GAMING1 producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Krackener’z demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Krackener’z

Producator

GAMING1

Rating

3.2/5 - 6 voturi

Astăzi discutăm despre Krackener’z gratis, un joc de păcănele interesant, cu personaje și mai interesante. Participă la aventura animalelor pirați care încearcă să vâneze krakenul ce le tot scufundă corăbiile! Pentru o altă aventură cu pirați, îți recomandăm și Wild Plunder slot free pe Joc Păcănele. Aici joci gratuit, fără înregistrare și fără download, de pe calculator sau telefon. 

Cum joci Krackener’z gratis?

De obicei e dificil și foarte periculos să vânezi monștri subacvatici, din corabia aflată pe marea cea instabilă. Jocul Krackener’z gratis este însă simplu, în ciuda poveștii pe care ne-o prezintă, în mod colorat și amuzant, pe role. Hai să vedem ce trebuie să faci pentru a juca!

 • Stabilește pariul pe care îl vrei cu ajutorul săgeților. Pariul total poate fi de la 0,80 la 100 de fise.
 • După ce ai ales un pariu, învârte timona apăsând pe butonul „Rotire”, iar jocul Krackener’z slot va începe.
 • Joacă și automat cu butonul „Auto”. Stabilește numărul de rotiri și alege câțiva parametri de la opțiuni avansate. Acestea sunt limite de pierdere sau de câștig individual.
 • Deschide pagina cu informații a jocului din butonul „?”. Citește și vezi cum să învingi monstrul și să obții super victorii!
 • Câștigul este afișat în colțul din dreapta jos, iar creditul în stânga acestuia.

Așadar, din câteva mișcări vei putea începe distracția cu păcănele Krackener’z free. Aceasta nu trebuie însă să se termine la jocul de față. Continuă aventura pe mare cu Hook’s Heroes gratis, o altă păcănea de la care te vei abține greu să dai pe spin!

Despre jocul de păcănele Krackener’z demo

Structura din jocul de păcănele cu pirați Krackener’z gratis este cea obișnuită, cu 5 role, fiecare a câte 3 simboluri. Grafica este excelentă, inspirată din desene animate. Fundalul este, de asemenea, superb și înfățișează o pădure tropicală, iar coloana sonoră te îndeamnă parcă să nu te oprești niciodată din această aventură pe mări.

Jocul de azi este creat de Gaming1, un nume sonor în industria păcănelelor online. Notorietatea dezvoltatorului se datorează în principal temelor inedite și a specialelor care sunt în strânsă legătură cu aceasta. Desigur, Gaming1 nu oferă doar jocuri frumoase, ci și unele care plătesc excelent. De exemplu, Krackener’z Gaming1 are o rată de plată de 95,95%. De la același furnizor, îți mai recomandăm și: Karak Forge, Boost Racers și Gates of Persia.

Plățile din slotul Krackener’z online

Am uitat un amănunt – Krackener’z gratis are 10 linii de plată, deci e o păcănea simplă într-adevăr. Acum hai să vedem și cum plătesc simbolurile standard!

 • Căpitan O’Ara: până la 30.000 de fise;
 • Leo Un-Singur-Ochi: până la 5.000;
 • Bomb Herman: până la 5.000;
 • Munki Kong: până la 5.000;
 • A: până la 2.500;
 • K și Q: până la 2.000;
 • J și 10: până la 1.000.

La slotul cu pirați Krackener’z free combinațiile câștigătoare se fac de la 3 simboluri în sus. Excepțiile sunt primele 2 simboluri, care plătesc și la 2 simboluri pe linia de plată. Valorile de mai sus sunt cele maxime, pentru pariul de 100 de fise și 5 simboluri pe linie.

Păcănele Krackener’z gratis – speciale

Plăți și mai mari la Krackener’z gratis sunt oferite de speciale. Să vedem ce ai la dispoziție!

 • Simbolul Wild: ilustrat prin cufăr. Plătește până la 100.000 de fise și înlocuiește toate simbolurile, mai puțin Bonus.
 • Simbolul Bonus: funcționează ca un Scatter și plătește oriunde în Krackener’z gratis, până la 40.000 de fise. Poate apărea oriunde pe cele 5 role. Minim 3 Bonus activează 10 învârtiri gratuite.
 • Rotiri Plunder Keeper: învârtirile gratuite date de simbolurile bonus au câteva particularități. Aici îi ajuți pe cei 4 să vâneze monstrul. Fiecare comoară care ajunge pe grilă este un simbol Wild. Funcția se poate redeclanșa cu alte 3 simboluri Bonus, caz în care vei primi alte 10 rotiri.

Joacă Krackener’z online pe bani reali!

Alege să joci Krackener’z gratis, dar și pe bani reali. Motivele: plătește foarte bine și ai un loc ideal pentru asta. Înregistrează-te la NetBet pentru a te bucura de cele mai noi și mai tari jocuri, precum cel de față. Doar dacă arunci un ochi peste colecția de jocuri vei rămâne surprins de volumul, calitatea și diversitatea portofoliului.

Interfața NetBet este extrem de simplă, deci găsești repede ceea ce cauți. Operațiunile (plăți, revendicare de oferte etc.) sunt intuitive și nu îți irosesc timpul. Bonusurile sunt peste nivelul cazinourilor online din România. La orice depunere vei primi câte ceva și mereu ai la discreție turnee cu premii mari, în bani reali.

Concluzii

Slotul Krackener’z gratis este genul de joc simplu, distractiv, care aduce câștiguri bune. Funcția de rotiri gratuite este simplu de declanșat, iar simbolurile Wild îți măresc considerabil câștigurile. Toți acești factori îl fac ideal pentru joc. Versiunea de mobil excelentă, optimizată la dimensiunile de smartphone, îți permite să te distrezi oriunde și oricând ai chef de o aventură. Dacă nu ne crezi, pornește-l de pe mobil și bucură-te de un mod de joc simplu!

Așa cum spuneam mai sus, poți juca Krackener’z slot și pe bani reali. Vezi mai multe despre jocurile de păcănele NetBet pentru cea mai bună aventură în gamblingul online!

Alte sloturi


Hanzo’s Dojo
5/5 - 2 voturi
Theme Park
4.3/5 - 3 voturi
Go Gold
3.5/5 - 20 voturi
Sweet Bonanza
4/5 - 159 voturi
Sharky
4.6/5 - 9 voturi
Lightning Horseman
4.3/5 - 3 voturi