NetEnt producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran wild bazaar gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Bazaar

Producator

NetEnt

Rating

4/5 - 4 voturi

Pe caniculă, și nu numai, câteva runde de Wild Bazaar gratis te pot răcori. Acest joc se inspiră dintr-un bazar oriental, îmbogățindu-te cu comori, bijuterii și cufere. În plus, bonusurile speciale îți vor face, cu siguranță, cu ochiul! Te poți juca varianta demo direct de pe pagina aceasta iar, dacă te simți norocos, în cazinouri online din țară întâlnești versiunea pe bani reali.

Dacă te atrag mai mult imaginile de inspirație futuristă și Wild Bazaar demo nu e chiar pe gustul tău, îți recomandăm altceva. De exemplu, jocul Wild O Tron 3000 gratis îți poate surâde.

Wild Bazaar gratis, un joc de păcănele pentru vară

Fie că visezi la o vacanță în locuri exotice, pline de nisipuri frumoase, sau vrei doar un altfel de joc, Wild Bazaar gratis e aici. La nivel de design, te așteaptă ilustrații colorate, frumoase, animate, „magia” fiind o marcă a providerului NetEnt. Nu degeaba e unul din cei mai mari producători de jocuri de păcănele din lume.

Fundalul jocului Wild Bazaar NetEnt este e piață orientală frumos colorată. Aici vei găsi comori, nestemate și bijuterii care, dacă sunt plasate în poziții cheie, îți pot aduce câștiguri. La fiecare rotire, simbolurile au mici animații dinamice plăcute ochiului.

Se menține structura clasică de joc. Wild Bazaar online are 5 role cu câte 4 rânduri fiecare. Astfel, ai mai multe șanse să obții linii de plată câștigătoare din cele 26 disponibile. Rata de plată este și ea, generoasă, de 96,15%, volatilitatea ridicată asigurând-te, într-o oarecare măsură, de câștiguri generoase.

Ca să ai succes la Wild Bazaar slot e necesar să apară pe role minim trei simboluri identice, pe liniile de plată fixe, de la stânga spre dreapta. Pe lângă simbolurile clasice, există și unele funcții speciale care pot acorda mai multe fise. Miza se plasează pe niveluri de la 1 la 10, minimul de fise fiind 20, maximul atingând 200. Nu în ultimul rând, valoarea fisei este reglabilă, pentru a avea control asupra bugetului tău virtual (sau real).

Wild Bazaar NetEnt: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Dacă tot am vorbit despre combinații câștigătoare în Wild Bazaar gratis, hai să vedem care sunt simbolurile care ți le aduc. După cum deja am menționat, jocul e populat cu simboluri speciale, de la cufere la bijuterii. Iată câte fise îți pot aduce la o rundă de Wild Bazaar NetEnt, dacă apar de 3, 4 sau 5 ori pe linii de plată:

  • Bijuteriile cu rubin, smarald, safir sau ametist – 10, 20 sau 40 fise
  • Cufăr albastru, roz, verde, roșu – 20, 40 sau 150 fise.

 Wild Bazaar demo: funcțiile jocului

Cele mai importante în Wild Bazaar gratis sunt opțiunile speciale. Iată despre ce vorbim:

  • Lada aurie cu W – Simbol Wild care înlocuiește orice alt simbol. Când apar trei simboluri ladă identice pe o linie de plată, se acordă una din cele patru funcții Wild Spin. Avantajul diferă de la un tip de ladă la altul.
  • Stacked Wilds – Cufere roșii care apar câte 4 pe o linie într-o rundă Wild Bazaar NetEnt.
  • Colossal Wilds – Cufere verzi care activează simboluri mari 2×2.
  • Linked Wilds – Cufărul roz. Simboluri Wild situate de la dreapta la stânga transformă simbolurile dintre ele în Wild.
  • 2x Multiplier Wilds – Cufărul albastru. Duce la multiplicarea câștigurilor din Wild Bazaar gratis de pe o linie de plată cu Wild.
  • Wild Spins – Pot fi activate toate cele patru tipuri de Wild în același timp, pentru câștiguri mult mai mari.

Wild Bazaar gratis: cum joci chiar acum?

Regulile de joc pentru Wild Bazaar gratis sunt foarte simple. Nu ai prea multe de făcut. Alegi un nivel pentru miza ta din meniu, pentru o miză între 20 și 200 de fise. Apoi, selectezi valoarea fisei pentru a paria. În meniu vei vedea valoarea totală pe care o pui în joc.

Pornirea rundei de Wild Bazaar gratis se face apăsând butonul din mijloc. Acesta are rol de „Învârtire”. Când te simți norocos, apasă butonul „Miză max” pentru setarea automată a mizei maxime. Pentru rotiri în mod automat, ai la dispoziție butonul „Joc Automat”.

Concluzii

Wild Bazaar gratis te poate cuceri în doar câteva rotiri. Are o coloană sonoră plăcută, o grafică dinamică și plină de culoare, precum și simboluri generoase. După ce îl joci în variantă demo, poți încerca să îți înmulțești câștigurile într-un cazino online. Poate chiar cu un bonus de bun venit. Afli mai multe despre astfel de oferte din recenzia Betfair de pe site-ul nostru.

Alte sloturi


Archangels: Salvation
4.7/5 - 8 voturi
Hooks Heroes
5/5 - 1 voturi
Panther Queen
3.7/5 - 7 voturi
Viking Smash
4.5/5 - 11 voturi
Fortunes of Sparta
4/5 - 6 voturi
Mustang Gold
4.3/5 - 6 voturi