NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
dead or alive gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dead or Alive

Producator

NetEnt

Rating

4.5/5 - 13 voturi

Produs de cei de la NetEnt, slotul Dead or Alive gratis pare, la prima vedere, unul clasic. Însă caracteristicile speciale pe care le are îl fac unul dintre cele mai dorite jocuri de păcănele online în rândul pasionaților de jocuri de noroc. Iar, dacă ești fan filme western, ai motive serioase de bucurie deoarece acest slot video te conduce într-o călătorie chiar în vestul sălbatic unde oamenii legii se luptă în permanență cu infractorii din zonă.

Diferența este dată de faptul că, în realitate, în Dead or Alive NetEnt nu va fi nevoie să spargi vreo bancă, așa cum se proceda în acea perioadă, pentru a face rost de o sumă mare de bani. Este suficient să joci doar câteva runde și un joc bonus pentru a avea parte de adrenalină și pentru a-ți face ziua mai bună și mai interesantă. Animațiile interactive, dar și elementele speciale ale Dead or Alive online slot te vor fascina pe tot parcursul jocului și vei avea impresia că faci parte din această poveste western.

Dead or Alive gratis – tematică unică, funcții fantastice

Spuneam ceva mai devreme că Dead or Alive gratis beneficiază de o serie de simboluri normale. Deci, în Dead or Alive NetEnt vom da peste simboluri de două feluri:

  • cele standard de cărți de joc (J, Q, K, A), care au valori mai mici,
  • cele desenate după tema jocului (insigna de șerif, cizmele de cowboy, pălăria, paharul de tequila și centura pentru pistoale), care, bineînțeles, au o valoare mai mare.

Simbolurile ce construiesc tema jocului sunt incredibile. Te ajută să intri rapid în povestea cu cowboy și să te bucuri de o atmosferă unică. Practic, ele sunt cele ce transformă jocul de păcănele Dead or Alive demo într-o aventură încă de la primul Spin.

Scatter și Wild în jocul NetEnt Dead or Alive online 

Pe lângă simbolurile menționate, atunci când vei juca slotul Dead or Alive gratis vei observa faptul că simbolurile speciale sunt reprezentate de două pistoale, numite și simboluri Scatter, dar și de afișele cu tâlharii urmăriți, numite și Simboluri wild. Pe lângă faptul că sunt două elemente specifice acelei perioade, simbolul Scatter declanșează runda bonus. Însă pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să prinzi cel puțin 3 simboluri pe ecranul de joc. Simbolul Wild înlocuiește orice alte simboluri, în afară de Scatter.

Dacă pe parcursul jocului vei observa faptul că unele simboluri Wild rămân în aceeași poziție pentru mai multe runde, să știi că slotul video Dead or Alive gratis este în regulă. Simbolurile de genul acesta se numesc Sticky Wilds, iar rolul lor este să rămână lipite. De ce? Pentru a-ți asigura câștiguri foarte mari în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite. Cât despre efectele speciale ale Dead or Alive gratis online, putem spune faptul că, la un moment dat, vei vedea fulgere și vei auzi tunete, aceastea apărând unul după altul ca în viața reală.

Dead or Alive slot online – plăți

Simbolurile prezente în slotul Dead or Alive slot gratis au, evident, plată diferită. Spre exemplu, steaua Serifului îți poate aduce de la 30, până la 1.000 de fise și plătește atunci când apare de 3 ori per rundă de joc. Cizmele de cowboy pe care le recunoști foarte ușor, îți aduce de la 12, până la 300 de fise, iar centura cu pistol specifică acestora îți aduce un câștig cuprins între 20 și 750 de fise.

Dacă vrei să afli mult mai multe detalii despre simbolurile Dead or Alive gratis, o poți face accesând zona de informații din partea din stânga jos de pe ecranul de joc. Tot în informații vei vedea și cum plasezi pariuri, precum și mai multe detalii despre funcțiile jocului de păcănele. Îți recomandăm să lași sunetul de fundal pornit, pentru a te bucura din plin de atmosferă!

Dead or Alive gratis – bonus cu rotiri gratuite și multiplicator

Da! Ai citit bine! Jocul de păcănele Dead or Alive gratis, realizat pe structura standard de 5 role, 3 rânduri și 9 linii câștig, mai are, pe lângă toate cele menționate anterior, și o rundă bonus care îți aduce nu mai puțin de 12 rotiri gratuite, dar și un multiplicator 2x, câștigurile din runda bonus dublându-se. Deci, ai șanse mari să te bucuri de câștiguri!

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că Dead or Alive slot se poate juca și de pe telefonul mobil, ceea ce înseamnă că oricând dorești, poți intra pe Joc Păcănele și îl poți juca. Intră în povestea western a acest slot video și “punem pariu” că nu vei regreta nicio secundă. Și atenție! Nu te speria de tunete!

Concluzii

Slotul Dead or Alive gratis este unul dintre multele jocuri de păcănele NetEnt cu tematică inedită. Providerul a ales cu atenție fiecare simbol, astfel încât să ne bucurăm pe deplin de atmosferă. De asemenea, pentru a ne bucura și de adrenalină, a conceput funcții frumoase, cu Scatter și Wild norocoase și cu o super rundă cu rotiri. Nici multiplicatorul de 2x nu este de trecut cu vederea! Dacă vrei să mai joci un alt slot demo de la acest producător, cu tematică ieșită din tipar desigur, îți recomandăm Elements gratis!

Alte sloturi


Wild Chase
3.5/5 - 4 voturi
Hidden Valley
5/5 - 2 voturi
Magic Portals
4.2/5 - 4 voturi
Lara Croft Temples and Tombs
3.8/5 - 5 voturi
Genie Mega Reels
4.2/5 - 4 voturi
Respin Joker
3.3/5 - 7 voturi