NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Bazaar

Producator

NetEnt

Rating

Vrei să te joci chiar acum un joc de noroc produs de NetEnt? Cu un RTP de 96,15% şi o volatilitate medie spre ridicată, Wild Bazaar este un slot care iese din tiparele obişnuite. Începând de la simboluri și până la caracteristicile speciale, vei putea să te bucuri de o experienţă plină de aventură şi suspans. Joacă-te Wild Bazaar gratis direct în această pagină și descoperă toate funcțiile speciale!

Simboluri la fel de fierbinţi ca vara

Jocul este inspirat dintr-un bazar oriental, plasându-te direct în mijlocul unor tarabe. Vei găsi printre simboluri fel de fel de cufere și pietre prețioase. Fiind un joc dezvoltat pe 5 role şi 4 rânduri, vei putea forma un număr destul de mare de combinaţii câştigătoare dacă eşti norocos. Iată care sunt simbolurile principale care te vor ajuta:

  • Simbolul Wild – 3 sau mai multe pictograme Wild puse una lângă alta pe o linie vor activa una dintre următoarele caracteristici speciale: Stacked Wilds, Colossal Wilds, Linked Wilds sau x2 Multiplier Wilds. În acelaşi timp, poţi să primeşti 150 de credite dacă vei prinde 5 simboluri identice sălbatice.
  • Cufere – în fiecare cufăr există cel puţin o comoară! În acest joc cuferele sunt dispuse în 4 culori: albastru, roz, verde şi roşu. Toate te vor plăti între 20 şi 150 de credite.
  • Pietrele preţioase – la fel ca în cazul cuferelor, ele vor plăti la fel. Poţi lua între 10 sau 40 de credite.

tabela de plată wild bazaar gratis

Caracteristici unice în Wild Bazaar gratis

Aşa cum am precizat în rândurile de mai sus, simbolul Wild poate să declanşeze caracteristici speciale, precum:

  1. Stacked Wilds – ele sunt date de cuferele roşii şi pot să apară în număr de câte 4 pe o linie.
  2. Colossal Wilds – când se va activa această caracteristică prin cufărul verde, simbolurile Colossal vor apărea câte 2×2.
  3. Linked Wilds – aici, simbolurile Wild de la dreapta şi cele de la stânga se vor unii pe un singur rând orizontal şi vor înlocui restul simbolurilor aflate între ele. Funcţia e activată de cuferele de culoare roz.
  4. X2 Multiplier Wilds – toate câştigurile care includ cel puţin un simbol Wild vor putea fi multiplicate de 2x.

Cum te joci?

Alegi mai întâi nivelul – acesta este de la 1 până la 10. Apoi, trebuie să îţi setezi valoarea monedelor cu care să pariezi – de la 0.01 până la 2.00. După ce vei face asta, nivelul se va înmulţi cu moneda şi va da suma maximă pe care vrei să o pariezi pentru o rotire. Pentru a porni runda și a pune rolele în mișcare, apasă pur şi simplu butonul roz din mijloc care funcţionează ca ‘Spin”.

Dacă te consideri norocos, apelează la “Max Bet”, astfel încât să mizezi suma maximă admisă de joc.

P.S.: Poţi să roteşti rolele acestui joc și în mod automat, apăsând tasta: “Autoplay” şi selectând numărul de rotiri pe care vrei să îl joci.

Verdict

Wild Bazaar gratis te va cuceri cu o grafică de nota 10, o coloană sonoră simpatică şi premii atractive! Te invit să îl încerci şi tu!

Vezi și celelalte jocuri de păcănele noi!

Alte sloturi


Crown of Egypt
Valley of the Gods
Lucky Stripes
Spinning Stars
Shining Crown
Medusa II