WMS producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
giants gold gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Giant’s Gold

Producator

WMS

Rating

Giant Gold este un joc de păcănele aparte, cu două seturi de role. Da, ai văzut bine. Ai două ecrane de joc și de două ori mai multă distracție. Giant Gold gratis este un slot de la WMS, un producător renumit pentru jocurile sale interactive și cu foarte multe elemente speciale. Să vedem ce e interesant la acest joc!

Giant Gold gratis – încearcă un joc cu 100 de linii de plată

Jocurile de păcănele online cu speciale pot avea foarte multe linii de plată. Jocul de față este un exemplu perfect. Cu 100 de linii, acesta oferă foarte multe șanse de câștig și adaugă un plus de adrenalină.

Jocul este inspirat de povestea Jack și vrejul de fasole, iar pe rolele de joc vei găsi personaje precum uriașul, vrejul, o femeie care stă pe vrej, o harpă, o vacă sau un sac cu bani.

Uriașul, vrejul și femeia sunt simboluri speciale, care se întind și ocupă mai multe poziții pe ecran. Vrejul este simbol wild, așa că poate lua locul altor simboluri (cu excepția celui scatter), pentru a te ajuta să formezi câștiguri. Simbolul scatter este oul de aur. Acesta apare doar pe rolele 1,3 și 5 (pe ambele ecrane). Dacă apare de cel puțin 3 ori, scatter-ul pornește runda bonus cu rotiri gratuite.  Poți câștiga până la 100 de rotiri gratuite, în timpul cărora câștigurile sunt dublate.

În ceea ce privește pariurile, poți plasa pariuri cu valori între 0.10 și 100.

Jocul are o variație medie și plătește destul de frecvent. Câștigurile cele mai mari se prind în timpul rundei bonus.

Giant Gold gratis este perfect pentru a testa jocul pe două ecrane. Cu simboluri care se întind, rotiri gratuite și 100 de linii de plată, șansele de câștig sunt foarte mari. Joacă și tu!

Pentru jocul pe miză reală, găsești slotul la Netbet. Ia-ți bonusul nostru pentru pacanele online casino cu 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite și joacă pe bani reali!

Alte sloturi


Kingdom of Legend
Queen of Rio
Donuts
Black Widow
Zeus II
Book of Magic