cu miza de 2 RON:

 • Hamburger – plătește până la 3 RON 
 • Pizza – plătește până la 1,80 RON
 • Spaghete – plătește până la 1,20 RON
 • Puiul – plătește până la 1 RON
 • Tortilla – plătește până la 0,80 RON
 • Cartofii și prăjiturile – plătesc până la 0,50 RON
 • Gogoșile și sosul – plătesc până la 0,40 RON

Yum Yum Powerways slot – speciale

Caracteristicile speciale dau gust jocului de păcănele Yum Yum Powerways gratis. Să vedem despre ce e vorba!

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile pe direcțiile de câștig, mai puțin simbolul Bucătar.
 • Simbolul Bucătar: este simbolul Scatter care activează secvența de învârtiri bonus din Yum Yum Powerways gratis. Trebuie să apară de minim 3 ori, oriunde pe role.
 • Rotiri gratuite: poți primi între 6 și 12 învârtiri. Înainte de începerea secvenței este un mini-joc Gamble pe care îl poți folosi. Bucătarul va roti o roată pentru a crește sau a scădea numărul învârtirilor acordate. Ai și opțiunea de a colecta rotirile primite. Rotirile au un multiplicator care începe cu 3x și crește cu 3x la fiecare câștig în cascadă. Un Scatter în timpul învârtirilor gratuite aduce încă 2 rotiri bonus.
 • Multiplicatorii de câștig în jocul de bază: încep de la 1x și cresc cu 1x la fiecare câștig în cascadă.
 • Cumpără speciala: din partea din stânga a rolelor, poți achiziționa rotiri gratuite la prețul 200 x miza. Următoarea rotire la Yum Yum Powerways gratis îți garantează aterizarea de până la 6 simboluri Scatter.

Joacă Yum Yum Powerways gratis pe bani reali

Știm că Yum Yum Powerways gratis poate fi extrem de distractiv și că nu te vei sătura prea repede de el. Totuși, ar trebui, la un moment dat, să-l încerci și pe mize reale, pentru câștiguri adevărate. Poți face asta la NetBet, o platformă online de jocuri de noroc licențiată, extrem de populară în țara noastră.

Vezi ce păcănele NetBet îți pot face zilele mai frumoase! Dacă nu ai cont, treci simplu și rapid prin procesul de înregistrare. Durează doar câteva minute. Și, de bun venit, te alegi și cum un super bonus din partea cazinoului. Operatorul are și promoții periodice pentru tine, cum ar fi turnee de sloturi cu premii mari și foarte mari. Încearcă NetBet pentru experiența Yum Yum Powerways slot pe bani și bucură-te de victorii!

Concluzii

Ai poftă de câștiguri delicioase? Atunci Yum Yum Powerways gratis este pentru tine. Și te surprinde și prin grafica colorată, nu doar prin plățile bune. Jocul, din nou, este unul Pragmatic Play – și știi deja un altul din bucătăria providerului, Sweet Bonanza demo. E la fel de fantastic ca acesta, deci dă-i Spin după Spin și vezi cum apar specialele!

Alte păcănele recomandate

IGT
Blackjack IGT
3.7/5 – (24 votes)
EGT
Age of Troy
3.9/5 – (262 votes)
Blueprint
Return of Kong Megaways
4/5 – (7 votes)
EGT
Aztec Glory
3.9/5 – (11 votes)