WMS producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Giant`s Gold gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Giant’s Gold

Producator

WMS

Rating

5/5 - 2 voturi

Giant’s Gold gratis este un joc cu totul și cu totul special. Este inedit atât din punct de vedere al tematicii, cât și al structurii. În acest text, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre Giant’s Gold slot: reguli, simboluri și funcții speciale. De asemenea, pe Joc Păcănele, ai șansa să înveți niște trucuri la păcănele extrem de utile! Le poți folosi pentru a-ți crește șansele de câștig, mai ales la jocurile mai complexe precum acesta.

Giant’s Gold gratis, un joc cu două seturi de role și multe câștiguri

Chiar de la prima vedere vei observa că Giant’s Gold gratis nu este un joc obișnuit. Are două seturi de role și nu una, așa cum se întâmplă de obicei. Giant’s Gold online are setul principal, cel obișnuit, cu o structură de 5 role și 4 rânduri. Al doilea set este setul colosal, care are tot 5 role, dar 12 rânduri.

Giant’s Gold slot folosește o temă inspirată din povestea Jack și Vrejul de Fasole. Vei găsi simboluri specifice, precum vrejul, Uriașul, o femeie, harpa, oul de aur, vaca și sacul cu bani. Mai găsești și simboluri clasice de cărți de joc: A, K, Q și J. Uriașul și femeia sunt simboluri extensibile, deci pictogramele pot apărea pe o rolă întreagă.

Jocul este creat de WMS, un furnizor cunoscut pentru păcănelele sale cu moduri de joc inedite. Rata de plată (coeficientul RTP) este foarte bun, de 96,21%. De aceea, mulți aleg să-l încerce și pe bani reali. Probabil crezi că Giant’s Gold slot nu este un joc pentru începători. Cele două seturi de role și funcțiile speciale pot părea dificil de înțeles de cineva fără experiență. Totuși, nu este așa! Vei avea nevoie doar de câteva rotiri pentru a deveni un maestru. 

Păcănele cu speciale Giant’s Gold: simboluri și plăți

Simbolurile la Giant’s Gold gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe ambele seturi de role. Are în total 100 de linii de plată, dar poți modifica numărul pentru a juca cu mai puține. Simbolurile au următoarele valori:

  • Femeia: până la 500 de credite;
  • Uriașul: până la 400;
  • Vaca: până la 300;
  • Gâsca, Harpa și Sacul cu bani: până la 200;
  • A, K, Q și J: până la 100.

Aceste valori sunt pentru 5 simboluri similare pe o linie de plată, folosind miza maximă. Numărul de credite pe care îl vei primi în timpul jocului propriu-zis poate să difere în funcție de acești factori.

Giant’s Gold slot: funcții speciale

În afară de plățile standard, la Giant’s Gold gratis poți profita și de funcțiile și simbolurile speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: ilustrat prin vrejul de fasole. Înlocuiește orice alt simbol cu excepția Feature. Aduce plăți de până la 1.000 de credite. Dacă se află pe o rolă întreagă în setul principal, se mută pe setul colosal și va ocupa integral orice rolă.
  • Simbolul Feature: reprezentat printr-un ou de aur. Poate apărea pe rolele 1, 3 și 5 la ambele seturi. Trebuie să apară pe cel puțin 3 role oriunde în seturi pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite. Poate aduce până la 100 de rotiri gratuite dacă apare de cel puțin 40 de ori.
  • Rotiri gratuite: în timpul acestor runde, setul colosal plătește cu un multiplicator x2.

Giant’s Gold gratis: cum joci?

Maniera de joc la Giant’s Gold gratis urmează aceleași principii ca orice alt joc de păcănele. Butoanele se află sub setul principal. În dreapta, găsești butonul „Spin”, reprezentat printr-o săgeată circulară. Atunci când îl apeși, vor porni ambele seturi de role.

În mijloc găsești butonul de setare pariu. Poți selecta o valoare prestabilită. Mai ai posibilitatea să setezi pariul cu butoanele „+” și „-”. Acesta este pariul per 2 linii de plată. Deasupra, poți selecta și numărul de linii de plată dorit: 100, 80, 60, 40 și 20.

Poți încerca modul de joc automat și de asemenea, poți vedea câteva informații despre simboluri și plăți. Pentru acestea, ai la dispoziție butoanele din stânga.

Concluzii

Giant’s Gold gratis este genul de joc ce te va încânta de la primele rotiri. Structura sa inedită și tema care îți aduce aminte de copilărie te vor face să-l joci și pe bani reali. Îl poți juca la NetBet, după ce ți-ai făcut un cont. Procesul este simplu, iar cazinoul online oferă multe avantaje. Citește recenzia NetBet pe Joc Păcănele pentru a afla mai multe!

Alte sloturi


Aztec Glory
3.7/5 - 8 voturi
Kassius Invictus Armis
3/5 - 4 voturi
Sweet Bonanza
4/5 - 135 voturi
Mustang Gold
4.3/5 - 6 voturi
Pumpkin Smash
2.5/5 - 2 voturi
20 Joker Reels
3.7/5 - 28 voturi