Novomatic producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Păcănele Tidal Riches

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Tidal Riches

Producator

Novomatic

Rating

4.5/5 - 4 voturi

Descoperă bogățiile lumii acvatice cu Tidal Riches gratis! Acest joc de păcănele este special din toate punctele de vedere. Citește recenzia noastră pentru a te convinge de acest lucru! În afară de Tidal Riches slot, pe Joc Păcănele mai poți încerca multe alte jocuri. Explorează colecția noastră de păcănele cu speciale pentru a testa cele mai bune aparate!

Tidal Riches gratis, un joc interactiv cu un mod de funcționare unic

Chiar de la primele runde cu Tidal Riches gratis vei vedea că este un joc cu adevărat special. Desigur, grafica superbă iese și ea în evidență, alături de caracatiță, asistentul tău. Structura de început este de 5 coloane și 3 rânduri, dar aceasta se poate modifica. Pot fi adăugate o coloană în plus și încă 2 rânduri. Acest lucru se face în anumite condiții despre care vom discuta într-o secțiune specială.

Jocul nu are role propriu-zise, ci simbolurile aterizează pe ecran ca la jocuri precum Candy Crush. Simbolurile câștigătoare dispar, făcând loc altora care se pot vedea în ceață. Odată cu creșterea nivelului apei, crește și numărul de rânduri. La câștig, animațiile sunt excelente, și vei avea parte de multe animații!

Tidal Riches online este creat de Novomatic, un nume celebru în industrie. Dezvoltatorii sunt cunoscuți pentru inovație, iar jocul de față nu duce lipsă de așa ceva! Cât despre câștiguri, așteaptă-te la o plată excelentă. Rata de câștig teoretic (coeficientul RTP) este de 95,25%, suficient pentru a fi jucat și pe bani reali.

Păcănele Tidal Riches: simboluri și plăți

Simbolurile Tidal Riches gratis se plătesc de la stânga la dreapta în jocul standard. Se plătesc și de la dreapta la stânga atunci când se adaugă a șasea coloană. Plățile simbolurilor sunt următoarele:

 • Delfinul: până la 120 de credite;
 • Caracatița: până la 100;
 • Țestoasa: până la 80;
 • Peștele-arici: până la 60;
 • Peștele: până la 40;
 • A, K, Q, J și 10: până 4.

Tidal riches Novomatic are 20 de linii de plată. Numărul poate crește până la 50 dacă se adaugă cele două rânduri și a șasea coloană.

Tidal Riches demo: funcții speciale

La Tidal Riches gratis poți testa și funcții speciale, care, așa cum îți poți da seama, nu sunt puține:

 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului Treasure.
 • Simbolul Treasure: explodează și arată simboluri similare. Apare doar în timpul rotirilor gratuite.
 • Reel Drops: funcția Reel Drops se activează după fiecare câștig. Simbolurile câștigătoare dispar și altele le iau locul. Procesul continuă până când nu mai sunt combinații câștigătoare.
 • Arrow Trail: o săgeată duce la extinderea ecranului la 6×3 și plătește în ambele direcții pe 20 de linii de plată. La a doua săgeată se adaugă un rând, se plătește în ambele direcții și are 40 de linii de plată. A treia săgeată extinde ecranul la structura maximă de 6×5. Plătește în ambele direcții pe 50 de linii de plată. De la a patra săgeată se acordă 5 runde gratuite.
 • Runde gratuite: în timpul rotirilor gratuite poți câștiga alte rotiri gratuite cu ajutorul Arrow Trail.
 • Hi Roller: poți selecta modul de joc Hi Roller. Are plată mai mare și la Gold, Arrow Trail nu se resetează după runde fără câștig.
 • Gamble: se activează după fiecare rundă câștigătoare. Îți poți dubla câștigul dacă ghicești culoarea cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet.

Tidal Riches gratis: cum joci?

Chiar dacă poate părea complicat cu atâtea funcții speciale, modul de joc la Tidal Riches gratis este simplu. Toate butoanele necesare jocului se află în partea de jos. Poți juca manual sau automat. Setarea mizei se face cu butoanele „-” și „+”. 

Ai la dispoziție și butonul de informații. Este ideal pentru a afla cât mai multe despre plățile și funcțiile jocului. Dintr-un buton, poți selecta modul standard sau Hi Roller. La acesta, poți selecta Silver sau Gold.

Concluzii

Tidal Riches gratis oferă o experiență inedită în păcănelele online. Nu este un joc obișnuit, dar suntem siguri că îl vei îndrăgi de la primele runde. Are multe funcții speciale de care trebuie să ții cont, dar poate fi jucat și de îndepători. Dacă păcănelele cu temă acvatică sunt pe gustul tău, îți recomandăm să încerci și Lord of the Ocean gratis!

Alte sloturi


Aviator
4.3/5 - 16 voturi
Temple of Secrets
4.3/5 - 15 voturi
Lucky Dragons
4/5 - 28 voturi
Book of Ra Mystic Fortunes
4/5 - 66 voturi
King Solomon’s Mines
4/5 - 7 voturi
Genie Mega Reels
4.2/5 - 6 voturi