Tree of Riches

Tree of Riches demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Tree of Riches demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
22 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (2 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Multiplicatori
Structură
3×3
Linii de plată
1
RTP
96.52%
Simboluri
Sacul albastru, roșu și verde
Data lansării
OCtombrie 2019
winboss logo
Bonus Cu Rotiri

50 Rotiri Gratuite La Păcănele Pragmatic

3/5 – (2 votes)

Tree of Riches demo este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi realizate de Pragmatic Play. Jocul cu temă asiatică oferă plăți excelente cu ajutorul câtorva simboluri, fiind vorba atât despre cele de bază, cât și despre speciale. Grafica sa este însă excelentă, așa cum te-ai aștepta de la orice joc al acestui furnizor. Află tot ce trebuie să știi despre Tree of Riches free și descoperă și alte păcănele din această categorie. Pe Joc Păcănele, poți să joci și Wonder Tree EGT, un alt aparat asemănător și cel puțin la fel de distractiv.

Despre păcănele Tree of Riches demo

Tree of Riches demo surprinde prin simplitatea lui. Are numai trei role, iar pe o singură rolă, poate avea numai un simbol. Pot apărea și două simboluri, dar acestea nu aduc vreun plus. 

Aspectul este unul plăcut, care te stimulează la joc. Jocul este ornat cu motive asiatice, iar deasupra rolelor, vezi însuși Copacul Bogăției. Este un bonsai plin cu medalioane din aur. După cum vei vedea într-un alt capitol al recenziei, acesta nu are numai un simplu rol decorativ. Tot în partea de sus, vei vedea plățile simbolurilor. Sunt numai 4 simboluri, dintre care 3 saci cu medalioane. Aceștia au culorile roșu, verde și albastru. Al patrulea simbol este un copac auriu, iar acesta aduce cele mai mari plăți.

Tree of Riches gratis nu are muzică ambientală, dar scoate mai multe sunete atunci când rotești rolele și câștigi. Iar dacă ești fan jocuri cu tema bogăției, încearcă și Book of Riches Deluxe online.

Păcănele Tree of Riches gratis – cum joci?

Ca să te joci Tree of Riches demo, trebuie să setezi pariul dorit și să pornești o rundă. În principiu, modul de joc nu diferă indiferent de dispozitivul folosit. Există totuși mici diferențe între versiunea de laptop/desktop și cea de mobil/tabletă. Vom enunța aceste diferențe acolo unde apar, în cele ce urmează:

 • Pentru stabilirea pariului, apasă pe butoanele – și + în versiunea de calculator și pe butonul cu monede în versiunea de mobil. Poți să setezi monedele per linie, valoarea fiselor, dar și pariul total care le înglobează pe cele două.
 • Apasă/dă click în zona bet/credit să schimbi afișarea în monede sau în bani.
 • Pornește runda cu butonul de spin reprezentat prin săgeți circulare. Pe calculator, poți să joci și cu ENTER sau SPACE.
 • Joacă automat cu butonul ”autoplay” pe calculator sau cu butonul mic din stânga sus pe mobil. Poți să setezi numărul de rotiri dorit și poți să stabilești și rapiditatea rolelor: rotire rapidă sau turbo.
 • Butonul „i” deschide secțiunea de reguli joc, plăți și funcții de joc.
 • Butonul cu trei linii paralele este secțiunea care conține câteva setări. Și de aici poți să stabilești modul de joc rapid. Poți să optezi pentru modul economic – acesta este important mai ales pe mobil, atunci când vrei să conservi viața bateriei.

Tree of Riches demo – plăți și simboluri

Tree of Riches demo plătește numai cu o singură linie de câștig. Totuși, RTP-ul este peste medie, de 96.52%. Volatilitatea este ridicată, dar nu atât de mult precum la multe păcănele Pragmatic Play. Jocul plătește destul de rar, dar plățile sunt de la foarte bune în sus. Simbolurile plătesc la combinații de 3 pe linia de câștig. Acestea au următoarele valori la miza maximă de 10 fise:

 • Sacul roșu: plătește până la 880 fise;
 • Sacul albastru: plătește până la 580;
 • Sacul verde: plătește până la 280.
 • Orice combinație dintre cele 3: plătește până la 50.

Astfel, trebuie doar ca simbolurile să pice pe mijlocul rolei ca să aducă plăți. Acest lucru se întâmplă destul de des, după cum vei observa din câteva spinuri.

Tree of Riches slot – caracteristici speciale

Tree of Riches demo are simboluri și funcții speciale care îți pot aduce plăți de până la 2.800x miza. Să vedem despre ce e vorba:

 • Simbolul Wild: este ilustrat prin Copacul de Aur. Substituie simbolurile Sac pe linia de plată.
 • Multiplicatori de câștig: atunci când un simbol Copac de Aur plătește, medalioanele merg în bonsaiul mare. Acesta, la rândul lui, poate alege să plătească un multiplicator de câștig 5x, 8x sau 10x. Dar este posibil să nu plătească niciunul și să primești numai plata aferentă simbolurilor câștigătoare.
 • Respin: se declanșează dacă două simboluri Wild aterizează în mijlocul rolelor dar nu generează plată. Va avea loc o reînvârtire a rolei libere, fără simbol. Astfel, mai ai o șansă la câștig.

Slotul Tree of Riches demo aduce câștiguri frumoase, la fel și Tidal Riches gratis. Delectează-te și cu acesta pe Joc Păcănele!

Concluzii

Tree of Riches demo este un joc ideal pentru cei care preferă aparatele simple. Cu doar o linie de plată, știi mereu unde trebuie să te uiți pentru câștiguri. Are și o temă extrem de interesantă, care joacă un rol în câștiguri. Vezi ce multiplicatori de câștig îți poate aduce Copacul Bogăției în această versiune demo. 

Repetă experiența câștigurilor colosale și pe bani reali. Joacă Tree of Riches online, alături de alte jocuri în portofoliul de păcănele Winboss!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Rings of Fortune
4.7/5 – (3 votes)
NetEnt
The Phantom’s Curse
4/5 – (2 votes)
Push Gaming
Giga Jar
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Star Pirates Code
3/5 – (1 vote)