GAMING1 producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran wild bots gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Bots

Producator

GAMING1

Rating

3.8/5 - 6 voturi

Împrietenește-te cu roboții din Wild Bots gratis pentru câștiguri frumoase! În acest text, îți prezentăm unul dintre cele mai spectaculoase păcănele marca Gaming1. Citește mai multe despre el și încearcă Wild Bots slot pe Joc Păcănele! În afară de tema spectaculoasă, are câteva funcții inedite! Pe Joc Păcănele, mai poți încerca alte păcănele cu roboți, precum Wild O Tron 3000 demo!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,82% 5×4 50 Wild, Bonus Runde gratuite, Reînvârtiri, Star Jackpot

Păcănele Wild Bots gratis – cum joci?

Pentru a porni o rundă la Wild Bots gratis, trebuie doar să dai click pe butonul de rotire de jos. Înainte de a apăsa, setează pariul cu butoanele „-” și „+”. Poți pune mize între 0,4 și 400 de credite. 

Se poate juca și în mod automat, dacă vrei să ai o implicare minimă. De la butonul „Auto” poți alege numărul de rotiri automate și câteva opțiuni avansate. Poți pune o limită de pierdere și/sau o limită de câștig unic. Jocul de păcănele cu roboți Wild Bots are 5 role, iar fiecare rolă are câte 4 simboluri. Este un slot puțin mai mare față de structura clasică de 5×3. Acest lucru aduce cu sine plăți dese.

Dacă tot am amintit de plăți, merită să spunem și că rata de plată este de 95,82%. Este un coeficient RTP bun, în jurul valori medii din industrie.

Slotul Wild Bots online- unde îl joci pe bani reali?

Wild Bots gratis este un joc ce te va captiva – de asta suntem siguri. Poate vei dori să treci la următorul nivel, ceea ce înseamnă că te vei juca pe bani reali. Cel mai bun loc pentru asta este Maxbet. 

Acest casino este un nume consacrat în România, atât ca agenții stradale, cât și ca prezență online. În articolul de față ne vom referi doar la partea online, unde îți stau la dispoziție nenumărate jocuri. Indiferent de gusturile tale, vei găsi ceva pe placul tău, inclusiv Wild Bots Maxbet!

De la același producător, Gaming1, vei găsi păcănele precum Relic Heroes, Petit Cafe, Boom Bang și multe altele! Același furnizor mai aduce și jocuri de ruletă și baccarat.

Despre Wild Bots Gaming1

Wild Bots gratis îți prezintă lumea minunată a roboților. Mai multe tipuri de roboți apar sub formă de simboluri. Wild Bots online are o grafică simplă, dar plăcută, fără să te încarce cu foarte multe animații. În schimb, câștigurile se vor ține lanț!

Are 50 de linii de plată, iar plățile se fac în modul clasic. La Wild Bots gratis este nevoie de cel puțin 3 simboluri la fel pentru generarea unei plăți. Combinațiile câștigătoare sunt de la stânga spre dreapta. Simbolurile aduc următoarele plăți, pentru o combinație de 5:

 • Voicebot: până la 200 credite;
 • Boumbot: până la 100;
 • Chordbot: până la 40;
 • Keybot: până la 25;
 • A și K: până la 20;
 • Q, J și 10: până la 10.

Păcănele Wild Bots gratis – speciale

Funcțiile speciale ale Wild Bots gratis sunt ceea ce cauți pentru câștiguri frumoase. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: înlocuiește aproape toate simbolurile. Excepțiile sunt Bonus și Star Jackpot.
 • Simbolul Bonus: 5 sau mai multe simboluri Bonus declanșează funcția de rotiri gratuite. Dacă apar minim 3, are loc o reînvârtire.
 • Runde gratuite: poți câștiga cel puțin 6 runde gratis. Numărul de runde Wild Bots gratis crește proporțional cu numărul de simboluri Bonus. La 10 sau mai multe simboluri Bonus, vei câștiga 25 de runde gratis. Rola din mijloc este acoperită de simboluri Wild. Dacă o rundă este câștigătoare, ai de ales o carte din 4, fiecare reprezentând un robot. Poți câștiga multiplicator, o rotire gratuită suplimentară, o reînvârtire sau credite.
 • Reînvârtiri: după fiecare rundă câștigătoare din jocul standard sau din învârtirile bonus, simbolurile câștigătoare rămân blocate și are loc o reînvârtire. Seria de reînvârtiri continuă până când nu se mai adaugă alte simboluri care aduc plată.
 • Star Jackpot: minim 5 simboluri Star Jackpot declanșează funcția de jackpot progresiv. Poți câștiga jackpotul de cupru, de bronz, argintiu sau auriu.

Concluzii

Încearcă Wild Bots gratis pentru un joc alert, cu multe câștiguri care se țin lanț! La un moment dat, îți poate da impresia că aceste câștiguri nu se mai termină! Aceeași senzație o poți trăi și de pe mobil, unde ecranul jocului, deși mai mic, se va încadra așa cum sperai! Pe mobil este la fel de simplu de jucat așa cum este și pe PC! Așadar, testează-l și de pe smartphone, iar apoi mai încearcă și alte păcănele cu speciale pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


3 Genie Wishes
4.1/5 - 14 voturi
Candy Links Bonanza
3.4/5 - 5 voturi
Money Train 2
4.4/5 - 14 voturi
Batman
3.9/5 - 11 voturi
Sizzling Hot Quattro
4.1/5 - 42 voturi
Kassius Invictus Armis
3/5 - 4 voturi