NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dead-or-alive

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dead or alive

Producator

NetEnt

Rating

Produs de cei de la NetEnt, jocul Dead or Alive pare, la prima vedere, unul clasic. Însă caracteristicile speciale pe care le are îl fac unul dintre cele mai dorite jocuri de păcănele online în rândul pasionaților de jocuri de noroc. Iar dacă ești fan filme western, ai motive serioase de bucurie deoarece acest slot video te conduce într-o călătorie chiar în vestul sălbatic unde oamenii legii se luptă în permanență cu infractorii din zonă. Diferența este dată de faptul că, în realitate, nu va fi nevoie să spargi vreo bancă, așa cum se proceda în aceaa perioadă, pentru a face rost de o sumă mare de bani. Este suficient să joci doar câteva runde și un joc bonus pentru a avea parte de adrenalină și pentru a-ți face ziua mai bună și mai interesantă. Animațiile interactive, dar și elementele speciale ale Dead or Alive slot te vor fascina pe tot parcursul jocului și vei avea impresia că faci parte din această poveste western.

Joacă Dead or Alive gratis – multe simboluri și efecte speciale

Spuneam ceva mai devreme că Dead or Alive slot beneficiază de o serie de simboluri normale, precum:

  • cele standard de cărți de joc (J, Q, K, A), care au valori mai mici,
  • cele desenate după tema jocului (insigna de șerif, cizmele de cowboy, pălăria, paharul de tequila și centura pentru pistoale), care, bineînțeles, au o valoare mai mare.

Pe lângă simbolurile menționate, atunci când vei juca Dead or Alive slot vei observa faptul că simbolurile speciale sunt reprezentate de două pistoale, numite și simboluri Scatter, dar și de afișele cu tâlharii urmăriți, numite și Simboluri wild. Pe lângă faptul că sunt două elemente specifice acelei perioade, simbolul Scatter declanșează runda bonus, însă pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să prinzi . cel puțin 3 simboluri pe ecranul de joc, iar Simbolul Wild înlocuiește orice alte simboluri, în afară de Scatter.

Dacă pe parcursul jocului vei observa faptul că unele simboluri Wild rămân în aceeași poziție pentru mai multe runde, să știi că slotul video Dead or Alive este în regulă, simbolurile de genul acesta numindu-se Sticky Wilds, iar rolul lor este să rămână lipite. De ce? Pentru a-ți asigura câștiguri foarte mari în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite.

Cât despre efectele speciale ale Dead or Alive, putem spune faptul că, la un moment dat, vei vedea fulgere și vei auzi tunete, aceastea apărând unul după altul ca în viața reală.

Dead or Alive gratis – simboluri și plăți

Simbolurile prezente în joc au, evident, plată diferită. Spre exemplu, steaua Serifului îți poate aduce de la 30, până la 1.000 de fise și plătește atunci când apare de 3 ori per rundă de joc. Cizmele de cowboy pe care le recunoști foarte ușor, îți aduce de la 12, până la 300 de fise, iar centura cu pistol specifică acestora îți aduce un câștig cuprins între 20 și 750 de fise. Dacă vrei să afli mult mai multe detalii despre simbolurile Dead or Alive slot, o poți face accesând zona de informații din partea din stânga jos de pe ecranul de joc.

Dead or Alive slot – bonus cu rotiri gratuite și multiplicator

Da! Ai citit bine! Jocul de păcănele Dead or Alive, realizat pe structura standard de 5 role, 3 rânduri și 9 linii câștig, mai are, pe lângă toate cele menționate anterior, și o rundă bonus care îți aduce nu mai puțin de 12 rotiri gratuite, dar și un multiplicator 2x, câștigurile din runda bonus dublându-se.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că Dead or Alive slot se poate juca și de pe telefonul mobil, ceea ce înseamnă că oricând dorești, poți intra pe Joc Păcănele și îl poți juca. Intră în povestea western a acest slot video și “punem pariu” că nu vei regreta nicio secundă. Și atenție! Nu te speria de tunete! Mult noroc!

Vezi mai multe păcănele NetEnt gratis!

Alte sloturi


French Roulette
Dracula
Circus Brilliant
Spinions
Blue Heart
Lucky Lady