WMS producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere și Fără Rulaj

Prinde Oferta Betano
ecran red flag fleet gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Red Flag Fleet

Producator

WMS

Rating

4.1/5 - 10 voturi

Păcănelele cu pirați sunt printre cele mai inedite, iar Red Flag Fleet gratis nu este o excepție. Cu acest joc captivant te îmbarci în aventura vieții tale! Red Flag Fleet online îți aduce multe comori, așa cum poți vedea și din versiunea demo de pe Joc Păcănele. Citește recenzia noastră pentru o mică introducere în lumea piraților! Aici mai poți descoperi și alte păcănele cu aceeași tematică, precum Captain Venture gratis!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,04% 6 role 192 Wild, Bonus Runde gratuite, Multiplicatori

Păcănele Red Flag Fleet gratis – cum joci?

Chiar de la prima vedere a Red Flag Fleet gratis, vei observa că acesta nu este un joc obișnuit. Are o structură neortodoxă cu 6 role, dar numărul de rânduri diferă. Acesta este crescător de la stânga spre dreapta, dându-i jocului un aspect de pâlnie. Prima rolă are 2 simboluri, a doua – 3, a treia – 4, a patra – 5, a cincea – 6, a șasea – 7.

Red Flag Fleet online WMS este un slot ce poate fi încercat și de novici, datorită modului de joc ușor de înțeles. Butoanele de redare rundă și stabilire pariu sunt expuse, iar din acest punct de vedere, funcționează la fel ca altele. Poți juca și automat. Selectează numărul de runde și câteva opțiuni avansate pentru oprirea rundelor automate.

Poți selecta numeroase mize, de la 0,40 fise la 100. Coeficientul RTP Red Flag Fleet online este 96,04%, o valoare medie a jocurilor de păcănele.

Red Flag Fleet online – unde joci pe bani reali?

Red Flag Fleet gratis poate fi jucat pe bani reali la Betano. Secțiunea de cazinou a acestora este extrem de dezvoltată, chiar dacă sunt mai mult cunoscuți pentru pariurile sportive.

În oferta lor întâlnești multe sloturi, inclusiv jocul de păcănele cu pirați Red Flag Fleet online. De asemenea, găsești și alte jocuri marca WMS Gaming. Poți încerca și 88 Fortunes, Medusa Megaways și A While on the Nile.

Promoțiile sunt și ele multe și atractive. Iar multe dintre ele sunt concentrate pe păcănele, jocurile noastre favorite. Poți să joci și să câștigi din două locuri – o dată la păcănele și încă o dată la promoție. Putem spune cu certitudine că pe Betano nu ai cum să te plictisești!

Despre Red Flag Fleet WMS

Tematica Red Flag Fleet gratis este cu și despre pirați. Găsești mai multe personaje, fiecare cu personalitatea și culoarea sa. Fundalul este superb, cu o corabie pe mare, iar undeva mai îndepărtare, se vede uscatul.

Jocul este creat de WMS Gaming, un nume care produce păcănele inedite. Structura jocului Red Flag Fleet demo este un argument bun pentru această afirmație.

Plățile se fac pe 192 de linii, iar o combinație câștigătoare se face din minim 3 simboluri similare. Datorită numărului ridicat de linii de plată, câștigurile vor fi dese. Plățile acestora sunt după cum urmează:

 • Femeia pirat cu pistolul: maxim 1.000 de fise;
 • Piratul asiatic: maxim 625;
 • Piratul cu butoiul: maxim 500;
 • Femeia pirat cu felinarul: maxim 375;
 • Femeia pirat cu cuțitul: maxim 200;
 • A: maxim 200;
 • K: maxim 175;
 • Q: maxim 150;
 • J: maxim 125.

Aceste plăți maxime sunt pentru 6 simboluri pe o linie de plată și pentru miza maximă.

Slotul Red Flag Fleet gratis – speciale

Testează și funcțiile speciale la Red Flag Fleet gratis! Nu sunt chiar foarte multe, dar sunt extrem de bănoase!

 • Simbolul Wild: are rolul de a substitui orice alte simbol, cu excepția simbolului Bonus. Este ilustrat prin logo-ul Red Flag Fleet gratis. Aduce plăți semnificative, până la 1.250 de fise.
 • Simbolul Bonus: reprezentat de corabie, aduce runde gratis. Dacă apare de 3 ori, vei primi 5 runde gratuite. Dacă apare de 4 ori, primești 12 runde bonus și 10x pariul total. Dacă apare de 5 ori, te vei bucura de 40 de runde gratis și 50x pariul total. Simbolul apare pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6.
 • Runde bonus: în timpul acestora, structura este inversată, iar plățile se fac de la dreapta la stânga. 2-3 role se transformă aleatoriu în simbol Wild. Funcția de runde gratuite Red Flag Fleet online se poate redeclanșa când joci rotirile bonus.

Concluzii

Slotul Red Flag Fleet gratis este genul de joc de care nu te saturi! Este plin de aventură și de câștiguri frumoase. Mai ales dacă reușești să declanșezi rotirile bonus, te vei putea bucura de plăți excelente datorită simbolurilor Wild. Mai mult decât atât, experiența de joc este una demnă de renumele piraților!

Poate fi jucat oriunde, pe PC sau chiar pe mobilul tău. Red Flag Fleet online este optimizat pentru toate dimensiunile ecranelor. Testează-l și tu pentru a te convinge de avantaje și încearcă și alte jocuri similare! Îți recomandăm și Five Pirates demo pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Lady of fortune
4.4/5 - 5 voturi
Wolf Legend Megaways
3.6/5 - 12 voturi
Pinata Fiesta
4.5/5 - 2 voturi
Sugar Cubes
3.5/5 - 13 voturi
Gods of Death
3.6/5 - 15 voturi
Sea of Pearls
5/5 - 2 voturi