Unicorn Legend

Autor: Diana

Actualizat: 12 decembrie 2023

unicorn legend gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
unicorn legend gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
13 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.5/5 – (2 votes)
Categorie
ContiCazino Online
Bonus Cu Depunere

Până La 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

4.5/5 – (2 votes)

Legenda spune că cel care va vedea unicorni va primi bogății nemaivăzute. Cu Unicorn Legend gratis, un joc cu unicorni gratis produs de NextGen Gaming, poveștile devin realitate. Acest joc de păcănele cu design mitic te cucerește de prima dată când îl deschizi cu simbolurile sale în culori ce emană mister, cu coloana sonoră deosebită și, desigur, cu caracteristicile sale speciale.

Vom vorbi de toate atuurile jocului de păcănele Unicorn Legend free în cele ce urmează. Dacă ești însă începător în jocul de păcănele, îți recomandăm ca, înainte de a da startul distracției, să citești despre păcănele și să afli mai multe despre cât este vorba de șansă în aceste jocuri de casino și cât este vorba de strategie.

Unicorn Legend gratis, o vânătoare de câștiguri

Așa cum am spus și anterior, se spune că cine vede unicorni se va îmbogăți. Aceasta este și ideea de bază a păcănelelor Unicorn Legend gratis: să te provoace să te aventurezi după aceste animale mitice, pe care trebuie să le capturezi (cu privirea). Și, de fiecare dată când vei zări un unicorn, vei fi răsplătit pe măsură! Un alt joc de păcănele de la noi de pe site unde vei avea parte de plăți pe măsură este Lucky Lady Charm demo.

Păcănelele Unicorn Legend free au fost create special pentru a fi jucate de pe orice dispozitiv. Așadar, poți pătrunde în această lume magică inclusiv de pe telefon sau tabletă, oricând dorești să evadezi din rutina zilnică. În ceea ce privește designul, Unicorn Legend gratis îmbină armonios simbolurile cu aspect mitic cu cele clasice de cărți de joc (9, 10, J, Q, K și A). Toate simbolurile sunt afișate pe un fundal ales cu atenție, care conturează mai mult frumusețea slotului și te ajută să rămâi concentrat pe ce contează: vânarea unicornilor (câștigurilor).

Caracteristici generale păcănele Unicorn Legend free

Jocul de păcănele Unicorn Legend gratis este unul simplu, cu 3 rânduri și 5 role. Are un RTP avantajos, de 95,37%, și un număr de 25 de linii de plată, ajustabile. Simbolurile sale cele mai generoase sunt:

  • Zânele: dacă prinzi 5 zâne pe role câștigi 2000 de monede;
  • Castelele: dacă prinzi 5 castele câștigi 1000 de monede;
  • Bufnițele și florile magice: dacă prinzi 5 câștigi 500 de monede.

Și restul simbolurilor plătesc bine. A și K plătesc până la 200 de monede, Q și J până la 125 de monede, iar 9 și 10 până la 100 de monede. Toate bune, nu-i așa?

Caracteristici speciale păcănele Unicorn Legend online

Acum urmează să vorbim și despre simbolurile speciale și funcțiile bonus din Unicorn Legend gratis. În primul rând, trebuie să menționăm faptul că cel mai valoros simbol al slotului este unicornul. Acesta, când se va afla pe rolele 2, 3 și 4, va înlocui toate simbolurile, exceptând cel Scatter, și va aduce multe rotiri gratis. Iar rotirile bonus aduc, de regulă, super câștiguri. În timpul rundelor bonus câștigurile sunt multiplicate!

Simbolul Scatter în acest joc cu unicorni gratis este și el valoros. Este reprezentat de emblemă, iar când aceasta va apărea de 5 ori pe ecran vei primi 200 de monede. Doar acest simbol plătește în orice direcție, restul plătesc de la stânga la dreapta.

Cum joci Unicorn Legend gratis?

Pentru a te bucura pe deplin de experiența jocului cu unicorni Unicorn Legend gratis trebuie ca mai întâi să te familiarizezi cu meniul acestuia. Așadar, de îndată ce dai Joacă Gratis vei vedea în partea de jos a ecranului următoarele:

  • Info: este butonul ce te duce către tabelul cu plăți, caracteristici speciale ale jocului de păcănele etc.;
  • Autoplay: este butonul ce îți permite să setezi numărul de runde automate, astfel încât să nu mai stai să dai tu Spin de fiecare dată;
  • Setarea pariului: poți seta un număr de până la 25 de linii de plată și valoarea monedelor, de la 0.01 la 5.

Tot în partea de jos a ecranului ai balanța contului și valoarea pariului total. În ceea ce o privește pe aceasta din urmă, vezi că se calculează după formula număr de linii de plată x valoarea monedelor. Deci, dacă ai ales monede de 0.5 și 25 de linii de plată, vei avea un pariu total de 12.50.

Lângă butonul de Spin vei vedea că apare Gamble. Aceasta este o funcție specială a păcănelelor Unicorn Legend gratis. Cu ajutorul ei vei putea să îți mărești câștigurile (sau, dacă nu ai ghicit corect, să le pierzi): trebuie să selectezi culoarea cărții de joc, iar dacă o nimerești, toate bune!

Concluzii

Îți mulțumim că ai rămas alături de noi până la final și sperăm să-ți placă acest joc de păcănele NextGen și să-ți aducă cât mai multe victorii. Dacă Unicorn Legend gratis nu este chiar pe placul tău, testează alte sloturi free. De exemplu, recent am scris un articol despre păcănele gratis cu coroane. Citește-l și testează toate jocurile prezentate, apoi declară învingătorul. Spor la Spinuri cu noroc!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Gates of Olympus
3.6/5 – (217 votes)
Red Tiger
Dragon’s Fire Megaways
4/5 – (2 votes)
BF Games
Royal Crown
3.8/5 – (27 votes)
Push Gaming
Giga Jar
5/5 – (1 vote)
Autor