NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild O Tron 3000

Producator

NetEnt

Rating

Pregătit să intri într-un joc inspirat din filmele SF? Wild O Tron 3000 gratis este un joc de păcănele video modern,  cu o colană sonoră ce te va aduce cu gândul la viitor. Fiind unul dintre cele mai bune jocuri noi de la NetEnt, nu trebuie să îl ratezi!

Simboluri din viitor în Wild O Tron 3000 gratis

Simbolul Wild – este reprezentat de bila argintie în care se află inscripţionat cu albastru un „W”. 3 simboluri te vor plăti cu 30 de credite, 4 cu 100 şi 5 cu 500. Rolul său este de a înlocui toate simbolurile din joc.

7 roboţi multifuncţionali – unul dintre cei mai vânaţi roboţi din jocul Wild O Tron 3000 gratis este cel roşu! El poate să ofere chiar şi 300 de credite, fiind urmat de prietenul său portocaliu care dă un maxim de 120 de credite. Te mai poţi întâlni cu un alt robot de culoare galbenă, care aduce 100 de credite, dar şi cu fratele său verde de 80 credite. Mai există încă 3 roboţi de culoare albastră, gri şi kaki care îţi vor aduce 60, 50 şi respectiv 40 de credite.

tabela de plata wild o tron gratis

Caracteristica specială

Caracteristica specială a acestui joc se mai numeşte şi: „Wild-O-Tron” şi este activată în mod aleatoriu. Aceasta poate să transforme restul simbolurilor pentru a forma combinaţii câştigătoare. Practic, se pot schimba de la 1 până a 6 roboţi în pictograme Wild. Deci, vei avea şanse destul de mari de câştig dacă ai o zi norocoasă şi poţi să profiţi de această caracteristică. Totodată, în timpul acestei runde, lămpile plasate lângă role se luminează automat cu nuanţele care sunt schimbate în Wild O Tron 3000.

Design unic

Chiar dacă se promovează o tematică SF, designul acestui joc este pe cât de modern, pe atât de tradiţional. Deci, poţi avea impresia că vei călători în trecut, în mijlocul anilor 1960 sau că te afli în viitorul apropiat, descoperind avantajele noilor tehnologii.

Ca prim impact, vei fi redirecţionat către laboratorul în care se fabrică roboţii şi vei putea observa simbolurile dispuse de joc dar şi meniul principal aflat în partea inferioară a ecranului.

Apăsă tasta neagră din mijloc dacă vrei să începi să roteşti rolele în mod manual sau foloseşte-te de butonul din dreapta: „Autoplay” şi setează-ţi un număr de runde automate. Dacă te simţi destul de stăpân pe sine şi vrei să pariezi maximul pe rotire, atunci apasă pe: „MaxBet”.

Verdict

Cu o rată de plată care atinge un procent de 96.01%, NetEnt oferă un joc cu o volatilitate medie. Dacă ești fan al filmelor SF, cu siguranță că te va prinde jocul!

Alte sloturi


Riches of ra
Cats
Legend of Shangri
5 Dazzling Hot
Sizzling Hot Extreme
Flowers