NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
double stacks slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Double Stacks

Producator

NetEnt

Rating

A venit vremea să ne întoarcem în trecut și să ne bucurăm de jocuri de noroc clasice. Printre ele se numără popularele păcănele cu fructe care reușesc să fie în continuare în topul preferințelor jucătorilor români. Acestea fiind spuse, astăzi îți voi prezenta un joc interesant, inspirat din cele mai zemoase fructe și creat de NetEnt. Vorbesc despre nimeni altul decât Double Stacks gratis! Ești gata de aventură și suspans? Atunci citeste chiar acum rândurile de mai jos și află cum poți juca!

Cum se joacă Double Stacks gratis?

Destul de simplu aș putea să spun! Fie că ești jucător nou sau vechi, gameplay-ul va rămâne întotdeauna neschimbat în cadrul sloturilor NetEnt.

  1. Setează nivelul – acesta este de la 1 până la 10 .
  2. Setează valoarea monezii cu care vrei să pariezi – de la 0.01 până la 1.00.
  3. Apasă butonul Spin sau optează dacă vrei ca rolele să se învârtă în mod automat, apăsând pe tasta Autoplay. Dacă te crezi super norocos, apasă pe: „Max Bet” şi pariază suma maximă. După cum vezi și tu, totul este floare la ureche!

double stacks reguli

Diamante, șeptari și cele mai tari caracteristici bonus

Când vine vorba de simboluri speciale, Double Stacks gratis nu duce lipsă de ele.

Cel mai bun simbol în acest joc este reprezentat de diamant. Jucătorii pot să primească între 15 și 1.000 de credite dacă vor fi destul de norocoși. Apoi, urmează fără doar și poate numărul 7. El poate să aducă între 10 și 500 de credite. Vine și popularul BAR, care oferă nici mai mult nici mai puțin de 10 -250 de monezi. Există aici și un clopoțel care poate să îți aducă între 5 și 100 de credite. Pepenii, prunele, cireșele și lămâiile pot să te plătească de la 5 până la 60 de monezi.

simboluri double stacks gratis

Să trecem la pasul următor! Ca la orice joc clasic, nu puteau să lipsească nici pictogramele Scatter și Wild.

Scatterul acestui joc poate să activeze runda specială de rotiri gratuite. Iată câte free spins poți prinde, în funcție de numărul de simboluri:

  • 3 scatteri – înseamnă 5 rotiri gratuite.
  • 4 scatteri – 10 rotiri gratis.
  • 5 scatteri – 30 de runde gratis.

Simbolul Wild pe de altă parte, are rolul de a substitui orice alte pictogramă, cu excepția celei Scatter.

Verdict

Fiind unul dintre cele mai recente jocuri produse vreodată de NetEnt, rata de plată ajunge la 96.1%. Cu alte cuvinte, Double Stacks îți vă oferi șanse destul de bune de a pleca acasă cu buzunarele pline dacă vei avea o zi norocoasă.

Alte sloturi


Temple of Nudges
Hot Safari
Call of the Colosseum
Warlords
The Dog House
The Legend of the Golden Monkey