EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
witches charm gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Witches Charm

Producator

EGT

Rating

Vrăjitoarele îți poartă noroc în jocul de păcănele Witches Charm. Acest joc de la EGT are rotiri gratuite, simboluri wild și plăți foarte bune.

Witches Charm gratis – testează un slot cu elemente fantastice

Dacă îți plac poveștile cu vrăjitoare, mister și femei frumoase, atunci Witches Charm este pentru tine. Jocul creat de EGT are simboluri foarte captivante, iar plățile sunt pe măsură. Vrăjitoarele plătesc cel mai bine, cu până la 750 de monede pentru o serie de 5. Urmează apoi cazanul cu poțiunea magică, cu până la 400 de monede. Simbolurile mai includ o pisică, o bufniță și semne de cărți de joc.

Jocul are și două simboluri speciale: un simbol wild (un glob de cristal) și unul scatter (o casă). Simbolul wild îl poate înlocui pe oricare altul. Atunci când simbolul wild ajută la completarea unei linii, câștigul este mai mare. Simbolul scatter este cel care aduce runda bonus cu 15 rotiri gratuite.  Poți vedea lista întreagă cu simbolurile și valorile acestora în tabela de plată. Apasă butonul i pentru a o vedea.

Jocul are 15 linii de plată fixe. Pentru a-ți seta pariurile, selectează numărul de credite (de la 1 la 3) și valoarea pariului (15, 30, 75, 150, 300). După cum ne-am obișnuit la jocurile EGT, jocul începe când apeși pe butonul cu valoarea pariurilor. Nu există un buton Spin sau Start.

În acest joc de păcănele ai la dispoziție și funcția gamble în care trebuie să ghicești culoarea unei cărți.

4 jackpoturi progresive

Fiind creat de EGT, jocul are 4 jackpoturi progresive ce pot fi câștigate aleatoriu. Le poți vedea în partea de sus a ecranului. Atunci când câștigi un jackpot, vei primi un mesaj și vor apărea pe ecran 12 cărți. Va trebui să întorci una câte una, până când prinzi 3 de același tip. Tipul acestor cărți îți va arăta și jackpotul pe care l-ai câștigat (există câte un jackpot pentru fiecare semn de carte).

Witches Charm Gratis este un joc de păcănele foarte captivant, pe care vei dori să îl tot joci.

Profită de bonusul nostru la Maxbet și joacă mai multe runde pe bani reali. Cu bonusul nostru primești 100 RON gratis fără depunere și 250% până la 1800 RON. Ia-ți bonusul apăsând pe oferta din dreapta-sus din această pagină!

Pentru mai multe bonusuri intră în pagina de păcănele online casino!

Alte sloturi


Amazon’s Battle
Guns and Roses
Temple of Nudges
Pearls of India
Katana
Retro Reels