NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
swipe and roll slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Swipe And Roll

Producator

NetEnt

Rating

Te numeri printre jucătorii care preferă să joace jocuri de păcănele cu fructe noi? Swipe and Roll gratis este unul dintre jocurile pe care nu trebuie să le ratezi!

Cum pot să pariez?

Pentru a putea plasa mize în acest joc trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

  1. În primul rând, trebuie să îți alegi din meniul dispus în partea de jos a ecranului care este valoarea monezii cu care pariezi. Aceasta poate să fie cuprinsă între 0.01 și 1.00 credite.
  2. Alternativ, alege nivelul de pariere, care începe de la 1 și ajunge până la 10.
  3. În final, apasa pe tasta spin, reprezentată de butonul din mijloc și începe să lași jocul să își facă treaba.

Nu uita că poți să rotești rolele și în mod automat, dacă apeși pe butonul portocaliu Autoplay. Alege între 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750 sau 1.000 de rotiri.

Simboluri clasice și caracteristici retro în Swipe and Roll gratis

Cel mai important simbol într-un joc de păcănele este cel Wild. În acest joc, simbolul wild poate să apară pe rolele cu numărul 2, 3, 4. Indiferent de joc, acest simbol le va substitui pe celelalte, cu excepția celui scatter. Nu uita că îți poți multiplica câștigurile de trei ori în runda specială de free spins dacă prinzi simbolul Wildx3. Dacă vei prinde 3 sau mai multe simboluri Wild pe role (în jocul principal), atunci vei activa caracteristica Wild Re-Spin.

Simbolul scatter pe de altă parte activează un joc bonus. Acesta aterizează întotdeauna pe rola 2, 3 sau 4. Aici jucătorul va roti cele trei role în sus sau în jos. Rolele conțin câștiguri de monezi, deci nu vei pleca cu mâna goală.

Fiind un joc retro, Swipe and Roll gratis nu duce lipsă de cele mai gustoase și zemoase fructe. Dacă vei prinde 5 simboluri identice atunci, pepenii îți oferă 300 de monezi, portocalele 150 și prunele 80. Bineînțeles, există și pictograme clasice, precum semne de cărți de joc precum: A,K,Q. În funcție de numărul pe care îl vei prinde pe linie, primești între 3 stau 30 de credite.

Structură și grafică

Odată ce vei deschide acest joc, vei avea impresia că te joci la un aparat de slot real. Grafica este dezvoltată în așa fel încât să te ducă cu gândul la cazinourile reale în care jucătorii pariază cu bani reali pentru a obține marele Jackpot.

Verdict

Swipe & Roll Este unul dintre cele mai bune jocuri Netent gratis, oferind o rată de plată care atinge un procent maxim de 96.35%. Testează-l și tu!

Alte sloturi


Zodiac Wheel
Football Star
Spellcast
Fruit Party
Avalon
Jungle Spirit