ecran Wild O Tron 3000 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
19 de oameni joacă acum
Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

200% Bonus Până la 1800 RON + 100 Rotiri Gratuite

Wild O Tron 3000

Suntem destul de siguri că nu vei găsi un joc cu roboți mai distractiv decât Wild O Tron 3000 gratis! Datorită calităților sale, Wild O Tron 3000 NetEnt este ideal chiar și pentru cei mai exigenți jucători. În acest text, îi vom prezenta toate informațiile de care ai nevoie pentru a cunoaște mai bine acest joc. Pe Joc Păcănele sunt disponibile multe păcănele cu speciale. Așadar, poți încerca multe jocuri demo de o calitate excelentă!

Wild O Tron 3000 gratis, un joc spectaculos cu câștiguri pe măsură

La Wild O Tron 3000 gratis, ai șansa să câștigi sume mari și să te distrezi de minune. Grafica este extraordinară, așa cum numai NetEnt putea să conceapă. Are multe animații spectaculoase și te vei convinge de acest lucru când se declanșează aparatul Wild O Tron! Este cel din stânga, cu două bobine, care se activează pentru a-ți mări șansele de câștig.

De asemenea, modul de joc al Wild O Tron 3000 slot este inedit. Simbolurile sunt niște roboți compuși din 3 părți. Pe role, apar unul în continuarea celuilalt. Pot ateriza complet pe o rolă sau cu una sau două părți.

Structura este de 3 rânduri și 5 role. Astfel, o rolă poate fi ocupată complet de un robot. RTP-ul teoretic din Wild O Tron 3000 NetEnt este de 96,01%. Este suficient de mare pentru a putea fi încercat și pe bani reali.

Păcănele online Wild O Tron 3000: simboluri și plăți

Simbolurile la Wild O Tron 3000 gratis se plătesc atunci când nimerești formații aranjate de la stânga la dreapta. Ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pentru a primi plată. Jocul are 20 de linii de câștig. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

[list]

  • Robotul roșu: până la 300 de fise;
  • Robotul portocaliu: până la 120;
  • Robotul galben: până la 100;
  • Robotul verde: până la 80;
  • Robotul albastru: până la 60;
  • Robotul gri: până la 50;
  • Robotul maro: până la 40.

[/list]

Ce zici, îți plac jocurile NetEnt până acum? Dacă da, poți încerca și altele. Double Stacks gratis și Dead or Alive demo sunt alte două jocuri minunate de la același furnizor și le găsești gratis la noi.

Wild O Tron 3000 NetEnt: funcții speciale

După cum poți observa, la Wild O Tron 3000 gratis poți testa funcțiile și simbolurile speciale. Acestea sunt extrem de interesante și se află în strânsă legătură cu tematica jocului.

[list]

  • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile. Poate plăti până la 500 de fise.
  • Funcția Wild-O-Tron: se activează aleatoriu, la începutul oricărei rotiri. Mașinăria din partea dreaptă pornește și transformă un simbol sau chiar toate 6 în simboluri Wild. Așadar, poți avea un câștig imens dacă se transformă toate simbolurile. Asta ar însemna că toate cele 15 poziții să fie ocupate de simboluri Wild! Câștigul ar fi de 500 fise x 20 de linii de plată = 10.000 de fise! Becurile mașinăriei se aprind în culoarea robotului transformat.

[/list]

Wild O Tron 3000 NetEnt nu are runde gratuite sau alte funcții asemănătoare. Având în vedere câștigurile mari datorate simbolurilor Wild, nu le vei simți lipsa.

Wild O Tron 3000 gratis: cum joci?

Modul de joc al Wild O Tron 3000 gratis nu include vreun aspect dificil. Tot ce trebuie să faci este să setezi miza și să pornești rundele. 

Butoanele pentru joc se află în partea de jos, așa cum se întâmplă la orice joc din gama NetEnt. Butonul de spin se află în centru, iar lângă acesta se găsește butonul de joc automat. Cu acesta setezi rundele dorite și câteva condiții suplimentare pentru limitarea pierderilor. 

Miza se poate seta în funcție de nivel, de la 1 la 10 și prin stabilirea valorii fisei. De asemenea, poți stabili direct și miza maximă. În partea din stânga, ilustrat prin „i”, găsești butonul de informații generale. Sub el găsești butonul „?”, unde afli și mai multe detalii despre joc.

Concluzii

Wild O Tron 3000 gratis este genul de joc de care nu ai cum să te plictisești. Intră în lumea SF-ului cu un joc distractiv, care îți poate aduce câștiguri substanțiale! Încearcă-l și pe bani reali la unul dintre cazinourile online! Dacă nu știi ce casino să alegi și unde sunt cele mai bune oferte, noi te ajutăm! Revendică un bonus de bun venit Magic Jackpot pentru un început cu dreptul!

Alte păcănele recomandate

EGT
Fortune Spells
4.3/5 – (15 votes)
Rubyplay
Grand Express Diamond Class
3.7/5 – (3 votes)
Novomatic
Captain Venture
4.2/5 – (18 votes)
Pragmatic Play
Dance Party
3.6/5 – (7 votes)