WMS producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere și Fără Rulaj

Prinde Oferta Betano
ecran wizard of oz gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wizard of Oz

Producator

WMS

Rating

5/5 - 2 voturi

Retrăiește povestea Vrăjitorul din Oz cu jocul de azi! Vei face cunoștință cu personajele care te vor ajuta să găsești marile comori din Orașul de Smarald! Joacă Wizard of Oz gratis pe Joc Păcănele și revino pentru aparate cu legende și magie! Aici vei găsi o colecție bogată, inclusiv jocul îndrăgit de mulți utilizatori, Rings of Fortune gratuit!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% 3×3 9 Wild, Logo, Multiplier Runde gratuite, Multiplicatori, Moduri Bonus

Păcănele Wizard of Oz gratis – cum joci?

La prima vedere, Wizard of Oz gratis este un joc simplu, cu structura clasică de 3 role și 3 rânduri. Sub acestea, se află butoanele de redare rundă, setare pariu și informații. Lucrurile se mai complică puțin la funcțiile speciale, dar acestora dedicăm un capitol separat. Putem spune doar că ecranul jocului se modifică în întregime.

La Wizard of Oz demo poți juca și automat. Funcția de autoplay îți permite să setezi numărul de rune și câteva condiții de oprire a învârtirilor automate.

Miza minimă la acest joc aparat gratis este 0,35 credite, iar pariul maxim este 70 de credite. Coeficientul RTP este de 96%. Este ceva mai mare decât media, deci ai șansa să câștigi foarte bine cu funcțiile speciale.

Wizard of Oz online – unde îl joci pe bani reali?

Wizard of Oz gratis poate fi jucat și pe bani reali. Poți face asta la Betano, un operator important, care aduce o varietate de jocuri de casino. Vei găsi de asemenea și multe jocuri marca WMS Gaming (Scientific Games). Aceștia impresionează prin tematicile lor captivante, inspirate din povești, filme și istorie. De aceea, nu este de mirare că te vei putea delecta cu aparate inedite. Încearcă 300 Shields, Beetlejuice Megaways sau Power Strike Egyptian Riches! 

După înregistrarea la Betano, vei mai găsi și că promoțiile sunt din belșug. Intră pe secțiunea „Oferte” pentru rotiri gratuite, cashback, bani bonus și altele.

Despre Wizard of Oz online de la WMS

La Wizard of Oz gratis, vei explora Orașul de Smarald, alături de personajele poveștii Vrăjitorul din Oz. Aventura este cuvântul cheie pentru experiența pe care acesta o oferă. 

Câștigurile la păcănele Wizard of Oz slot sunt pe 9 direcții de câștig. Combinațiile câștigătoare se fac pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta. Simbolurile aduc următoarele plăți:

 • Logoul jocului: până la 10,000 de credite;
 • Orașul de smarald: până la 400;
 • Șeptarul: până la 160;
 • BAR BAR BAR: până la 100;
 • BAR BAR: până la 70;
 • BAR: până la 40;
 • ANY: până la 20.

Acestea sunt plățile normale, pe direcții. Reprezintă doar o mică parte din câștigurile jocului. Testează și funcțiile speciale la Wizard of Oz free. Află mai multe despre ele în capitolul de jos!

Slotul Wizard of Oz gratis – speciale

Simbolurile și funcțiile speciale la păcănele Wizard of Oz gratis sunt mai multe decât la jocurile obișnuite.

 • Simbolul Wild: înlocuiește simbolurile standard.
 • Glinda the Good Witch: este un booster ce poate aduce câștiguri sau multiplicatoare. Suma de credite pe care o poate aduce este maxim 1000, iar multiplicatorul maxim este 5x.
 • Dorothy free spins: se acordă între 5 și 20 de rotiri gratuite. Orice alte smaralde care apar în timpul acestora vor aduce mai multe rotiri sau vor umple bara de progres. Când aceasta este completă, se acordă un alt bonus.
 • Cowardly Lion Multipliers: se acordă 1 free spin ce conține multiplicatoare Wild (1x – 25x). În acest mod bonus Wizard of Oz gratis, Wild-ul va putea înlocui mai multe simboluri, cu excepția logoului și a lui 2x.
 • Tin Man Winning Spin: simbolul Wild acoperă cea de-a doua rolă. Apoi, orice smarald apare va crește multiplicatorul de la 1x până la un maxim de 25x. Modul bonus se va încheia cu o rotire câștigătoare.
 • Scarecrow Crow Prizes: între 1 și 3 ciorbi vor ateriza pe sperietoare. Ele au atașate anumite valori de credite sau multiplicatori. Bonusul se încheie atunci când 2 din cele 3 ciori au atașate bonusuri de același tip.
 • Wicked Witch free spins: sunt declanșate 3 rotiri gratuite, iar prima rolă este acoperită de Witch Wild. Orice alte smaralde apar vor fi transformate în Persisting Wild și vor rămâne pe loc.
 • Toto Emerald Trails: începe o serie de rotiri gratuite cu număr nedeterminat. Vei colecta smaralde pentru a avansa pe cele 3 cărări. Dacă o rotire nu aduce smaralde, atunci se va considera că ai colectat un „Pooper”. La 3 „Pooper” adunați, bonusul din Wizard of Oz demo se va încheia.

Concluzii

Wizard of Oz gratis este un joc incitant, cu multe feluri în care poți să câștigi excelent. Testează aceste moduri pe Joc Păcănele și încearcă și alte sloturi cu magie! Un joc excelent și mai simplu decât cel de azi este Book of Magic EGT demo. De asemenea, poți juca gratis și de pe telefon. Ecranul jocului și butoanele sunt adaptate pentru a funcționa fără probleme, indiferent de dispozitivul de pe care joci.

Alte sloturi


10 Burning Heart
4.2/5 - 177 voturi
Valley of the Gods
3.4/5 - 11 voturi
Rome Warrior
4.2/5 - 8 voturi
Hooks Heroes
5/5 - 1 voturi
Phoenix Fortune
3.2/5 - 13 voturi
River Queen
3.7/5 - 9 voturi