Novomatic producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
lord of the ocean slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Lord of the ocean

Producator

Novomatic

Rating

Sezonul cald e destulde departe, dar, cu toate acestea, ne gândim tot timpul la plaje însorite și la valurile mării. Un videoslot Novomatic ne-a sărit în ochi în ultima vreme. Lord of the Ocean online vine să ne încânte cu cinci role și zece linii de plată. Return to Player Rate-ul este unul care ne face să ne gândim la câștiguri formidabile. El ajunge la 95.12%.

Pentru cine nu știe, Novomatic produce jocuri în special pentru Admiral. Totuși, poți juca acest joc și la Maxbet, unul din cazinourile de top de pe piață. Pentru cunoscătorii domeniului păcănelelor (și suntem siguri că te numeri printre ei), acest joc aduce sentimentul pe care l-au trait cu experiența Book of Ra deluxe. Dacă ești fan al misterelor și al scufundărilor, atunci Jocul celor de la Novomatic este cea mai bună variantă este cea mai bună variantă.

Cu ce ne așteaptă Lord of the Ocean gratis

Avem de a face cu o grafică foarte bună în cadrul acestui joc și mai ales imaginile de aici reușesc să redea sentimental adâncurilor mărilor. Un rol aparte au simbolurile majore din acest joc, a căror importanță e critică în desfășurarea jocului. Avem în primul rând statuia lui Poseidon, care este acoperită de mușchi, dar și două personaje, unul feminin și altul masculin.

Mai există și simboluri minore în jocul The Lord of ht Ocean gratis, cum ar fi simbolurile de la cărțile de joc. Nu putem neglija nici simbolul auriu foarte ornamentat, care funcționează atât ca scatter, cât și ca wild în acest joc.

Variante special în acest joc

Ai șansa de a avea acces la rotiri gratuite în cadrul  Lord of the Ocean online. Ele apar atunci când descoperi 3 scattere oriunde pe role. Cele trei simboluri special îți vor genera 10 free spins, pe care să le folosești în continuare. Tot în acest joc vei putea testa și funcția Gamble, unde mergi pe dublarea câștigului. Negru sau roșu? Tu ce crezi?

Pentru a juca pe miză reală, alege unul din bonusurile de la Maxbet, Admiral, Unibet sau Vlad Cazino. Poți profita de 100 RON fără depunere la Maxbet, 100 RON și 50 de rotiri gratuite fără depunere la Admiral și alte bonusuri atractive. Alege și tu jocuri de păcănele pe bani reali fără depozit!

În pagina înregistrare cazinouri online poți vedea cum deschizi un cont la acești operatori.

Alte sloturi


Spellcast
Platoon Wild
Pearl of the Orient
5 Dazzling Hot
Crazy Monkey
Koi Princess