EGT producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
witches charm gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Witches Charm

Producator

EGT

Rating

4.3/5 - 9 voturi

Dacă legendele cu vrăjitoare reprezintă o pasiune, atunci trebuie să încerci jocul de păcănele online Witches’ Charm gratis! Este un joc simplu, dar extrem de interesant datorită tematicii și al câștigurilor sale! În acest text, vom discuta mai multe despre slot și îți vom prezenta plățile, simbolurile, funcțiile speciale și regulile. Dacă ți-a plăcut, mai poți încerca și alte jocuri EGT gratis pe Joc Păcănele!

Păcănele online Witches’ Charm gratis, jocul care te va fermeca

La o simplă privire a jocului de păcănele online Witches’ Charm gratis, vei observa multe simboluri tematice și o grafică ce este inspirată din lumea vrăjitoarelor. Se găsesc multe elemente fantastice și simboluri precum vrăjitoare, bufnițe, pisici negre, globuri de cristal, ceaune și altele.

Structura slotului rămâne însă una clasică, cu 5 role și 3 rânduri. EGT, creatorul slotului, obișnuiește să păstreze structura și modul de joc tradiționale, însă lasă frâu liber imaginației atunci când vine vorba despre teme. Este așadar un joc perfect atât pentru jucătorii începători, care doresc să învețe abecedarul sloturilor și să se distreze cu o tematică spectaculoasă, cât și pentru cei experimentați care preferă să nu se complice și să joace funcțiile deja cunoscute ale jocurilor de păcănele. La fel va fi și în cazul Book of Magic gratis, tot un joc EGT.

De asemenea, la Witches’ Charm poți câștiga sume frumoase, având în vedere că rata de plată (coeficientul RTP) este de 95,97%. Acesta este un slot cu dublaje care te va ajuta să-ți mărești considerabil sumele câștigate, dar despre acest aspect vom vorbi în altă secțiune a articolului. Venind vorba de aceste aspecte, nu trebuie să uităm de volatilitate. Pentru această păcănea, este considerată a fi scăzută. Acest lucru înseamnă că nu vor fi foarte multe fluctuații la nivelul plăților. Practic, vei avea parte de un joc destul de liniștit.

Witches’ Charm EGT: simboluri și plăți

La păcănele online Witches’ Charm gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă există cel puțin 3 simboluri (sau 2 în unele cazuri) pe cele maxim 15 linii de plată. De asemenea, acestea au un rol foarte important, redând la nivel vizual tematica păcănelei. Ei bine, după cum poți vedea, este valabil și în cazul de față. Pe lângă asta, simbolurile îți pot oferi și câștiguri considerabile, dacă vei avea pe role combinațiile potrivite. Așadar, îți vom prezenta cum plătesc simbolurile din Witches’ Charm slot. Hai să vedem!

 • Vrăjitoarele: până la 15.000 de credite. Se plătesc și atunci când apar doar 2 simboluri pe linie;
 • Ceaunul: până la 8.000;
 • Bufnița și Pisica neagră: până la 5.000;
 • A și K: până la 2.500;
 • Q, J și 10: până la 2.000;
 • 9: până la 2.000. Se plătește și când apare de 2 ori pe linie.

Păcănele Witches’ Charm demo: funcții speciale

După cum știi, păcănelele cu speciale sunt foarte apreciate de către pasionații de jocuri de noroc. Tocmai de aceea, considerăm că această secțiune este una interesantă pentru tine.  Așadar, jocul de păcănele online Witches’ Charm gratis are mai multe funcții și simboluri speciale care te vor ajuta să câștigi sume mari. Hai să vedem care sunt acestea și cum acționează fiecare!

 • Simbolul Wild: reprezentat printr-un glob de cristal, înlocuiește orice alt simbol cu excepția Scatter. Atunci când substituie, dublează câștigul liniei. Se plătește până la 200.000 de credite.
 • Simbolul Scatter: apare oriunde pe role și 3 sau mai multe simboluri declanșează 15 rotiri gratuite cu un multiplicator x3. Se poate redeclanșa și aduce până la 150.000 de credite.
 • Funcția Gamble: se declanșează după fiecare rundă câștigătoare și poate dubla suma câștigată dacă ghicești culoarea cărții de joc aleasă aleatoriu.
 • Jackpot progresiv: se declanșează aleatoriu și poți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi puse la bătaie.

Păcănele online Witches’ Charm gratis: cum joci?

Modul de joc este extrem de simplu la păcănele online Witches’ Charm gratis. În partea de jos a ecranului, găsești cele 5 mize pe care le poți juca. Acestea reprezintă și butoanele cu care pornești runda cu pariul aferent. Dacă dorești să joci automat, sub balanță găsești butonul portocaliu, ca la toate păcănelele EGT, inclusiv Coral Island gratis.

Lângă acesta, se găsește și butonul de informații, de unde afli mai multe despre joc. În partea din dreapta va fi afișat câștigul, iar sub acesta, butonul Gamble care va deschide o fereastră de unde vei alege culoarea cărții de joc. În coloanele din stânga și dreapta rolelor, poți seta numărul de linii pe care îl dorești. El este setat de la început pe 15 linii, dar poți schimba oricând.

Unde poți juca Witches’ Charm online pe bani reali?

Jucând Witches’ Charm gratis pe Joc Păcănele, vei avea ocazia să descoperi toate caracteristicile acesteia. De asemenea, jucând doar de distracție, vei putea dezvolta anumite strategii care să te ajute la câștig. Dintr-un anumit punct este posibil să îți dorești mai mult, ceea ce este perfect normal. Acest „mai mult” poate însemna jocul pe bani reali. Păcănelele EGT sunt foarte populare la noi în țară, așa că vei avea numeroase variante la dispoziție.  Așadar, în cele ce urmează îți vom prezenta o listă cu cazinourile unde vei putea juca Witches’ Charm online, pe bani reali. 

 • Mr Bit;
 • MaxBet;
 • Conti Cazino;
 • Winner;
 • Superbet;
 • 888 Casino;
 • Fortuna;
 • Mozzart.

Concluzii

Jocul de păcănele Witches’ Charm gratis este interesant atât din punctul de vedere al tematicii, cât și al câștigurilor. Este simplu de jucat, cu câteva funcții speciale care nu solicită niciun mare efort din partea ta. Încearcă-l și tu pe Joc Păcănele și revino pentru mai multe păcănele demo spectaculoase!

Alte sloturi


Mystic Pyramid
3.8/5 - 5 voturi
Mega Moolah
5/5 - 1 voturi
Amazons’ Battle
4.1/5 - 209 voturi
Divine Fortune
4.1/5 - 7 voturi
Heart of Rio
3.5/5 - 15 voturi
Pirate Gold
3.7/5 - 4 voturi