NetEnt producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran swipe and roll gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Swipe And Roll

Producator

NetEnt

Rating

4/5 - 2 voturi

Mulți jucători preferă păcănelele cu fructe. Asta pentru că sunt minunate, știm! Dar, dacă vrei să joci un slot care să aibă și simboluri fructe și să fie și nou, cel de pe această pagină este idealul. Swipe and Roll gratis este un joc de păcănele splendid. Conceput de cei de la NetEnt care, ne oferă doar distracții frumoase, el este simplu de jucat și avantajos.

Poți să joci păcănele online Swipe and Roll demo direct în browser, pe Joc Păcănele. Slotul este perfect optimizat pentru mobil, deci poți duce distracția oriunde dorești. Nu este nevoie nici să-ți faci cont, nici să te înregistrezi. Acum hai să vedem mai multe despre acest joc de păcănele! Dacă vrei să joci un altul cu fructe, tot de la același provider, îți recomandăm cu drag Berryburst gratis.

Swipe and Roll gratis, păcănele cu fructe care îți aduc câștiguri dulci

La prima vedere, Swipe and Roll gratis este un slot cu aspect clasic. Prin grafica atent aleasă, el ne întoarce în trecut, oferindu-ne puțin din emoția jocului în săli. Fructele vor veni în abundență pe role însă, iar combinațiile pe care le fac sunt pur și simplu delicioase. Jocul are structură clasică, de 5 role și 20 de linii de plată. Deci poți să-l joci chiar dacă nu ai experiență. Și poți să-l joci chiar dacă ai prea multă experiență!

Swipe and Roll slot are, de asemenea, un RTP bun. Mai exact, de 96, 35%! Deci, poți să-i dai play inclusiv într-un casino, pe bani reali. Asta pentru că păcănelele cu RTP-uri de peste 96% sunt cele mai avantajoase. Dar probabil știi asta deja…

Păcănele Swipe and Roll: cum pot să pariez?

Pentru a putea plasa mize în Swipe and Roll gratis trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

  1. În primul rând, trebuie să îți alegi din meniul dispus în partea de jos a ecranului care este valoarea monezii cu care pariezi. Aceasta poate să fie cuprinsă între 0.01 și 1.00 credite.
  2. Alternativ, alege nivelul de pariere, care începe de la 1 și ajunge până la 10.
  3. În final, apasa pe tasta spin, reprezentată de butonul din mijloc și începe să lași jocul să își facă treaba.

Nu uita că poți să rotești rolele și în mod automat, dacă apeși pe butonul portocaliu Autoplay. Alege între 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750 sau 1.000 de rotiri.

Simboluri clasice și caracteristici retro în Swipe and Roll gratis

Cel mai important simbol într-un joc de păcănele este cel Wild. În Swipe and Roll gratis, simbolul wild poate să apară pe rolele cu numărul 2, 3, 4. Indiferent de joc, acest simbol le va substitui pe celelalte, cu excepția celui scatter. Nu uita că îți poți multiplica câștigurile de trei ori în runda specială de free spins dacă prinzi simbolul Wildx3. Dacă vei prinde 3 sau mai multe simboluri Wild pe role (în jocul principal), atunci vei activa caracteristica Wild Re-Spin.

Simbolul scatter, pe de altă parte, activează un joc bonus în Swipe and Roll online. Acesta aterizează întotdeauna pe rola 2, 3 sau 4. Aici jucătorul va roti cele trei role în sus sau în jos. Rolele conțin câștiguri de monezi, deci nu vei pleca cu mâna goală.

Fiind un joc retro, Swipe and Roll gratis nu duce lipsă de cele mai gustoase și zemoase fructe. Dacă vei prinde 5 simboluri identice atunci, pepenii îți oferă 300 de monezi, portocalele 150 și prunele 80. Bineînțeles, există și pictograme clasice, precum semne de cărți de joc precum: A,K,Q. În funcție de numărul pe care îl vei prinde pe linie, primești între 3 stau 30 de credite. Deci? Ai de gând să faci un cocktail norocos acum?

Concluzii

Odată ce vei deschide acest joc, vei avea impresia că te joci la un aparat de slot real. Grafica este dezvoltată în așa fel încât să te ducă cu gândul la cazinourile reale în care jucătorii pariază cu bani reali pentru a obține marele Jackpot. Swipe & Roll gratis este unul dintre cele mai bune jocuri Netent gratis, oferind o rată de plată care atinge un procent maxim de 96.35% – așa cum am spus și mai sus. Testează-l și tu!

Și, dacă vrei să-l joci pe bani, verifică dacă la cazinoul la care vrei să-ți faci cont există bonusuri de bun venit. Cu un bonus la înregistrare vei putea juca mai mult, mult mai mult. Și există și bonusuri fără depunere, deci poți să joci chiar gratis, pentru câștiguri reale.

Alte sloturi


Illuminous
3.2/5 - 8 voturi
Burning Wins
3.8/5 - 62 voturi
Knight’s Heart
4.8/5 - 9 voturi
Fruit Party
4/5 - 13 voturi
Orca
5/5 - 1 voturi
Unicorn Legend
5/5 - 1 voturi