WMS producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran cool jewels gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cool Jewels

Producator

WMS

Rating

5/5 - 3 voturi

Suntem de părere că numele Cool Jewels gratis spune esențialul despre acest joc. Pietrele prețioase sclipitoare, extrem de avantajoase, îți vor aduce distracție garantată! În textul de mai jos vei afla totul despre jocul de păcănele cu diamante Cool Jewels free online. De asemenea, îl poți încerca gratis pe Joc Păcănele, un loc care oricum abundă în jocuri de păcănele cu diamante! Încearcă-le pe toate și alege tot ce-i mai bun! Vei găsi acolo mai multe jocuri ca cel de azi, fiecare cu caracteristicile sale.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,1% 6×6 Cluster pays Wilduri, Bonus, 10x Câștiguri cascadă, Multiplicatori, Runde gratuite

Păcănele cu diamante Cool Jewels gratis – cum joci?

Modul de funcționare al jocului Cool Jewels gratis este puțin diferit față de ceea ce este obișnuit. Dar asta nu înseamnă că vor exista dificultăți în joc. Cool Jewels slot funcționează mai degrabă ca un joc de tipul ”match drop”, adică un fel de Candy Crush. Simbolurile de același fel trebuie să aterizeze în grupe de cât cel puțin 4 pentru a genera plată.

În rest, vei vedea că modul de joc la păcănele Cool Jewels gratis este similar, incluzând cele două funcții. Ne referim, desigur, la plasare pariu și începere rundă. Acestea pot fi găsite în partea din stânga a ecranului de joc. De asemenea, mai poți juca și automat. Vei putea selecta numărul de runde dorit și alte câteva condiții de oprire a seriei de jocuri.

Miza minimă a jocului este de 0,5 credite, iar cea maximă de 200 de credite. Astfel, poți alege dintr-o serie foarte lungă de valori. Structura Cool Jewels gratis este și ea neconvențională, de 6×6 simboluri. Rata de plată (coeficientul RTP) este peste media industriei: 96,1%.

Păcănele WMS Cool Jewels demo – unde joci pe bani reali?

Desigur, slotul Cool Jewels gratis este doar primul pas, în care testezi produsul. Pentru a-l juca pe bani reali, poți încerca oferta de jocuri NetBet. Acesta este unul dintre cele mai interesante cazinouri online, unde te poți juca varii aparate. 

Ai la dispoziție nenumărați producători de top, deci aparatele sunt pe măsura exigențelor tale. Poți juca clasicele Burning Hot, Shining Crown și Dazzling Hot de la EGT. Te poți delecta și cu seria Book of Ra de la Novomatic.

De asemenea, ai multe avantaje în forme de promoții. De la bonusul de bun venit, la bonusuri zilnice la depunere, NetBet oferă tot ce ai nevoie pentru câștiguri frumoase! Deci, cam tot ce ți-ai putea dori de la o platformă de jocuri de noroc online. Aici te vei putea distra cu păcănele Cool Jewels WMS folosind bani reali, deci și câștigurile sunt reale. 

Despre slotul online Cool Jewels gratis

Jocul de păcănele cu diamante Cool Jewels gratis are o tematică super interesantă și distractivă. Simbolurile sunt pietre prețioase, de diferite forme și culori. Combină cel puțin 4 dintre acestea: mov, portocalii, albastre, galbene, roz, turcoaz, verzi și roșii. Mai ai și câteva diamante și alte simboluri speciale. Despre ele vom vorbi în capitolul următor.

Producătorul este WMS, o companie britanică înființată în 1991. Așadar, experiența acesteia este una vastă. De aceea, trebuie să te aștepți la cea mai bună calitate. Plățile nu se aseamănă cu cele ale păcănelelor obișnuite. Nu există linii de câștig și toate simbolurile au aceeași plată. Atunci când o combinație este câștigătoare, simbolurile dispar, fiind înlocuite de altele. Astfel, se poate declanșa un câștig în cascadă. Joacă Cool Jewels free pe Joc Păcănele mai întâi pentru a te familiariza cu această structură!

La câștigurile în cascadă plata crește, așa cum arată și termometrul din stânga. La miza maximă, plata per simbol pornește de la 4 fise și culminează cu 200 de credite.

Păcănele cu diamante Cool Jewels gratis – speciale

În afară de combinațiile de minim 4 simboluri similare, Cool Jewels gratis mai oferă unele posibilități de câștig.

  • Simboluri Wild: sunt mai multe tipuri de simboluri Wild. Acestea substituie orice alt simbol, dar distrug simboluri după un tipar. Ai astfel Shocking Wild, Unstable Wild, Shattering Wild și Persisting Wild.
  • Simbolul 10x: diamantele plătesc de 10 ori mai mult decât câștigul la care au ajuns simbolurile obișnuite.
  • Simbolul Bonus: 4 sau mai multe simboluri Bonus grupate pot da de la 8 la 20 de runde gratis. Rundele gratis se pot redeclanșa.
  • Combinările de simboluri Wild: atunci când două simboluri Wild se află unul lângă altul. Runda următoare este marcată de Green Watermark, Pink Watermark și Blue Watermark. Fiecare dintre acestea are o trăsătură proprie.

Specialele din jocul de păcănele cu diamante Cool Jewels te vor impresiona cu siguranță. Ele vor declanșa câștiguri extraordinare, dar te vor și uimi, dând dovadă de creativitate. WMS este unul dintre cei mai buni producători de păcănele fix datorită elementelor inedite pe care le introduc în jocuri.

Concluzii

Cool Jewels gratis este genul de de joc pe care îl vei închide cu greu. Are un ritm alert datorită câștigurilor în cascadă și rundelor sale gratuite. Desigur, acestea contribuie serios și la creditul tău! Și după câte ai văzut, are o rată de plată excelentă! Cool Jewels free poate fi jucat și de pe telefonul tău mobil. De fapt, experiența de joc poate fi chiar și mai bună. Este optimizat pentru ecranele mai mici și păstrează același spectacol grafic! Dacă această temă este pe placul tău, pe Joc Păcănele mai poți încerca și Diamond Strike gratis!

Alte sloturi


Amazing Stars
3.8/5 - 17 voturi
Sizzling Hot Quattro
4.1/5 - 42 voturi
Western Wilds
3.9/5 - 7 voturi
Pillars of Asgard
3.7/5 - 8 voturi
Jack Hammer
4.5/5 - 2 voturi
Hot Safari
4.2/5 - 5 voturi