GAMING1 producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Boost Racers

Producator

GAMING1

Rating

Dacă îți plac jocurile cu mașini, atunci Boost Racers ți se va părea de-a dreptul atractiv. Jocul de la Gaming1 aduce fel de fel de mașini la linia de start și te ține cu sufletul la gură prin multiplicatorii de până la 30x și rotirile gratuite. Acest joc pacanele poate fi jucat pe miză reală la Circus. Nu uita că pe site-ul nostru ai un bonus de 100% până la 850 RON. Profită și tu!

Cum se joacă acest joc pacanele gratis

Boost Racers te pune la volanul unei mașini și te provoacă să fii pe prima poziție. Grafica și efectele accentuează foarte bine atmosfera unei curse de mașini. Pregătește-te de motoare turate, curse și femei frumoase care dau startul!

Jocul are 5 role (tamburi) și 10 linii fixe de plată. Pentru a porni jocul, trebuie să îți stabilești pariul și să apeși butonul Rotire. Pariul se reglează folosind butoanele + și – . În cazul în care vrei să joci cu același pariu pe mai multe runde, poți opta pentru funcția autoplay. Setează pariul și numărul de runde și jocul va curge singur.

Simbolurile includ roți, motoare, chei mecanice și mai multe mașini. Simbolul wild este reprezentat de o capsulă Nitro pentru viteză, iar cel bonus este reprezentat de o fată care dă startul unei curse. Simbolul cel mai valoros este mașina verde. Îți vei dori să o prinzi cât mai des, pentru că îți aduce 250 de fise. Și mai des îți vei dori să prinzi însă simbolul bonus.

Simbolul bonus este cel care aduce rotiri gratuite. Trei astfel de simboluri aduc cinci rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri se activează și multiplicatori care pot crește până la 30x.  Câștigurile ating niveluri foarte mari. Boost Racers are o variație medie, așa că vei prinde câștiguri destul de frecvent.

Încearcă și tu slotul pe Joc Pacanele și distrează-te! Cursele de mașini nu au fost niciodată mai profitabile!

Alte sloturi


Pillars of Asgard
Crazy Monkey
Spinions
Fairytale Legends
Bubble Craze
Dice Roll