EGT producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
witches charm gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Witches Charm

Producator

EGT

Rating

4.2/5 - 8 voturi

Dacă legendele cu vrăjitoare reprezintă o pasiune, atunci trebuie să încerci jocul de păcănele online Witches’ Charm gratis! Este un joc simplu, dar extrem de interesant datorită tematicii și al câștigurilor sale! În acest text, vom discuta mai multe despre slot și îți vom prezenta plățile, simbolurile, funcțiile speciale și regulile. Dacă ți-a plăcut, mai poți încerca și ale jocuri EGT gratis pe Joc Păcănele!

Păcănele online Witches’ Charm gratis, jocul care te va fermeca

La o simplă privire a jocului de păcănele online Witches’ Charm gratis, vei observa multe simboluri tematice și o grafică ce este inspirată din lumea vrăjitoarelor. Se găsesc multe elemente fantastice și simboluri precum vrăjitoare, bufnițe, pisici negre, globuri de cristal, ceaune și altele.

Structura slotului rămâne însă una clasică, cu 5 role și 3 rânduri. EGT, creatorul slotului, obișnuiește să păstreze structura și modul de joc tradiționale, însă lasă frâu liber imaginației atunci când vine vorba despre teme. Este așadar un joc perfect atât pentru jucătorii începători, care doresc să învețe abecedarul sloturilor și să se distreze cu o tematică spectaculoasă, cât și pentru cei experimentați care preferă să nu se complice și să joace funcțiile deja cunoscute ale jocurilor de păcănele.

De asemenea, la Witches’ Charm poți câștiga sume frumoase, având în vedere că rata de plată (coeficientul RTP) este de 95,97%. Acesta este un slot cu dublaje care te va ajuta să-ți mărești considerabil sumele câștigate, dar despre acest aspect vom vorbi în altă secțiune a articolului.

Witches’ Charm EGT: simboluri și plăți

La păcănele online Witches’ Charm gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă există cel puțin 3 simboluri (sau 2 în unele cazuri) pe cele maxim 15 linii de plată. Poți opta pentru mai puține linii de câștig: 10, 7, 5 sau una singură. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Vrăjitoarele: până la 15.000 de credite. Se plătesc și atunci când apar doar 2 simboluri pe linie;
  • Ceaunul: până la 8.000;
  • Bufnița și Pisica neagră: până la 5.000;
  • A și K: până la 2.500;
  • Q, J și 10: până la 2.000;
  • 9: până la 2.000. Se plătește și când apare de 2 ori pe linie.

Păcănele Witches’ Charm demo: funcții speciale

Jocul de păcănele online Witches’ Charm gratis are mai multe funcții și simboluri speciale care te vor ajuta să câștigi sume mari.

  • Simbolul Wild: reprezentat printr-un glob de cristal, înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter. Atunci când substituie, dublează câștigul liniei. Se plătește până la 200.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: apare oriunde pe role și 3 sau mai multe simboluri declanșează 15 rotiri gratuite cu un multiplicator x3. Se poate redeclanșa și aduce până la 150.000 de credite.
  • Funcția Gamble: se declanșează după fiecare rundă câștigătoare și poate dubla suma câștigată dacă ghicești culoarea cărții de joc aleasă aleatoriu.
  • Jackpot progresiv: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi puse la bătaie.

Păcănele online Witches’ Charm gratis: cum joci?

Modul de joc este extrem de simplu la păcănele online Witches’ Charm gratis. În partea de jos a ecranului, găsești cele 5 mize pe care le poți juca. Acestea reprezintă și butoanele cu care pornești runda cu pariul aferent. Dacă dorești să joci automat, sub balanță găsești butonul portocaliu.

Lângă acesta, se găsește și butonul de informații, de unde afli mai multe despre joc. În partea din dreapta va fi afișat câștigul, iar sub acesta, butonul Gamble care va deschide o fereastră de unde vei alege culoarea cărții de joc. În coloanele din stânga și dreapta rolelor, poți seta numărul de linii pe care îl dorești. El este setat de la început pe 15 linii, dar poți schimba oricând.

Concluzii

Jocul de păcănele gratis Witches’ Charm este interesant atât din punctul de vedere al tematicii, cât și al câștigurilor. Este simplu de jucat, cu câteva funcții speciale care nu solicită niciun mare efort din partea ta. Încearcă-l și tu pe Joc Păcănele și revino pentru mai multe păcănele demo spectaculoase!

Alte sloturi


Celtic Spirit Deluxe
2.9/5 - 11 voturi
Katana
4.1/5 - 8 voturi
Asgard Warriors
5/5 - 1 voturi
Mega Burning Wins
3.9/5 - 15 voturi
Chip Spin
3.8/5 - 16 voturi
Red Hot 20
3.3/5 - 15 voturi