Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Montezuma

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
logo slot montezuma gratis
montezuma

Apasă START pentru a începe
Montezuma

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Montezuma gratis este un slot plin de surprize. Este o adevărată plăcere să urmărești cum decurge jocul, iar câștigurile completează perfect experiența. Iată cum se joacă și mai ales, ce poți câștiga!

Montezuma gratis – testează experiența de joc

Jucând gratis te poți obișnui cu interfața și regulile. Simbolurile sunt desenate foarte detaliat și redau foarte bine atmosfera aztecă. Printre simbolurile din acest joc de pacanele online casino vei găsi măști, azteci, păsări și alte elemente pline de culoare.

Acest slot are o structură destul de simplă și un aer care duce spre jocurile clasice. Elementul surpriză este o roată de noroc care îți poate aduce între 3 și 25 de rotiri gratuite. În timpul rotirilor apar și multiplicatori, așa că  poți prinde câștiguri foarte mari. Rotirile se pot și reactiva, așa că te poți alege cu multe runde gratis.

Montezuma are o variație medie spre mare, așa că e posibil să aștepți ceva pentru un câștig mare. Câștigurile sunt însă foarte bune, iar răbdarea este răsplătită pe deplin.

Elementele speciale din acest slot

Simbolurile wild sunt reprezentate de o piramidă aztecă. Acestea pot lua locul oricăror alte simboluri, cu excepția celor de tip scatter. Simbolurile wild apar doar pe rolele 2 și 4.

Simbolurile scatter sunt reprezentate de roata de noroc. Roata îți poate aduce între 3 și 25 de rotiri gratuite. Aceste rotiri sunt însoțite și de multiplicatori, pentru a te ajuta să strângi câștiguri cât mai mari.

Jucând Montezuma gratuit vei putea exersa și vei putea înțelege mai bine cum funcționează.

Montezuma este creat de cei de la Williams și poate fi jucat atât de pe PC, cât și de pe tabletă sau telefon.

Joacă și tu gratis și distrează-te fără să plătești nimic! Ai jocul mereu la îndemână.

Atunci când vrei să joci pe miză reală poți, găsești jocul la Netbet. Profită și tu de oferta noastră de bonus și bucură-te de mai multe runde de joc!

Ia-ți Rotirile Gratuite