...

Double Stacks

Autor: Diana

Actualizat: 22 februarie 2024

ecran double stacks gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran double stacks gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (5 votes)
logo winner casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2200 RON + 680 Rotiri Gratuite

4.2/5 – (5 votes)

Tema clasică a păcănelelor este o sursă inepuizabilă de inspirație. Acest lucru este dovedit și de jocul de păcănele 777 Double Stacks gratis! Joacă-te gratuit pe Joc Păcănele și citește acest Double Stacks slot review pentru mai multe informații! Double Stacks demo este genul de joc ce îți va aduce câștiguri mari, deci încearcă-l și pe bani reali. Pentru a porni cum trebuie, beneficiază de un bonus fără depunere de la cazinourile online! De asemenea, fii cât mai pe fază. În această recenzie, îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie. Printre acestea se numără plățile, funcțiile speciale, dar și cum ajungi să te bucuri de această păcănea.

Păcănele 777 Double Stacks gratis, un joc simplu cu plăți excelente

Jocul de păcănele 777 Double Stacks gratis este ideal atât pentru veterani, cât și pentru începători. Este simplu de jucat și are o grafică simplă, dar plăcută, cu multe animații spectaculoase.

Are și câteva funcții speciale. Jocul de păcănele cu fructe Double Stacks free are un nume potrivit pentru dublarea simbolurilor. Despre acest aspect vom discuta într-o secțiune specială. Cât despre ce simboluri are, te vei întâlni cu cele obișnuite. Vei vedea diamante, șeptari, clopoței și mai multe fructe: pepeni, cireșe, prune și lămâi.

Așa cum era de așteptat, structura jocului de păcănele 777 Double Stacks gratis este clasică. Acesta are 5 role și 3 rânduri. Acestora li se adaugă 10 linii de plată, ce vor avea un potențial de plată cel puțin interesant. RTP-ul are valoarea de 96,1%, acest fapt însemnând că această parte din suma pariată îți va reveni.  Așadar, jocul de păcănele cu fructe Double Stacks online este tot ce trebuie pentru o experiență completă și plină de dinamism.

Păcănele cu fructe Double Stacks free: simboluri și plăți

Simbolurile din jocul de păcănele 777 Double Stacks gratis se plătesc începând de la stânga spre dreapta. Fiind vorba desre o păcănea cu elemente clasice, este clar că șeptarii și fructele vor fi starurile. Jocul are în total 10 linii de plată, iar simbolurile aduc următoarele câștiguri:

 • Diamant: până la 10.000 de fise;
 • Șeptar: până la 5.000;
 • BAR: până la 2.500;
 • Clopoțel: până la 1.000;
 • Fructe: până la 600.

Simbolurile cu plată mare se pot dubla și pot apărea de maxim 10 ori pe o linie de plată. Iar dacă îți plac fructele, dar vrei și ceva mai diferit, poți încerca și jocul de păcănele Arctic Fruits gratis. Toate sunt înghețate, iar jocul vine de la un producător mare, pe nume 1×2 Gaming.

Păcănele Double Stacks online: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale la jocul de păcănele 777 Double Stacks gratis oferă multe oportunități de plată mare. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: Înlocuiește toate simbolurile, în afară de Scatter.
 • Simbolul Scatter: apare oriunde pe role și activează funcția de rotiri gratuite. La 3 simboluri ai 5 rotiri gratuite, 4 simboluri – 15 runde, 5 simboluri – 30 runde.
 • Rotiri gratuite: în timpul acestora, pot apărea simboluri Wild pe toată rola. Funcția se poate reactiva cu 2 sau mai multe simboluri Scatter. La 2 simboluri găsite în timpul acestui mod ai 2 runde gratuite extra.
 • Simboluri stivuite: cele 4 simboluri cu plată mare pot apărea stivuite pe role în timpul jocului principal.
 • Funcția Double Stacks: când toate simbolurile sunt de același tip pe o rolă, acestea se dublează. Se vor număra ca două simboluri.
 • Câștiguri maxime: se activează dacă toate pozițiile sunt ocupate de același simbol cu plată mare. Vei câștiga premiul afișat sus, aferent simbolului câștigător.

Păcănele 777 Double Stacks gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele 777 Double Stacks gratis nu ar trebui să îți pună vreo problemă. Chiar și începătorii pot juca la păcănele cu fructe Double Stacks fără să se încurce cu ceva. Toate butoanele necesare se află în partea de jos a ecranului. Poți opta pentru jocul manual, cu ajutorul butonului „Spin” din centru. 

Lângă acesta, se găsește butonul „Joc automat”. Poți seta numărul de rotiri și câteva condiții care să oprească seria de jocuri. În Double Stacks demo poți seta pariuri prin stabilirea nivelului (1-10) și prin stabilirea valorii fiselor.

Cu ajutorul butonului „i” din stânga jos, vei afla mai multe despre jocul de păcănele 777 Double Stacks gratis. 

Concluzii

Jocul de păcănele 777 Double Stacks gratis este ideal pentru oricine. Este simplu de jucat și are multe funcții speciale distractive care atrag chiar și cei mai exigenți jucători! Plățile sunt consistente, mai ales când nimerești o funcție specială. De aceea, este ideal și pentru jocul pe bani reali. În acest sens, poți încerca oferta de păcănele Baum Games pentru cele mai noi și fascinante sloturi!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Knights Quest
3/5 – (1 vote)
Nolimit City
Dragon Tribe
3.8/5 – (17 votes)
Play’n Go
Fire Joker
4.2/5 – (14 votes)
iSoftBet
Cash Camel
3.9/5 – (19 votes)
Autor